Nieuwe special: “Xelvin Software Development”


- via deze website

Xelvin speelt in op klantbehoefte en opent een nieuwe vestiging “Xelvin Software Development”

We bereiken steeds vaker de natuurlijke grenzen van hardware. Om toch te kunnen blijven innoveren en grenzen te verleggen, wordt Software steeds vaker ingezet om deze natuurkundige grenzen te doen vervagen.

Xelvin, detacheerder van hoog opgeleide technici, merkt dan ook dat de vraag naar goede software engineers steeds luider wordt. Daarom heeft Xelvin per juli van 2014 de vestiging Software Development geopend. De bewezen succesformule van Xelvin, met een volwaardige focus op klanten en medewerkers waarbij software ontwikkeling een belangrijke rol speelt.

Klanten kunnen op flexibele basis gebruik maken van de software engineers die Xelvin in dienst heeft, aangevuld met de internationale dienstverlening van Xelvin. Daarnaast struinen we Nederland en de wereld af, op zoek naar de juist gekwalificeerde engineer die bij de klant optimaal zal renderen. Onze software engineers ontvangen 100% goed werkgeverschap met een uitgebreid pakket aan relocatie & integratie ondersteuning ter voorbereiding op een lange termijn dienstverband bij Xelvin.

Xelvin Sofware Development bedient klanten binnen de sectoren Hightech & Embedded solutions, Automation Industry, Automotive, Aerospace, Semiconductors, Electronics, Telecom en Healthcare. Zij dragen met hun vaardigheden en kennis bij aan allerlei kennisintensieve software toepassingen gericht op Embedded-, Automation- en Application Software Development.

Xelvin heeft landelijk 16 vestigingen. Met de aanvulling van Software Development heeft Xelvin alle competenties vertegenwoordigd om de klant optimaal te bedienen van conceptfase tot en met realisatie en service. Xelvin Software Development zal vanuit Eindhoven, Venray, Waalwijk en Rotterdam bestaande en nieuwe Xelvin klanten bedienen, waarna mogelijkheden zijn tot uitbreiding naar andere kantoren in het land.

We wensen Manuel Teunissen in zijn rol als Operationeel Manager Xelvin Software Development veel succes met het realiseren van zijn professionele dromen.


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:

In topvorm met DISC 

Ook dit jaar brengt Wendy Roozendaal van ‘Topvorm’ onze medewerkers weer in mentale topvorm door middel van twee trainingen. Donderdag drie oktober stond de eerste training op de planning. Vijftien externe collega’s van de kantoren...

5 dagen geleden - via deze website
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht