Xelvin Bouw & Infra actief en sociaal betrokken in de bouw en infra !


- via deze website

Donderdag 3 oktober 2013 heeft Xelvin Bouw & Infra in samenwerking met Ralf Kusters van Steenhandel Kusters in Heide voor de medewerkers van het sinds donderdag 5 september 2013 failliet verklaarde Haegens Bouw en Ontwikkeling B.V. een bijeenkomst georganiseerd.

Het initiatief is ontstaan door Ralf Kusters van Steenhandel Kusters in Heide en Ramon Poels van Xelvin Bouw & Infra.

Het doel was de werknemers in een informele setting weer eens bij elkaar te brengen en hen kennis te laten maken met Xelvin Bouw & Infra. In ruim 4 uur tijd heeft iedereen onder het genot van een bak koffie en broodjes met elkaar kunnen bijpraten over wat men is overkomen, maar zeker ook niet onbelangrijk heeft men ook vooruit kunnen kijken.

Ondanks dat het toch voor sommigen lastig te bevatten is dat Haegens Bouw en Ontwikkeling B.V. failliet is verklaard, werd er ook gelachen en zijn het allen personen die ook weer van het positieve uitgaan en het vertrouwen er in hebben dat de bouw op een bepaald moment weer gaat aantrekken.

Ramon Poels heeft een presentatie gehouden over Xelvin Bouw & Infra zodat de medewerkers helder kregen waar Xelvin Bouw & Infra voor staat. Xelvin Bouw & Infra en de werkwijze werd positief ontvangen en de vervolgafspraken om individueel het gesprek aan te gaan worden dan ook ingepland.

Wij gaan er dan ook van uit dat er voor velen een mooie nieuwe werkomgeving te vinden is. Aan de inzet en kennis ligt het zeker niet van deze bouwprofessionals.

Via deze weg willen wij graag Ralf Kusters hartelijk danken voor het beschikbaar stellen van de showroom om iedereen te ontvangen en te voorzien van de koffie en broodjes.

Wij zien uit naar een prettige samenwerking !

Met vriendelijke groeten,

Bram Martens

Xelvin Bouw & Infra bijeenkomst voor medewerkers Haegens Bouw & Ontwikkeling B.V. 1 Xelvin Bouw & Infra bijeenkomst voor medewerkers Haegens Bouw & Ontwikkeling B.V. 2 Xelvin Bouw & Infra bijeenkomst voor medewerkers Haegens Bouw & Ontwikkeling B.V. 3 Xelvin Bouw & Infra bijeenkomst voor medewerkers Haegens Bouw & Ontwikkeling B.V. 4 Xelvin Bouw & Infra bijeenkomst voor medewerkers Haegens Bouw & Ontwikkeling B.V. 5

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:

Ramon Poels nieuwe Managing Director Xelvin

De technische detacheerder Xelvin heeft per 1 september een nieuwe Managing Director: Ramon Poels. Poels, momenteel directeur van XBI, volgt Walter Lammers op, die na 4 jaar plaats maakt voor nieuw leiderschap. Aan Poels de taak om de groei van Xelvin...

10 dagen geleden - via deze website
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht