Jouw carrière in de techniek

Als service engineer ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden en repareren van technische apparatuur en systemen. Je werkt bij klanten in diverse branches, zoals industrie, productie, bouw en infrastructuur.

Wat kun je als service engineer verwachten?

Als service engineer heb je een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid. Je taken kunnen variëren, afhankelijk van de soort apparatuur en systemen die je onderhoudt en repareert. Enkele veelvoorkomende taken zijn:

  • Het uitvoeren van preventief onderhoud
  • Het oplossen van storingen
  • Het adviseren van klanten over het gebruik van apparatuur en systemen
Bekijk vacatures

Waarom kiezen voor Xelvin?

Xelvin is een technisch detacheringsbureau dat zich specialiseert in het bemiddelen tussen service engineers en technische bedrijven. We hebben vacatures in diverse branches en functies, zodat je altijd een baan kunt vinden die bij jouw ambities en vaardigheden past.

Xelvin biedt service engineers de volgende voordelen:

  • Een groot aanbod aan vacatures: We hebben vacatures in diverse branches en functies, zodat je altijd een baan kunt vinden die bij jouw ambities en vaardigheden past.
  • Persoonlijke begeleiding: We werken persoonlijk met je samen om de perfecte match te vinden tussen jou en een opdrachtgever.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: We bieden je de mogelijkheid om je carrière te ontwikkelen door middel van trainingen en cursussen.

Ben jij een service engineer die klaar is voor een nieuwe uitdaging?

Dan is Xelvin de perfecte partner voor jou. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze vacatures of om je te laten registeren als kandidaat.

Hieronder vind je meer informatie over onze diensten voor service engineers:

Wil je meer weten over Xelvin?

Neem dan contact met ons op via onze website of bel ons op 085-1308910. We helpen je graag verder.