Xelvin leert medewerkers schaatsen


- via deze website

Xelvin leert medewerkers schaatsen 1

Onze medewerkers komen van heinde en verre om in de omgeving van Eindhoven te werken voor een van onze vele opdrachtgevers in de techniek. Wij ondersteunen onze mensen bij het relocatie-proces. Dat houdt in dat we niet alleen helpen met praktische zaken als het zoeken van een huis en het inschrijven voor een verzekering, maar ook bij de sociale integratie en inburgering.

Xelvin leert medewerkers schaatsen 2

Vier keer per jaar organiseren we daarom een sociaal event zodat medewerkers met elkaar in contact kunnen komen tijdens een informele activiteit. Afgelopen donderdag bezochten we de schaatsbaan. De collega's van de afdelingen Research & Development en Mechanical Engineering uit Eindhoven gingen schaatsen en ijsvoetballen met hun (voornamelijk buitenlandse) medewerkers.

Er werd gestart met een buffet op kantoor en daarna konden de medewerkers kiezen tussen ‘leren schaatsen’ en ‘ijsvoetbal’. Na een wat onzekere start lukte het uiteindelijk bijna iedereen zelfstandig een rondje te schaatsen. Ook bij het ijsvoetbal kwam iedereen, na een kwartiertje op het ijs, helemaal in de wedstrijd en is er flink gestreden om de winst. Het was een erg leuke, leerzame en toch ook wel een beetje vermoeiende avond!


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:

Ramon Poels nieuwe Managing Director Xelvin

De technische detacheerder Xelvin heeft per 1 september een nieuwe Managing Director: Ramon Poels. Poels, momenteel directeur van XBI, volgt Walter Lammers op, die na 4 jaar plaats maakt voor nieuw leiderschap. Aan Poels de taak om de groei van Xelvin...

7 dagen geleden - via deze website
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht