Xelvin Techniek 3.0 - Welke schakel ben jij in het maintenance proces? 


- via deze website

RS

“Maintenance management, onderhoudsmanagement, asset management” Zomaar enkele termen die iedereen wel eens voorbij heeft zien komen. Maar waar gaat het nu echt om? Wat is maintenance, wie heeft ermee te maken en hoe weet je nu wat echt belangrijk is? Aan de hand van een duidelijke theorie en heldere praktijkvoorbeelden heeft onze gastspreker van de avond, Rogier Stam, ons meegenomen in de wereld die maintenance heet.

Als Manager Asset Performance Solutions binnen Cofely heeft Rogier dagelijks te maken met uiteenlopende vraagstukken op het gebied van maintenance. Zijn ervaring met een verscheidenheid diversiteit? aan klanten maakt dat iedere oplossing maatwerk is. Of dit nu een onderhoudscontract op basis van volledige ontzorging betreft of uitsluitend repareren van hetgeen dat stuk gaat, alles is mogelijk.

Rogier heeft ons meegenomen in de gehele keten van maintenance, vanaf het eerste contact met een potentiele klant over een onderhoudsvraag tot en met de reviewen van de dienstverlening en de nazorg die daarbij hoort. Hij heeft een goed inzicht gecreëerd in het proces en duidelijk naar voren laten komen wat belangrijk is in welke bepaalde fase. De aanwezigheid van een gemêleerd gezelschap aan technici, ieder met een andere kijk op en betrokkenheid bij maintenance zorgde voor een mooi interactie tijdens deze avond.

Bij de afsluitende borrel werd duidelijk dat het niet alleen een informatieve avond was, maar ook erg inspirerend werd verteld door Rogier Stam, de spreker van vanavond.

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties.

Inloggen

Inloggen via FacebookInloggen via TwitterInloggen via LinkedIn

Wachtwoord vergeten?   Registreren

Vorige bericht:
Volgende bericht:

Accelereer mee met Xelvin en het DIT Formula Student Race car Team

XELVIN-Silverstone-ticket.jpg

Het vinden van goed opgeleid technisch personeel is altijd een race tegen de klok. De kwalificatie van de CV's, het testen van vaardigheden en het voeren van gesprekken kost veel tijd en als je denkt te kunnen starten met de juiste kandidaat, kiest...

meer dan 5 jaar geleden - via deze website

« Xelvin nieuwsoverzicht