Sander Hartman , Managing Consultant


Sander

“‘’ Het zowel samenwerken met het bedrijfsleven als met de kandidaten is wat deze branche zo leuk maakt’’”

Managing Consultant, Xelvin Hoogeveen


Hallo! Mijn naam is Sander Hartman, 25 jaar oud en geboren en getogen in Emmen. Hier woon ik tegenwoordig in het mooie centrum, samen met mijn vriendin Iris. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het voetbalveld en in de sportschool om even lekker in beweging te zijn. Daarnaast ga ik graag op pad met mijn vrienden en vriendin, denk aan een potje darten in de kroeg of gewoon gezellig ergens een drankje doen.

In september 2017 ben ik afgestudeerd van de opleiding Sport, Gezondheid & Management. Vanuit mijn opleiding ben ik doorgegaan in de wereld van sport en gezondheid en heb ik ervaring opgedaan als relatiebeheerder bij een stichting die de gezondheid van de drie noordelijke provincies probeert te optimaliseren. Vervolgens heb ik de stap gemaakt naar de arbeidsbemiddeling, dit bleek de juiste stap te zijn! Daarop voortbordurend ben ik dit jaar begonnen aan mijn nieuwe uitdaging bij Xelvin, op de vestiging in Hoogeveen. Het zowel samenwerken met het bedrijfsleven als met de kandidaten is wat deze branche zo leuk maakt voor mij. Aan de ene kant helpen we bedrijven bij het vinden van het juiste personeel en aan de andere kant kunnen mensen via ons een prachtige nieuwe baan vinden.

Binnen Xelvin Hoogeveen hou ik mij bezig het bemiddelen van technici van MBO, HBO en WO niveau. Dit doe ik voor de provincie Drenthe en de kop van Overijssel. Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging binnen de techniek of ben jij juist opzoek naar technisch personeel? Neem gerust contact op om de mogelijkheden eens te bespreken!

« Naar het overzicht van teamleden