Xelvin bezoekt revalidatiekliniek De Hoogstraat


- via deze website

Afgelopen week hebben een aantal medewerkers van verschillende vestigingen van Xelvin een bezoek gebracht aan revalidatiekliniek De Hoogstraat. Een leuke, indrukwekkende en sportieve excursie naar deze recent gerenoveerde locatie aan de Rembrandtkade in Utrecht.

Bij De Hoogstraat leren patiënten om zo zelfstandig mogelijk te leven met een chronische ziekte of blijvende beperking. Xelvin heeft afgelopen jaar het team van de Hoogstraat Highlanders gesponsord dat aan de Handbikebattle heeft meegedaan. De HandbikeBattle is een sportieve handbikewedstrijd in Oostenrijk tussen handbiketeams van verschillende revalidatiecentra. Het team is een initiatief van verschillende vrijwilligers die de deelnemers faciliteren om het beste uit zichzelf te halen.

Na een introductie over De Hoogstraat hebben 2 oud-revalidanten hun verhaal verteld. Beide revalidanten waren van de een op de andere dag door een dwarslaesie verlamd en hebben deelgenomen aan de Handbike Battle. Door deel te nemen hebben zij een grote stap in hun revalidatie gezet en bewezen dat je ook met een beperking tot grote prestaties kan komen.

De vrijwilligers van de Hoogstraat Highlanders maken het mogelijk dat deze sportievelingen het beste uit zichzelf kunnen halen. Geheel belangeloos zetten zij zich in voor dit fantastische evenement. Xelvin is trots om dit team gesponsord te hebben. Voor een impressie, zie onderstaand filmpje:

 

Na de mooie verhalen was het tijd om zelf aan de bak te gaan. Begonnen werd met een potje rolstoelbasketbal, waarbij de spieren al goed los werden gemaakt. Daarna hebben we zelf kennis gemaakt met de handbike, waardoor de waardering voor de deelnemers aan de battle alleen maar groter werd. Gelukkig was het na deze activiteit ook meteen weekend, de spieren kregen een paar dagen tijd om te herstellen.

Sterke mensen maken het verschil, dat hebben de deelnemers en vrijwilligers van de Hoogstraat zeker bewezen!

Hoogstraat 1

Hoogstraat 2

Hoogstraat 3

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:

In topvorm met DISC 

Ook dit jaar brengt Wendy Roozendaal van ‘Topvorm’ onze medewerkers weer in mentale topvorm door middel van twee trainingen. Donderdag drie oktober stond de eerste training op de planning. Vijftien externe collega’s van de kantoren...

5 dagen geleden - via deze website
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht