Rondleiding Twence


- via deze website

Deze week hebben wij met een aantal van onze techneuten een rondleiding gekregen bij Twence in Hengelo. Twence Hengelo is een van Nederlands grootste afvalverwerkers en is zo groot als ca. 200 voetbalvelden.

Twence is een producent van grondstoffen en energie uit afvalstromen en biomassa. Zij brengen grondstoffen terug in de kringloop en leveren duurzame energie. Twence draagt daardoor bij aan vermindering van het gebruik van fossiele brandstoffen en de vermijding van CO2-uitstoot. En dat doen ze niet alleen voor omliggende gemeenten, het afval komt ook uit andere landen zoals Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Deze rondleiding gaf interessante inzichten op het gebied van durrzame technieken en afvalverwerking. En ook gewoon leuk om een keer te zien wat er met ons afval gebeurt! Zie onderstaand de foto's voor een korte sfeerimpressie:

Twence 10

Twence 9

Twence 6

 Twence 3

 

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:

Ramon Poels nieuwe Managing Director Xelvin

De technische detacheerder Xelvin heeft per 1 september een nieuwe Managing Director: Ramon Poels. Poels, momenteel directeur van XBI, volgt Walter Lammers op, die na 4 jaar plaats maakt voor nieuw leiderschap. Aan Poels de taak om de groei van Xelvin...

7 dagen geleden - via deze website
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht