NEW: Techniek 3.0 Software Development Training


- via deze website

Software Techniek 3.0 Training

Vanaf heden heeft Xelvin het Techniek 3.0 ontwikkel programma verder uitgebreid met een nieuw trainingsprogramma voor onze Software Engineers. Dit trainingsprogramma is een combinatie van praktische/ theoretische workshops en masterclasses en ontwikkeld om tezame software te gaan ontwikkelen voor de autonome besturing van een drone.

 

In 2014 is Xelvin gestart met de business unit Xelvin Software Development. Onze software engineers, welke bij verschillende technische bedrijven werkzaam zijn, delen een gezamenlijke verbinding: de passie voor software ontwikkeling en techniek.

Xelvin faciliteert een nieuw trainingsprogramma waarin de passie van onze medewerkers en de gezamenlijke ambitie in het ontwikkelen van onze medewerkers perfect tot uiting komen. Gisteren heeft de kickoff van dit trainingsprogramma plaatsgevonden, waarin de doelstellingen en ambities zijn uitgerold.

Gedurende het hele jaar 2015 zullen er om de week workshops plaatsvinden waarin praktijk en theorie over het hoe en waarom van modulaire Software Engineering processen worden gedeeld. Deze workshops zijn opgezet rondom het ontwikkelen van software voor de autonome besturing van een drone. Xelvin faciliteert hierbij de benodigde investeringen.

Rondom de praktische workshops worden masterclasses verzorgd doordat Xelvin een samenwerking is aangegaan met een ervaren software professional welke is aangesloten bij de Fontys University in Eindhoven. Deze masterclasses staan in het teken van theoretische software engineering concepten en de praktische toepassing hiervan. Dit alles belicht vanuit succeservaringen en mogelijke pitfalls vanuit de praktijk.

Interesse om meer te weten of het Xelvin Software Development trainingsprogramma? Of over de functies en dienstverlening van Xelvin Software Development?

Neem dan contact op met Manuel Teunissen, tel 0622813075 | m.teunissen@xelvin.nl.

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:

Ramon Poels nieuwe Managing Director Xelvin

De technische detacheerder Xelvin heeft per 1 september een nieuwe Managing Director: Ramon Poels. Poels, momenteel directeur van XBI, volgt Walter Lammers op, die na 4 jaar plaats maakt voor nieuw leiderschap. Aan Poels de taak om de groei van Xelvin...

7 dagen geleden - via deze website
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht