Xelvin bezoekt Waterschap Vallei en Veluwe


- via deze website

Afgelopen week hebben we met diverse collega’s een bezoek gebracht aan het Waterschap Vallei en Veluwe. Het Waterschap zorgt ervoor dat het rioolwater van Apeldoorn en omgeving gezuiverd wordt en schoon geloosd kan worden op het oppervlaktewater. En dat levert nog energie op ook!

Foto I.1

Voordat je water hebt gezuiverd naar de staat die wij in Nederland gewend zijn, moet er uiteraard werk worden gedaan. Bij dit werk komt een mooi proces kijken met diverse technieken. Om daar meer inzicht en kennis over te krijgen organiseerde Xelvin en het Waterschap een rondleiding.

De rondleiding maakt onderdeel uit van het Techniek 3.0 programma. In plaats van How it’s made kijken op Discovery Channel kan je natuurlijk ook processen in het echt zien. Op de zuivering in Apeldoorn wordt niet alleen water gezuiverd, er wordt energie opgewekt voor een hele woonwijk! Voor iedereen was dit een leuke en leerzame avond. Via deze weg bedanken wij het Waterschap voor de goede zorgen en het kijkje in de keuken. Na deze avond kijken de collega’s die mee waren heel anders naar het water dat bevuild door het toilet spoelt en vervolgens schoon door kanalen en beken stroomt.
 Foto I

Foto II

Foto III

Foto VII

Foto XI

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:

Ramon Poels nieuwe Managing Director Xelvin

De technische detacheerder Xelvin heeft per 1 september een nieuwe Managing Director: Ramon Poels. Poels, momenteel directeur van XBI, volgt Walter Lammers op, die na 4 jaar plaats maakt voor nieuw leiderschap. Aan Poels de taak om de groei van Xelvin...

11 dagen geleden - via deze website
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht