Albert Nijland, Recruitment Consultant


Albert Nijland

“Xelvin is een erg mooie organisatie die constant in beweging is.”

Recruitment Consultant, Xelvin Doetinchem, Xelvin Enschede, Xelvin Apeldoorn


Mijn naam is Albert Nijland en ik werk sinds augustus 2019 bij Xelvin in de regio oost als Recruitment Consultant. Ik woon samen met mijn vriendin in een appartement in Hardenberg. Mijn hobby’s zijn motorrijden/crossen, vissen, voetbal kijken en ik houd van gezelligheid met familie/vrienden en lekker eten.

Ik heb Commerciële Economie gestudeerd en ben sinds januari officieel afgestudeerd. Ik heb hiervoor 7,5 jaar gewerkt als servicemedewerker bij Moderna Textielservice, dit deed ik naast mijn studie om wat extra centen verdienen. Kortgezegd, ik bracht wasgoed en aanverwante producten rond door heel Nederland en verleende service bij klanten. Gedurende mijn studie heb ik 1,5 jaar in Amsterdam gewoond. Ik een half jaar stage gelopen bij Recruit a Student en vervolgens nog ruim 7 maanden gewerkt in de vestiging op Schiphol. Ik heb dus al wat kennis opgedaan van de uitzend/detacheer branche en ik wil mij hierin verder ontwikkelen.

Xelvin is een erg mooie organisatie die constant in beweging is. Dit komt hoofdzakelijk doordat mensen binnen Xelvin een hoog verantwoordelijkheid gevoel hebben en continu bezig zijn met het nastreven van zijn of haar professionele en persoonlijke idealen.Onze kernwaarden zijn: één team, marktgericht, ambitieus, no-nonsense, transparant, klantgericht.

Benieuwd wat wij te bieden hebben voor jou? Je bent van harte welkom op één van de kantoren voor een goede kop koffie!

« Naar het overzicht van teamleden