Leuk dat je mee wilt sleutelen aan de wereld van morgen!

Wij zijn de afdeling Technical Services van Xelvin Eindhoven en willen jou helpen aan de volgende uitdaging. Wij weten net als jij dat technische mensen in de uitvoering schaars zijn. Hoe vaak per dag word je wel niet benaderd? Maar is je ooit al gevraagd wat jou nou echt blij maakt in je werk? Kom eens op de koffie en ontdek onze aanpak!

In een informeel gesprek maken we graag kennis met jou. In welke fase van je leven sta je en wat past er bij je? We zoomen in op wie je bent als persoon en wat je ervaring is. Daarna gaan we voor jou op zoek naar een geschikte baan waarin ruimte is voor jouw ambities.

En daar blijft het niet bij. We blijven in contact met je om bij te praten over jouw ontwikkeling, jouw interesses en de ontwikkelingen in de branche.

Op dit moment hebben we onderstaande functies openstaan:

Jij hebt je gegevens geüpload. Hoe nu verder?

Wie gaan er aan de slag voor jou?

Natasja van Vugt

“Door een prettige en goede intake met Natasja, wist ze wat mijn wensen en doelen waren. Hierdoor heeft Natasja een select aantal bedrijven voor mij uitgezocht. Bij het eerste gesprek met Fluidor Equipment was het gelijk raak. Dit bedrijf heeft alle aspecten die ik zocht, met dank aan Xelvin!”

Tim van Haaften – Allround service engineer

Robin Debondt

“Robin is een professioneel en zeer sociaal persoon. Een persoon die hard werkt en dat ook duidelijk te zien is in de resultaten. Snel, maar met als belangrijkste aspect: gericht op je persoonlijke wensen. Ik ervaar de samenwerking met Robin dan ook zeer prettig. Robin is een echte versneller en als er iets gedaan moet worden in dit vakgebied moet je bij Robin zijn. Ik beveel Robin dan ook zeker aan als iemand een baan zoekt met een technische achtergrond. “

Koen Theunissen – Monteur technische dienst

Sabrina van Boxmeer

“Na een aantal banen die tegenvielen, kwam ik in contact met Sabrina. Ik werd hartelijk ontvangen tijdens het kennismakingsgesprek en ze vroeg me wat ze voor me kan betekenen. Ik was bijna 50, dus ik dacht ‘Wat heb ik te willen!’ Ik vertelde haar dat ik weinig wensen heb, als het maar in de techniek is. Sabrina heeft toen verschillende vacatures voorgelegd bij mij. Mede dankzij de goede begeleiding zit ik helemaal op mijn plek en ben ik heel blij met deze nieuwe uitdaging!”

Carlo Gallé – Monteur

Lisa van de Laar

“Lisa een sympathiek persoon met een goed luisterend oor, ze is in staat tot in detail alles over de passende vacature en het bedrijf te vertellen. Ze gaf mij een realistisch beeld van het bedrijf en de vacature waardoor ik voorbereid aan tafel kwam. Na afloop van mijn gesprek met Lisa zat ik al binnen 3 dagen opnieuw aan tafel voor de ondertekening van mijn contract. Ze heeft een prettige werkwijze, een goede mix tussen persoonlijke aandacht en professionaliteit. Al met al een super ervaring.”

Leon de Jager – Projectleider