Xelvin sponsort wielrenners


Wielrennen logo

Afgelopen periode heeft Xelvin zich weer van de sportieve kant laten zien. Ze hebben we 9 mei de wielerwedstrijd ‘De Ronde van Hardenberg’ gesponsord en afgelopen woensdag, 20 mei de toertocht ‘De Hel van Twente’.

Op 9 mei zijn er drie wedstrijden gereden tijdens de ronde van Hardenberg. Als eerste zijn de renners uit de profklasse/masters van start gegaan voor een wedstrijd over een lengte van 50 km, daarna gevold door de ‘dikke banden race’ en de avond is afgesloten met een wedstrijd gereden door de amateurs over een lengte van 70 km. Dit jaar werd deze wedstrijd voor het eerst gereden door de nieuwste woonwijk van Hardenberg, de Marslanden. En Xelvin was er bij!

Afgelopen woensdag is de hel van Twente verreden. Een toertocht dwars door het mooie Twente van 160 km en diverse hoogtemeters. Als vaste sponsor van de wielertoerclub ‘Ruiten Drie’ waren we hier ook bij aanwezig. De dames en heren die deze tocht hebben gereden hadden er prachtig weer bij en alles is naar wens verlopen.

Als Xelvin Oost zijn we blij dat we onze bijdrage kunnen leveren aan diverse evenementen die ons interesseren en waar we wat mee hebben op welke manier dan ook. Zo zie je maar weer. Onze passie gaat verder dan alleen het detacheren!

Wielrennen 2


« Naar het sponsoring overzicht