Open ochtend voor Allround Onderhouds- en Storingsmonteur bij Van Rooi Meat in Helmond op 12 april


- via deze website

Van Rooi Meat Helmond

Van Rooi Meat en Xelvin Maintenance slaan de handen in één en tillen de zoektocht naar onderhoudstechnici naar een hoger niveau. Ben je Allround onderhoudsmonteur of Storingsmonteur en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Meld je dan aan voor de open ochtend bij Van Rooi Meat in Helmond op 12 april!

Na de bouw van een moderne slachterij in Helmond in 2007, breidt Van Rooi Meat Helmond uit met productie- en voorverpakkingslijnen, een inpakruimte en een vrieshuis met 10.000 ton opslagcapaciteit. De vloeroppervlakte wordt in totaal met ruim 50.000 m2 uitgebreid. Eveneens komt er een volledig nieuwe en compleet ingerichte centrale werkplaats voor de technische dienst. Om het perceel zo optimaal mogelijk te benutten, is een aangrenzend stuk grond gekocht voor de bouw van een parkeergarage met meer dan 400 parkeerplaatsen. Door deze uitbreiding van het bedrijf worden alle stappen in het proces – van slachten naar uitsnijden en uitbenen tot verpakken en invriezen – onder één dak gebracht. Dit zorgt voor korte lijnen, efficiency, optimale versheid en kwaliteit.

Vanwege deze uitbereiding is Van Rooi Meat Helmond via Xelvin Maintenance op zoek naar meerdere Allround onderhoudsmonteurs en Storingsmonteurs die graag mee willen bouwen aan dit succes.

Van Rooi Meat Helmond

Ben jij Allround onderhoudsmonteur of Storingsmonteur, dan nodigen we je graag uit om een kijkje te nemen in de keuken van Van Rooi Meat Helmond om zo een indruk te krijgen van je mogelijk toekomstige werkplek. Deze rondleiding zal plaats gaan vinden op zaterdagochtend 12 april en start om 9:30. Na afloop van de rondleiding volgt een kort evaluatiegesprek om je ervaringen met ons te delen.

De open ochtend wordt georganiseerd door Xelvin Maintenance. Om je aan te melden stuur je een email met je CV als bijlage naar  of gebruik je het formulier via de vacature-pagina. Je kunt ook contact opnemen via 040 - 291 00 56 (vraag naar Stefan de Roon).

Xelvin Maintenance richt zich uitsluitend op de werving van Onderhoudstechnici, (Allround) onderhoudsmonteurs en Storingsmonteurs.


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht