Workshop IRONMAN Onno de Boer: Hoe kun jij jouw sportdroom verwezenlijken?


- via deze website

Onno de Boer - Hot Corner Marathon

Zoals jullie via onze Social Media kanalen hebben kunnen volgen, heeft Xelvin collega Onno de Boer zaterdag 11 oktober 2014 met een tijd van 10:05:37 uur de IRON MAN Triatlon World Championships gezwommen, gefietst en gelopen.

Woensdag 17 december geeft Onno de Boer een interactieve workshop op het Xelvin kantoor in Eindhoven, waarin Onno uitleg geeft hoe deze droom voor hem tot stand is gekomen en welke aanpassingen hij in zijn leven heeft gedaan om deze droom te verwezenlijken.

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die zijn/haar sportprestaties naar een hoger niveau wil tillen, maar ook voor iedereen die graag (meer) zou gaan sporten en niet weet waar te beginnen. Aanmelden kan via: Monique Sanders.

Tijdens de workshop zal Onno ons meenemen in zijn reis naar het WK IRONMAN, maar ook samen met ons gaan kijken hoe we onze eigen sportdromen kunnen gaan opstellen en verwezenlijken. Zo zal hij bijvoorbeeld met ons gaan kijken naar weekschema’s, voedingsplannen en daarbij ook tips geven over hoe we dit kunnen combineren met een fulltime baan. De planning voor de workshop ziet er als volgt uit:

  • 18:15 – 18:30 Welkom met koffie/thee
  • 18:30 – 19:45 Start workshop deel 1 Van idee tot aan het professionaliseren van de aanpak
  • 19:45 – 20:00 pauze
  • 20:00 – 21:15 Start workshop deel 2 Van trainen en kwalificatie tot aan de belevenis van een WK

Als vervolg op de workshop zullen er in het nieuwe jaar een drietal hardloopclinics plaatsvinden waarbij Onno ons meer gaat leren over Houding, Voetplaatsing en Trainingsopbouw. De planning voor de clinics ziet er als volgt uit:

  • Dag 1: 10-01-2015  9- 11 uur    Houding
  • Dag 2: 14-02-2015  9 -11 uur    Voetplaatsing
  • Dag 3: 15-03-2015 10 -12 uur   Trainingsopbouw

(LET OP: er zit een maximaal aantal deelnemers aan de clinics dus schrijf je snel in!)

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:

Ramon Poels nieuwe Managing Director Xelvin

De technische detacheerder Xelvin heeft per 1 september een nieuwe Managing Director: Ramon Poels. Poels, momenteel directeur van XBI, volgt Walter Lammers op, die na 4 jaar plaats maakt voor nieuw leiderschap. Aan Poels de taak om de groei van Xelvin...

11 dagen geleden - via deze website
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht