Janneke Assink, Management adviseur


Janneke Assink

“De sfeer, de ruimte om te ondernemen en je te ontplooien, maken dat je samen bergen kan verzetten!”

Management adviseur, Back Office Xelvin


Hoi mijn naam is Janneke Assink.

Na mijn studie Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente ben ik mijn loopbaan begonnen bij een detacheringbureau in de techniek. En ben ik niet meer uit die branche weggegaan. Het bureau waar ik begon was klein, werd groter, werd overgenomen, ging fuseren en was toen onderdeel van een van de grotere uitzendconcerns van Nederland. In die periode heb ik veel meegemaakt en geleerd over organisatieverandering, bedrijfsvoering, accountmanagement, ontwikkeling en vakinhoudelijk op het gebied van managementinformatie, crm-pakketten en procesbeheer. En over mezelf. Dat niet te vergeten.

Deze ervaringen en ontwikkelingen gebruik ik in mijn werk als assistent van het management van Xelvin en andere X group bedrijven. Ik ondersteun en adviseer het managementteam van Xelvin bij projecten voortkomend uit de strategie op diverse vakgebieden, onder andere Management Informatie, HR, Procesbeheer en CRM. Ik werk ideeën uit, zet beleid om in actie en implementeer plannen. Daarnaast ondersteun ik nieuwe start-ups binnen de Xelvin groep, zoals Sector Recruitment en NextWise Program. Een ontzettend diverse functie binnen een fantastisch bedrijf. De sfeer, de ruimte voor ontplooiing en de vrijheid die je krijgt, maken dat je samen bergen kan verzetten.

In mijn vrije tijd haak en blog ik, loop ik hard en zwem ik graag. Dat alles terwijl ik luister naar muziek (behalve bij 't zwemmen uiteraard...). Ik woon in 't Oosten van het land samen met man, twee zoons en een hond.

« Naar het overzicht van teamleden