Xelvin Software Development is dé specialisatie binnen Xelvin met volledige focus op het bemiddelen van software ontwikkelaars voor uitdagende functies in de vakgebieden:

  • Embedded Software
  • Automation Software
  • Application Software

 

Het uitgebreide klanten netwerk van Xelvin stelt software ontwikkelaars instaat om te werken binnen de meest uitdagende en innovatieve engineering projecten. Onze klanten zijn actief in verschillende technische sectoren zoals:

  • Hightech & embedded solutions
  • Automation Industry
  • Automotive & Aerospace
  • Semiconductors, Electronics & Telecom
  • Healthcare

 

Naast de meest uitdagende projecten en functies binnen ons klantennetwerk biedt Xelvin een complete dienstverlening gericht op goed werkgeverschap en ontwikkeling van onze medewerkers met als doel een lange termijn dienstverband bij de opdrachtgever te faciliteren. Binnen onze internationale recruitment specialisatie biedt Xelvin daarnaast een volledige ontzorging in het werving-, relocatie- & integratie traject, om een succesvolle lange termijn relatie te waarborgen.

Arjan de Vries nieuw lid RvC Xelvin

Per 1 januari 2018 is Arjan de Vries toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Xelvin. Dennis Wissink, Algemeen Directeur van Xelvin, is blij met deze aanstelling. “Arjan heeft een grote staat van dienst in de detacheringsbranche. Zijn...

2 maanden geleden - via deze website

Grijp deze kans!

Draag jij graag een steentje bij aan het geluk van mensen in hun werk?

2 maanden geleden - via deze website
Snel vacatures zoeken

Software Development, jouw keuze.

Elke dag fluitend naar het werk gaan om daar met een goed gevoel en veel enthousiasme verschillende opdrachten uit te voeren, dat is het doel van Xelvin.

“De flexibele cultuur van Xelvin zorgt ervoor dat we onze zeilen constant kunnen bijstellen om steeds veranderende doelen te behalen.”

“Wij creëren onbegrensde mogelijkheden door ambitieuze mensen en organisaties te voorzien van de instrumenten en de durf om oprechte eigen keuzes te maken.”

“Een open organisatie waarin oprecht geïnteresseerde mensen werken.”

“Wanneer je namelijk de juiste mensen in de juiste context voldoende vrijheid geeft, staan er onvoorstelbaar mooie dingen te gebeuren.”

“Onze houding is no-nonsense; we willen het onmogelijke mogelijk maken en we geloven dat onze werkwijze ervoor zorgt dat iedereen zijn idealen kan realiseren.”

Neem contact op »