Workshop IRONMAN Onno de Boer - 1ste Hardloopclinic zaterdag 10 januari


- via deze website

Workshop Onno - Oefening Trainingschema presentatie

Een van de Techniek 3.0 pijlers is ‘Sociaal’. Met de pijler ‘Sociaal’ staat de maatschappelijke bijdrage centraal. Samen bezig zijn met een passie, tijdens en buiten je werk. Dat verbindt, maakt gelukkig, geeft energie en schept een band. Zo hebben wij vanuit Techniek 3.0 Sociaal in 2013 een Gealic Football vereniging opgericht in Eindhoven en hebben Xelvin collega Onno de Boer, die eerder dit jaar de WK IRONMAN Triatlon in Hawaii deed, gesponsord.

Afgelopen week gaf IRONMAN Onno de Boer een workshop over hoe hij zijn sportdroom heeft verwezenlijkt. Hoe hij van een idee naar zijn uiteindelijke doel is gegroeid en hoe ook wij onze sportdroom kunnen verwezenlijken.

Zo zijn we erachter gekomen dat het niet het belangrijkste is om zo snel mogelijk te zijn, maar dat het beheersen van de juiste techniek zoveel belangrijker is! Als je de juiste techniek gebruikt kan je je tijden/ afstanden gaan verbeteren. Op deze manier hou je ook plezier in wat je doet en wordt het geen ‘moetje’.

Het was een zeer geslaagde workshop waarbij we als oefening hebben geprobeerd een trainingsschema te combineren met een fulltime werkweek. Op dat moment kwamen veel mensen erachter dat het wel heel fijn is als je werkgever je de flexibiliteit geeft om je 40-urige werkweek zelf over de 5 weekdagen te mogen verdelen. Ook moet je goed nadenken over je voeding als je zoveel traint en daarin hebben we ook veel handige tips gekregen.

Als vervolg op deze workshop zal IRONMAN Onno een 3-tal hardloopclinics geven waarbij hij de focus legt op de techniek en meer uitleg gaat geven over een juiste opbouw van je training om blessures te voorkomen.

De eerste hardloopclinic vindt plaats op zaterdag 10 januari om 10.00 uur in de omgeving van Heeze. Mocht je interesse hebben om hierbij aanwezig te zijn, dan kan je jezelf inschrijven middels een mailtje naar m.sanders@xelvin.nl.

Let op: er zijn per clinic maar 20 plaatsen beschikbaar en VOL = VOL

Workshop Onno - IRONMAN  introduction Workshop Onno - Oefening Trainingschema Workshop Onno - Oefening Trainingschema presentatie Workshop Onno - Wedstrijdfiets Onno

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:

Ramon Poels nieuwe Managing Director Xelvin

De technische detacheerder Xelvin heeft per 1 september een nieuwe Managing Director: Ramon Poels. Poels, momenteel directeur van XBI, volgt Walter Lammers op, die na 4 jaar plaats maakt voor nieuw leiderschap. Aan Poels de taak om de groei van Xelvin...

7 dagen geleden - via deze website
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht