Xelvin | Research & Development voor Opdrachtgevers


Xelvin Research & Development is uw partner als het gaat om invulling van uw personele behoeften.

Ons motto is de juiste persoon op de juiste plek, wat betekent dat wij grondig te werk gaan.

Wij gaan graag een gesprek met u aan om uw technische vraagstukken helder te krijgen.

Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan meer capaciteit, of juist aan specialistische kennis? Gaat het om een enkel project of een langduriger werkverband? En wat voor een persoon past het beste binnen uw bedrijf en cultuur? Wij willen graag precies weten wie en wat u zoekt, zodat wij u een eerlijk en oprecht advies kunnen geven.

Zodra wij uw wensen in kaart hebben gebracht zullen wij u in contact brengen met de meest geschikte kandidaat voor de job. U heeft dan de mogelijkheid tot het maken van een oprechte eigen keuze.

Xelvin Research & Development speelt in op de behoeften van de markt en hecht daarom waarde aan een groot nationaal en internationaal netwerk van bedrijven en professionals.

Wij bouwen onder andere aan ons netwerk door samen te werken met vooraanstaande technische instellingen, nauwe contact te onderhouden met hoog aangeschreven universiteiten binnen Europa en het frequent bezoeken van banenbeurzen in heel Europa.

Wij zijn altijd op zoek naar de volgende specialisten:

Optisch ontwerper – Mechatronica Engineer – Experimenteel Fysicus – CFD Engineer – FEM Engineer – Engineer thermodynamica – Experimental flow-analist – Verbrandingstechnoloog – Digitaal ontwerper (ASIC) – ASIC Back-end Engineer – Verificatie engineer – (Embedded) Software engineer – Analoog ontwerper (ASIC) – FPGA ontwerper – Theoretisch fysicus

Wilt u graag in contact komen met Xelvin? Laat dan hier (doorlinken naar contactformulier?) uw gegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Uiteraard kunt ook direct contact met ons opnemen door te bellen naar 040 29 10 056.