Xelvin Social Media inspiratiesessie


- via deze website

Social Media Inspiratiesessie Xelvin Zuid

De wereld is aan het veranderen en de generatie van nu brengt veel tijd door op online platformen (social media) en dit zal alleen maar meer worden. Hier gaan wij als jonge en dynamische organisatie in mee en Xelvin is dan ook actief bezig met het starten, verbeteren en onderhouden van onze online platformen. Dit is dan ook de reden dat Xelvin een samenwerking is aangegaan met Gerard Duursma van Bonopoly om ons bekend(er) te maken in deze voor ons nog vrijwel nieuwe (online) wereld.

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om ons netwerk uit te breiden. Ons netwerk van opdrachtgevers, zodat we onze technici telkens uitdagende projecten kunnen bieden. Maar ook ons netwerk van technici, zodat we die lastig invulbare vacature van onze klant kunnen invullen.

De verschillende sociale platforms geven ons daar ongekende mogelijkheden in. Die potentie (leren) benutten is een vak apart en daarom hebben wij daar een professional voor ingehuurd: Gerard Duursma van Bonopoly. Hij heeft afgelopen week in alle regio's van het land een inspiratiesessie gehouden om al onze Xelvin collega's enthousiast te maken.

Tijdens deze inspiratiesessie kwamen de vele aspecten van de online wereld aan bod;

- wat deel je wel en wat deel je niet

- wat zijn de verschillen tussen de platformen en welke kun je wanneer het best gebruiken

- hoe ziet de online wereld er uit (zo leerden we bijvoorbeeld dat 78% van de Nederlands op social media zit en dat ze daar gemiddeld 1 uur en 20 minuten per dag doorbrengen!)

- hoe schrijf je een goede post etc.

 

Nu iedereen geïnspireerd is kunnen we aan de slag! We hopen snel met je in contact te komen via:

Twitter: https://twitter.com/XelvinNL

Facebook: https://www.facebook.com/XelvinNL

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/xelvin

Website: http://www.xelvin.nl/

 

 

Social Media Inspiratiesessie Xelvin Zuid Social Media Inspiratiesessie Xelvin West

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:

Ramon Poels nieuwe Managing Director Xelvin

De technische detacheerder Xelvin heeft per 1 september een nieuwe Managing Director: Ramon Poels. Poels, momenteel directeur van XBI, volgt Walter Lammers op, die na 4 jaar plaats maakt voor nieuw leiderschap. Aan Poels de taak om de groei van Xelvin...

11 dagen geleden - via deze website
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 6 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht