Tosca Kromwijk, Managing Consultant


Tosca

“Verbinden en motiveren zijn voor mij zeer belangrijke aspecten. Dagelijks vertaal ik dit in mijn werkzaamheden om zo gezamenlijk tot een succes te komen.”

Managing Consultant, Xelvin Maastricht


Mijn naam is Tosca Kromwijk en ik ben sinds November 2018 werkzaam als Managing Consultant bij Xelvin, vestiging Maastricht. Na een jaar werkervaring te hebben opgedaan in de arbeidsbemiddeling, heb ik de overstap gemaakt naar Xelvin. Een organisatie waar persoonlijke ontwikkeling voorop staat; er is ruimte om persoonlijke en zakelijke idealen te verwezenlijken.

Verbinden en motiveren zijn voor mij zeer belangrijke aspecten. Dagelijks vertaal ik dit in mijn werkzaamheden om zo gezamenlijk tot een succes te komen. In mijn 360 graden rol, adviseer en ondersteun ik zowel de opdrachtgevers als de kandidaten bij het vinden van een goede match.


Naast mijn baan bij Xelvin geniet ik van mijn mooie gezin (getrouwd met Jelle, dochter Lena en zoon Lex) en vind je mij regelmatig met mijn vriendinnen in Maastricht voor een lekker hapje en drankje.

Meedenken in oplossingen op het gebied van personeel of mogelijkheden voor een nieuwe baan bespreek ik graag met je onder het genot van een lekker kopje koffie. 

 

« Naar het overzicht van teamleden