Xelvin sponsort


Bij Xelvin vinden we het belangrijk om onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen. En het is natuurlijk ook nooit weg om onze naam bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Voor ons zijn dit belangrijke redenen om te investeren in sponsoring. Onze persoonlijk aanpak komt ook terug in ons sponsoringbeleid.

Voor ons geen miljoenendeals

Elke Xelvin-collega heeft een persoonlijk sponsorbudget om een bijdrage te kunnen leveren aan dat wat hij of zij belangrijk vindt. Dat kan de lokale sportclub zijn, maar ook het organiseren van een evenement, het steunen van een liefdadigheidsinstelling of het sponsoren van een studiereis zijn mooie voorbeelden uit het verleden. Via deze pagina vindt je enkele voorbeelden en het verhaal erachter.


Alkmaar City Run by night

Team Xelvin Alkmaar heeft besloten hun persoonlijke sponsorbudget aan Alkmaar City Run by night te verbinden.Deze hardloopwedstrijd, dit jaar alweer de 3de editie, vond plaats op 13 mei 2015.

Lees meer

City Run Alkmaar
Wielrennen logo

Xelvin sponsort wielrenners

Afgelopen periode heeft Xelvin zich weer van de sportieve kant laten zien. Ze hebben we 9 mei de wielerwedstrijd ‘De Ronde van Hardenberg’ gesponsord en afgelopen woensdag, 20 mei de toertocht ‘De Hel van Twente’.

Lees meer

Recreatie zaalvoetbalteam Xelvin in Heerhugowaard

Consultant Frank Reinders van Xelvin Alkmaar sponsort sinds 2013 het recreatie zaalvoetbalteam Xelvin in Heerhugowaard. Vanuit zijn netwerk werd Frank gevraagd om aan een nieuw op te richten vriendenteam de naam van Xelvin te koppelen. Vanuit het persoonlijk sponsorbudget heeft hij besloten dit ter beschikking te stellen aan zaalvoetbalteam Xelvin.

Lees meer

1274503_663647700321025_1798577897_o
Ruitern Drie 2

Xelvin sponsort Ruiten Drie

Xelvin is sponsor geworden van de Almelose wielertoervereniging Ruiten Drie. De komende 5 jaar prijkt de naam van Xelvin op de kleding van deze vereniging. Collega Ruben van Loon heeft besloten zijn persoonlijke sponsorbudget te besteden aan dit mooie initiatief. Om Xelvin te bedanken kwam hij onder begeleiding van een grote groep renners een bedankje overhandigen aan zijn collega’s Michiel en Rick.

.

Lees meer

4 Mijl van Groningen

Janine Duin en Karen Veninga, beiden werkzaam op de salarisadministratie van Xelvin in Groningen, besteedden hun persoonlijke sponsorbudget aan de 4 Mijl van Groningen.

Lees meer

Groepsfoto 4 Mijl van Groningen 2014