Karen Veninga, Medewerker Organisatie & Ontwikkeling (O&O)


Karen 049 (002)

“Het is voor mij iedere dag weer een uitdaging om er voor te zorgen dat ingezette acties bijdragen aan de realisatie van persoonlijke- en professionele doelstellingen.”

Medewerker Organisatie & Ontwikkeling (O&O), Xelvin Apeldoorn


 

Hallo,

Mijn naam is Karen en woon in het pittoreske Sellingen met mijn man en twee kids. Ik heb in Groningen gestudeerd en heb daar de HBO opleiding Personeel- en Arbeid en de Master Human Resource Management met succes afgerond.

Vervolgens ben ik in 2011 bij Xelvin gaan werken op de Back Office als medewerker personeel- en salarisadministratie. Na drie jaar deze functie te hebben vervult ben ik aan een nieuwe uitdaging begonnen als medewerker Organisatie & Ontwikkeling. Een veelzijdige functie op het gebied van in- door- & uitstroom van de interne medewerkers. Ik houd me bezig met het vertalen van onze strategische keuzes naar concrete acties, gericht op het optimaal inzetten en sterker maken van onze interne medewerkers. Het is voor mij iedere dag weer een leuke uitdaging om er voor te zorgen dat ingezette acties bijdragen aan de realisatie van persoonlijke- en professionele doelstellingen.

Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn gezin. Daarnaast houd ik van lekker eten en een goede film op zijn tijd. Een andere passie van mij is motor rijden.

 

« Naar het overzicht van teamleden