Techniek3.0 stevig ingebed in het zuiden


- via deze website

Begin september hebben Ben en Manuel namens Xelvin R&D alweer de derde Techniek3.0 sessie gehouden, binnen het Personal Development Program voor onze medewerkers. Deze training stond in het teken van “How to influence others”. Na een gezellig en lekker hapje chinees zijn we onze prachtige, net geschilderde trainingszaal ingestapt, om meteen los te gaan met een eerste opdracht. De helft van de groep moest glazen en kannen water voor alle deelnemers halen terwijl de andere helft moest zorgen dat de rest in de spreekruimte bleef. Gevolg, er werd al direct flink beïnvloed en onderhandeld. Aangevuld met een theoretisch kader over het beïnvloeden van anderen en een effectief model voor beslissingsprocessen in groepen ontstond een zeer interactieve bijeenkomst. Vanuit de deelnemers hebben we wederom positieve reacties ontvangen, wat ons sterkt in de toegevoegde waarde van Techniek3.0 voor onze nationale en internationale medewerkers.

foto techniek 3.0 in het zuiden.jpg

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:

In topvorm met DISC 

Ook dit jaar brengt Wendy Roozendaal van ‘Topvorm’ onze medewerkers weer in mentale topvorm door middel van twee trainingen. Donderdag drie oktober stond de eerste training op de planning. Vijftien externe collega’s van de kantoren...

5 dagen geleden - via deze website
Volgende bericht:

Xelvin's DIT team op Ierse tv

De Ierse nationale tv laat zien hoe het door Xelvin gesponsorde DIT team zich voorbereid op de Formula Student challenge op Silverstone.

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht