Techniek 3.0 training: Pitch & Presentation


- via deze website

Techniek 3.0 training

Met Techniek 3.0 wil Xelvin haar passie voor techniek delen. Door gepassioneerde technici te helpen het maximale uit hun werk en hun passie te halen, willen wij een maatschappelijke bijdrage leveren om technische kennis voor Nederland te vergroten. Dit doen we door het samenbrengen en ontwikkelen van mensen met passie voor techniek. Een onderdeel van het Techniek 3.0 programma is een 5-delige soft skill training die aan onze medewerkers wordt gegeven.

Deze week werd door Xelvin collega’s John Bentink en Ralph van Weert de laatste training gegeven vanuit het Techniek 3.0 programma met als onderwerp: Pitch & Presentation. De training werd gegeven voor een groep van 15 internationale medewerkers en richtte zich op het geven van tip en tricks over hoe je een goede presentatie kan geven.

Daarna zijn de medewerkers hier in de praktijk mee gaan oefenen door allemaal een elevator pitch voor te bereiden, een korte presentatie (+/- 1 minuut) waarin je enthousiast vertelt wie je bent en waar je goed in bent. Uiteindelijk hebben ze de pitch voor de groep gedaan en elkaar ook feedback gegeven: “een beetje spannend, maar wel erg leerzaam!”

Als afsluiting van het Techniek 3.0 programma zal er in december nog een pubquiz plaatvinden voor alle deelnemers.

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:

Xelvin in Zuid-Afrika

‘Die dag het aangebreek vir my om Suid-Afrika te verlaat en nuwe lewe in Nederland te begin.’ Zo begon het facebookbericht van één van onze engineers die Zuid-Afrika gaat verlaten en naar Nederland verhuisd om bij...

10 dagen geleden - via deze website
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht