Succesvolle training Techniek 3.0


- via deze website

Op woensdag 16 oktober stond de 3e bijeenkomst op het programma van ons opleidingstraject Techniek 3.0 in de regio Oost-Nederland. Het onderwerp van deze training was Time-Management. Dat dit een onderwerp is dat velen aanspreekt bleek wel uit de opkomst. Bijna 40 man was op deze training afgekomen. De training werd gegeven door André Tolsma van het bedrijf TDVL.

Iedereen kent het wel: je loopt al een week aan te hikken tegen werkzaamheden, en als het eenmaal gebeurt is dan valt er een last van je schouders. Of je belooft iedereen dat zijn vraag prioriteit heeft, alleen dat is niet te doen. Oftewel: je gaat altijd iemand teleurstellen.

Time Management 2#

Dit en veel meer herkenbare vraagstukken passeerden de revue. André stipte deze onderwerpen scherp aan en gaf praktische tips. Enkele tips waren o.a.:

  • Doe de minst leuke werkzaamheden altijd als eerst. Dan heb je dat maar gehad en hik je daar niet meer  de hele dag tegenaan.
  • Onze biologische klok kent 2 periodes op een dag waarop wij het meest actief zijn. Plan je belangrijkste werkzaamheden op deze tijdstippen, zodat je elke dag weer een topprestatielevert.
  • Noteer voorafgaand aan een dag wat je op die dag gaat doen. Plan echter niet meer dan 60% van je dag vol, want er gebeuren altijd onverwachtse zaken.

Time Management 1#Vanuit de kantoren Apeldoorn, Almelo en Doetinchem boden wij onze klanten ook de mogelijkheid een extra medewerker aan te melden voor deze training. Mensen die Xelvin wellicht helemaal niet kennen, maar wel geinteresseerd zijn in het onderwerp. Hier werd goed gebruik van gemaakt en de reacties waren erg positief. Een mooi compliment kwam van een van de introducees: 'Ik heb nog nooit eerder gehoord dat een detacheringsbureau dit aanbiedt, heel bijzonder'.

 

Al met al een zeer geslaagde bijeenkomst. En de smakelijke boerenkool en hutspot maakte de avond voor velen af.


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:

Xelvin in Zuid-Afrika

‘Die dag het aangebreek vir my om Suid-Afrika te verlaat en nuwe lewe in Nederland te begin.’ Zo begon het facebookbericht van één van onze engineers die Zuid-Afrika gaat verlaten en naar Nederland verhuisd om bij...

10 dagen geleden - via deze website
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht