Michel van Nieuwkoop, Managing Consultant Jacht & Scheepsbouw


Michel van Nieuwkoop

“Nadat ik ooit bij Royal Huisman op de Twizzle was uitgenodigd, was ik per direct verkocht in de wereld van superjachten.”

Managing Consultant Jacht & Scheepsbouw, Xelvin Jacht & Scheepsbouw Emmeloord


Hallo,

Mijn naam is Michel van Nieuwkoop en ik ben werkzaam als Managing Consultant bij Xelvin Jacht- en Scheepsbouw (XJS) vanuit kantoor Emmeloord. Ik ben per 2 januari 2018 gestart bij XJS en focus mij hierbij op MBO+ kandidaten en organisaties welke voor korte en/of langere termijn op zoek zijn naar een specialist in het vakgebied van jachtbouw.

Vanuit mijn vroegere jaren kwam ik altijd met mij ouders naar Friesland om de zomervakantie door te brengen. In deze weken was ik continue op het water te vinden, of op de surfplank of in mijn eigen zeilboot. Dit wedstrijdbootje was mijn eerste kennismaking met de wereld van jacht- en scheepsbouw. Nadat ik bij een eerdere werkgever ooit bij Royal Huisman op de Twizzle was uitgenodigd, was ik per direct verkocht in de wereld van superjachten.

Xelvin heeft mij, net als andere kandidaten / consultants, de kans geboden om weer in de wereld van deze prachtige Nederlandse producten terug te keren. Ik zal dan met veel passie en inzet kandidaten bemiddelen naar de mooiste werven in Nederland. Dit zal ik oriënteren vanuit Emmeloord en zal werkzaam zijn ten noorden van Zwolle.  

In het dagelijkse leven ben ik woonachtig in Wolvega, Friesland en sport graag in mijn vrije uren naast werk.

 

« Naar het overzicht van teamleden