Erwin Oosterbosch, Managing Consultant


Xelvin HR - 38

“Een win-win situatie creëren waarbij het verschil hem zit in de kleine criteria en de persoonlijke aanpak van de Managing Consultant.”

Managing Consultant, Xelvin Eindhoven


Mijn naam is Erwin Oosterbosch, geboren in 1988 en werkzaam voor Xelvin als Managing Consultant. Samen met het team zijn wij verantwoordelijk voor de doelgroep Technical Services en Manufacturing. Het betreft een 360 graden functie waar een stuk accountmanagement, recruitment en administratie bij komt kijken.

Na mijn studie Marketing en Communicatie heb ik bij verschillende bedrijven het vak ‘’ sales’’ onder de loep genomen en mijn skills hierin mogen uitbreiden. Sales is voor mij geen trucje maar een vak!

Wat mij het meeste aanspreekt in de functie van Managing Consultant is de verdienstelijkheid die het werk met zich meebrengt. Je creëert voor beide partijen een werkbare situatie waarbij men zich prettig voelt. Aan de ene kant het vervullen van vacatures met de door ons geselecteerde juiste kandidaten. Aan de andere kant een werkzoekende plaatsen op een voor hem passende baan. Een win-win situatie creëren waarbij het verschil hem zit in de kleine criteria en de persoonlijke aanpak van de Managing Consultant.

In mijn dagelijkse leven hecht ik veel waarde aan het samen zijn met mijn vriendin, vrienden en familie en breng met hen dan ook veel tijd door. Daarnaast ben ik zeer sportief en ben ik 4 keer per week te vinden in de sportschool.

Wellicht dat we elkaar snel eens tegen komen. Want niet geschoten is geladen voor de tweede keer.

 

« Naar het overzicht van teamleden