Na Xelvin Zuid is ook Xelvin Noord FD Gazelle!


- via deze website

FD Gazellen

Voor de tiende keer op rij reikt Het Financieele Dagblad in 2013 de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

Xelvin Noord heeft in de afgelopen 3 jaar minimaal een groei van 20% ondergaan en daarom is Xelvin Noord wederom FD Gazelle geworden.  De medewerkers van Xelvin Noord zijn erg trots op dit gegeven!

De FD Gazellen uit Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel worden op donderdag 21 november verwacht bij Hamilton Bright in Sneek. Daar wordt de gouden Gazelle bekend gemaakt, deze wordt uigereikt aan de grootste groeier in zijn klasse. Xelvin Noord is genomineerd in de klasse middelgroot voor de ondernemingen met een omzet tussen de 2 en 20 miljoen euro.


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:

Ramon Poels nieuwe Managing Director Xelvin

De technische detacheerder Xelvin heeft per 1 september een nieuwe Managing Director: Ramon Poels. Poels, momenteel directeur van XBI, volgt Walter Lammers op, die na 4 jaar plaats maakt voor nieuw leiderschap. Aan Poels de taak om de groei van Xelvin...

7 dagen geleden - via deze website
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht