Janine Duin, Medewerker OrganisatieOntwikkeling (O&O)


Janine Duin

“"Bovenal het feit dat we binnen Xelvin gezamenlijk werken aan organisatie- en persoonlijke doelen, maakt dat ik elke ochtend met plezier naar mijn werk ga!”

Medewerker OrganisatieOntwikkeling (O&O), Back Office Xelvin


Hallo!

Ik ben Janine Duin en werk sinds 2010 met veel plezier bij Xelvin.

Na de HBO-opleiding Personeel & Arbeid en met een Praktijk Diploma Loonadministratie (PDL) diploma op zak, ben ik binnen de BackOffice Xelvin (BOX) begonnen op de salarisadministratie en inmiddels werkzaam als medewerker Organisatie & Ontwikkeling.

Een veelzijdige, uitdagende functie waarbij ik me bezig houd met het vertalen van onze strategische keuzes naar concrete acties. Een greep uit de onderwerpen waar ik dagelijks mee te maken heb: een effectieve en ondernemende organisatie, Xelvin als lerende organisatie, het optimaal inzetten en sterker maken van onze interne medewerkers en het in kaart brengen van de geldende kaders (van bijvoorbeeld wet- en regelgeving). 

De afwisseling, de uitdaging, de ambities van Xelvin en daardoor de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal het feit dat we binnen Xelvin gezamenlijk werken aan organisatie- en persoonlijke doelen, daardoor ga ik elke ochtend met plezier naar mijn werk!

Naast mijn werk reis ik graag. Dichtbij of ver weg, het liefst naar de zon. Op zoek naar andere culturen, andere gewoonten. Daarnaast hou ik van gezelligheid, heerlijk eten of lekker wat drinken met familie of vrienden. Om dat te compenseren, ben ik ook regelmatig te vinden in de sportschool.

« Naar het overzicht van teamleden