Xelvin Bouw & Infra op naar Qatar ?


- via deze website

Xelvin Bouw &  Infra krijgt opdracht voor de werving van een Project Directeur.

QatarVorige week heeft Xelvin Bouw & Infra een mooie opdracht verkregen. Voor een mega project in Qatar mogen wij op zoek naar een Project Directeur. De opdrachtgever behoort wereldwijd tot de meest toonaangevende speler op het gebied van de geveltechniek. Wij van Xelvin bouw & Infra gaan deze uitdaging graag aan. Heb je interesse kijk dan eens op de onderstaande link.

Vacature Project Directeur - Qatar of Job opportunity Project Director - Qatar

Wat je nog mogelijk moet weten over Qatar

Qatar ligt halverwege aan de westkust van de Perzische Golf tussen 24.27° en 26.10° NB én 50.45° en 51.40° OL. Voor de kust liggen nog een aantal eilanden die tot Qatar behoren. Het land is zo’n 11.600 km² groot, dat is ongeveer gelijk met een derde van Nederland.

Qatar is een kaal woestijngebied met in de kalkgebieden karstverschijnselen. Langs de kusten komen artesische bronnen voor. In het zuiden, bij de afscheiding van het Arabisch Schiereiland, liggen de zoutmoerassen (sabchahs) van al Amra. Het land is vrij vlak, met in het westen enkele heuvelruggen, waar zich ook het hoogste punt bevindt; de Qurayn Abu al Bawl, met 103 meter.

Het woestijnklimaat resulteert in buitengewoon warme zomers en warme winters. In de zomer komt de temperatuur niet onder de 25° C en kan oplopen tot 46° C. De hoeveelheid neerslag is met gemiddeld 75 millimeter op jaarbasis, beperkt. De meeste regen valt van december tot en met maart. De vochtigheidsgraad is laag. Flora en fauna zijn zeer schaars.

Is de functie uitdagend en zie jij jezelf in een dergelijk klimaat werken ? Neem dan contact via de onderstaande gegevens.

Bram Martens
Managing Consultant
Xelvin Bouw & Infra
Biesbosweg 16b

5145 PZ Waalwijk

M: +31(0)6-10727121
T : +31(0)416-347280
F : +31(0)416-348310
E : b.martens@xelvin.nl
I : www.xelvin.nl

 

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:

In topvorm met DISC 

Ook dit jaar brengt Wendy Roozendaal van ‘Topvorm’ onze medewerkers weer in mentale topvorm door middel van twee trainingen. Donderdag drie oktober stond de eerste training op de planning. Vijftien externe collega’s van de kantoren...

5 dagen geleden - via deze website
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht