Xelvin | Pharma voor Opdrachtgevers


Bent u op zoek naar specialistische versterking van uw afdeling R&D, Kwaliteit of uw Lab en wilt u geholpen worden door een dienstverlener met vakinhoudelijke kennis en interesse? Dan bent u bij Xelvin Pharma aan het juiste adres!

Xelvin Pharma, dat onderdeel is van Xelvin, detacheert hoger en middelbare opgeleide specialisten die kennis en ervaring hebben op het gebied van de analyse, ontwikkeling en kwaliteitsbewaking van voedingsmiddelen en farmaceutische producten. Onze dienstverlening is erop gericht om organisaties in de voedingsmiddelensector en in de farmaceutische industrie vooruit te helpen. Voor deze organisaties kunnen wij regionaal, nationaal en internationaal specialisten vinden.

De kennis en ervaring die binnen Xelvin Pharma zelf beschikbaar zijn, stellen ons in staat om uiterst zorgvuldig voor u te werven en te selecteren in de volgende disciplines:

  • Research & Development: Productontwikkeling, Applicatie
  • Kwaliteit: Quality Assurance & Control, Validatie, Regelgeving
  • Laboratorium: Fysisch-chemisch, Microbiologisch

Bij Xelvin Pharma vindt u consultants met jarenlange werkervaring in Research & Development. Dit betekent dat wij u vakinhoudelijk goed kunnen adviseren. Wij begrijpen welke analyse- en ontwikkelmethoden u gebruikt, en hebben kennis van kwaliteitsnormeringen zoals GMP +, BRC, IFS, HACCP en ISO. Vakinhoudelijk advies wordt bij ons gecombineerd met jarenlange ervaring en dus vaardigheid in het klantgericht screenen, werven en selecteren van specialisten. In onze klantgerichte dienstverlening staat contact met uw organisatie centraal, we leren u graag goed kennen om een succesvolle bijdrage aan de groei van uw afdeling of organisatie te leveren.

Interesse? Laat dan hier uw gegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen door te bellen naar 06-13502498.