Techniek 3.0 training: Xelvin en techniek 3.0


- via deze website

Met Techniek 3.0© wil Xelvin haar passie voor techniek delen. Door gepassioneerde technici te helpen het maximale uit hun werk en hun passie te halen, willen wij een maatschappelijke bijdrage leveren om technische kennis voor Nederland te vergroten. Dit doen we door het samenbrengen en ontwikkelen van mensen met passie voor techniek. Deze keer was het de beurt aan kantoor Waalwijk om Techniek 3.0 te introduceren!

 

Woensdag 22 april heeft kantoor Waalwijk een Techniek 3.0 meeting gehouden. Hierbij hebben we een presentatie gegeven over wat Xelvin afgelopen jaren heeft gedaan met Techniek 3.0.

Daarnaast hebben we geïnventariseerd wat onze medewerkers graag komende periode willen terugzien in onze Techniek 3.0 meetings. Als afsluiting hadden we een geweldige presentatie van Rene Verhoeven, reeds 5,5 jaar in dienst van Xelvin. Rene heeft ons meegenomen in zijn project Audi A4, waar hij zelf een andere motor, een 1.9 TDI 90 PK, in heeft gehangen en heeft bewerkt. Uiteindelijke resultaat is een vermogen van 195 PK.

Rene heeft ons uitgelegd tegen wat voor problemen hij hier aan is gelopen. Kortom weer een erg interessant en leuk event gehad!

Techniek 3.0 rene2.png Techniek 3.0 maikel3 Techniek 3.0 maikel Motor Audi

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:

Ramon Poels nieuwe Managing Director Xelvin

De technische detacheerder Xelvin heeft per 1 september een nieuwe Managing Director: Ramon Poels. Poels, momenteel directeur van XBI, volgt Walter Lammers op, die na 4 jaar plaats maakt voor nieuw leiderschap. Aan Poels de taak om de groei van Xelvin...

7 dagen geleden - via deze website
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht