Turtle I weer terug in Suame Magazine, de bouw van de Turtle II gaat beginnen!


- via deze website

Het afgelopen jaar hebben wij verschillende events georganiseerd in het kader van de Turtle II. Zo hebben collega's Michael, Kevin, Laurens en Lútsen meegedaan aan de Carbage Run en heeft collega Monique een workshop georganiseerd tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven.  Afgelopen week kregen wij een kaartje uit Ghana!

Turtle II

AARDSCHAP heeft twee jaar in Europa de Afrikaanse Auto gepromoot met de Turtle 1.

De Turtle was te zien op TV, in kranten, op tentoonstellingen, beurzen en evenementen.

Naast het tonen van dit prototype Afrikaanse auto is er veel onderzoek gedaan naar hoe de Ghanese auto industrie kan worden gestimuleerd. De studierichting Automotive van de Hoge School Arnhem Nijmegen heeft een All fits one chassis ontwikkeld. V2_ heeft expertmeetings gehost om onze Ghanese partners naar Nederland te halen om samen te werken aan het Suame Magazine Automotive Technological Institute. Dit is een trainingsprogramma voor monteurs, wat volgens ons de eerste stap is naar een eigen automerk in Ghana. Xelvin heeft met de Techniek 3.0 workshop de idealistische ideeën omgezet naar een realistisch plan.

Dit plan gaat nu met de Turtle terug naar Suame Magazine, waar het gepresenteerd zal worden aan de potentiële Ghanese stakeholders. SMIDO heeft de investeerders Vanguard Assurance en de UPT group aangetrokken voor het S.M.A.T.I. Als eerste investering hebben zij een stuk land aangekocht waar het trainingscentrum gebouwd kan worden.

Inmiddels is de Turtle verscheept en aangekomen in Suame Magazine. Wil je alle foto’s zien en het verslag lezen? Kijk dan op www.setupshop.eu

Groet van Monique, Kevin, Michael, Lútsen en Laurens!

T10T6Turtle IVT7Turtle IIIT9

 

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 5 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht