Natasja van Vugt, Managing Consultant


Natasja van Vugt

“Waar een wil is, is een weg. Je hoeft deze weg niet alleen te bewandelen, Xelvin helpt je graag”

Managing Consultant, Xelvin Breda


Mijn naam is Natasja van Vugt en ik ben sinds oktober 2018 werkzaam als Managing Consultant bij Xelvin gevestigd in Breda. Na ruim een jaar werkervaring te hebben opgedaan in de arbeidsbemiddeling, heb ik de overstap gemaakt naar Xelvin. Een organisatie waar persoonlijke ontwikkeling voorop staat, er ruimte is voor ondernemerschap en genoeg mogelijkheden zijn om ambities waar te maken.

Adviseren, inspireren, verbinden en motiveren zijn voor mij zeer belangrijke aspecten. Dagelijks vertaal ik dit in mijn werkzaamheden om zo gezamenlijk tot een succes te komen. Daarnaast is het voor mij van waarde om bestaande relaties te onderhouden en nieuwe relaties uit te bouwen.

In mijn 360 graden rol, adviseer en ondersteun ik zowel de opdrachtgevers als de kandidaten bij het vinden van een goede match. Meedenken in oplossingen, strategische vraagstukken op het gebied van personeel of mogelijkheden voor een nieuwe baan, bespreek ik graag met je tijdens een persoonlijke gesprek. 

Ik ben woonachtig in Breda, een prachtige bourgondische stad waar ik met regelmaat te vinden ben met vrienden voor een hapje, drankje of een goed gesprek. Daarnaast vind ik het heerlijk om uitgebreid te kokkerellen en sport ik ook zo nu en dan.

 

« Naar het overzicht van teamleden