Hielke Dik, Managing Consultant


Hielke Dik

“‘vanuit verbinding naar overtuiging, kracht en resultaat’”

Managing Consultant, Xelvin Groningen


Hallo, ik ben Hielke Dik, woonachtig in het pittoreske Annen en sinds 1 mei 2018 begonnen als Managing consultant bij Xelvin installatietechniek. Binnen de arbeidsbemiddeling heb ik meerdere jaren ervaring, zowel op operationeel als leidinggevend niveau.

Xelvin heb ik leren kennen als een gedreven en professionele organisatie. Met een open houding en korte communicatielijnen, waarbij successen worden gedeeld. Zowel intern als extern, voel je dat dit verweven zit in het DNA van de organisatie.

Door mijn enthousiaste en vrolijke benadering richting anderen maak ik snel contact met zowel individuen als met groepen. Als Managing consultant draagt bovenstaande bij aan het inventariseren van de klantvraag, om vervolgens een passende oplossing of advies te kunnen bieden. Open en eerlijke communicatie en het nakomen van gemaakte afspraken zijn voor mij belangrijke aspecten in dit proces.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden en daarnaast bezoek ik regelmatig de sportschool, waar kickboksen een van mijn bezigheden is. Daarnaast speel ik darts in competitieverband en ben ik een Formule 1 liefhebber.

« Naar het overzicht van teamleden