WORD JIJ ONZE DERDE OFFICE MANAGER (M/V)?


- via deze website

Bij Xelvin zijn we hard gegroeid en daarom op zoek naar een parttime Office Manager die zich samen met haar collega’s Marloes en Yvonne staande weet te houden in een echte mannenwereld. We zoeken iemand die 24 uur per week beschikbaar is, verdeeld over 3 of 4 werkdagen. De woensdag is hierbij een must.

Een dag op kantoor
Half 9 's morgens, iedereen druppelt binnen, jij begint aan je e-mails en leest op intranet dat er een nieuwe collega gestart is in het noorden van het land. Na het boeken van een retourtje Dublin-Eindhoven wil je vacatures gaan verwerken, maar ondertussen gaat de telefoon en sta je een van onze klanten vriendelijk te woord. Even later ben je in gesprek met een internationale medewerker. Je neemt hier graag de tijd voor, want het is allemaal nieuw voor hem in ons kikkerlandje. Je pakt een heerlijke cappuccino en gaat verder met de urenregistratie. Aansluitend heb je een half uur ingepland voor het dossierbeheer en je werkt een stapeltje facturen weg. Nadat je de kantoorartikelen besteld hebt, wordt er geroepen dat de lunch klaar staat. Even een half uurtje ontspanning. Hier gaat het over darten, voetbal en vrouwen.

Handige eigenschappen
- Je bent pietje precies
- Je bent allergisch voor taalfouten
- Je houdt van mannen-humor (en op zijn tijd kan er ook over je nieuwe outfit gekletst worden)
- Je kunt vliegensvlug schakelen
- Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift
- Je vindt het leuk om mensen te ontvangen en te woord te staan
- Je bent een echte Word, Excel en Outlook expert
- Je denkt graag wereldwijd, onze medewerkers komen namelijk overal vandaan
- Je bent in het bezit van rijbewijs B

Wat krijg je hier voor terug?
Een te gekke baan, een goede pensioenregeling en een salaris van € 1800 tot € 2800 bruto per maand (op basis van 40 uur, exclusief bonus). Ook wordt je lunch dagelijks door ons verzorgd, er is een gratis parkeerplek voor de deur en de week wordt op vrijdag afgesloten met een borrel.

Het betreft een functie voor 24 uur per week, op ons kantoor in Eindhoven. Ben jij de persoon die wij zoeken? Dan zien we graag uiterlijk 15 januari 2017 jouw sollicitatie verschijnen, je mag deze richten aan Marloes en Yvonne en mailen naar eindhoven@xelvin.nl.

Wie weet kom jij binnenkort onze vrouwenvleugel versterken! Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten.

Office angel

Office angel

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:

Xelvin in Zuid-Afrika

‘Die dag het aangebreek vir my om Suid-Afrika te verlaat en nuwe lewe in Nederland te begin.’ Zo begon het facebookbericht van één van onze engineers die Zuid-Afrika gaat verlaten en naar Nederland verhuisd om bij...

10 dagen geleden - via deze website
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht