Michiel Grouve, Managing Consultant


Michiel Grouve

“Leer van gisteren, geniet van vandaag en droom van morgen”

Managing Consultant, Xelvin Hoogeveen


Hallo, ik ben Michiel Grouve en werk met veel plezier als Managing Consultant bij Xelvin Hoogeveen.

Ik heb in 2006 de studie Commerciële Economie afgerond aan de Hanzehogeschool en ben daarna met veel plezier blijven wonen in Groningen. Ik hou van de directe en eerlijke manier van communiceren van deze omgeving en natuurlijk de stad zelf met al haar leuke restaurants en gezellige kroegjes. In mijn vrije tijd geniet ik van sportief catamaran zeilen en mooie tochten op de motor.

Sinds 2006 ben ik werkzaam in de arbeidsbemiddeling. Voor mij is het belangrijk dat de werknemer, naast uiteraard een passende opleiding en gewenste werkervaring, ook qua persoonlijkheid goed past binnen een bedrijfscultuur. Om deze reden vind ik het belangrijk om de werknemer en de organisatie goed te leren kennen. Als het bedrijf en de werknemer het gevoel heeft de juiste keuze te hebben gemaakt, dan heb ik mijn persoonlijke doel bereikt.

Voor Xelvin Hoogeveen richt ik mij op het detacheren van technici vanaf MTS niveau 4 en hoger. Bent u op zoek naar een mooie baan die ook nog eens bij uw persoonlijkheid past, of zoekt u de werknemer die uw organisatie verder helpt? Bel of mail gerust voor een vrijblijvende kennismaking.

« Naar het overzicht van teamleden