Xelvin, meer dan alleen een detacheringsbureau!


- via deze website

Afgelopen zondag heeft onze medewerker Tassilo Hohmann samen met zijn zoon de wedstrijd PSV-FC Utrecht bezocht.

Xelvin vindt het belangrijk dat haar medewerkers met veel arbeidsplezier werken bij de betreffende opdrachtgevers. Echter hier blijft het niet alleen bij. Xelvin gaat verder en weet middels educatieve meetingen (Techniek 3.0) haar medewerkers te boeien en te ontwikkelen. Daarnaast zijn er ook tal van informele familiebijeenkomsten voor gedetacheerden zoals a.s. zaterdag 5 december wanneer Sinterklaas een bezoek gaat brengen aan het Xelvin-kantoor in Eindhoven.

Verder stelt Xelvin iedere thuiswedstrijd van PSV twee kaarten ter beschikking voor haar medewerkers. Afgelopen zondag was het de beurt aan onze medewerker Tassilo Hahmann samen met zijn zoon de wedstijd PSV-FC Utrecht bezocht. Over de bevindingen van deze onvergetelijke middag ontvingen wij de volgende alleszeggende reactie van Tassilo:                                                                                                                                                             

"Toen ik na de wedstrijd het stadion uit liep zei mijn zoon "papa ik vond het echt leuk". Toen ik hem vroeg wat er gebeurt als PSV scoort zei hij "dan juicht iedereen" en hoe voelt dat vroeg ik hem "in mijn hart" zei hij terwijl hij op zijn borst klopt. Het was dus een leuke middag bedankt voor de kaarten."

 

Sinterklaasviering PSV-FC Utrecht

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht