Wat doet Xelvin als Technisch Detacheerder?

Xelvin: jouw partner in techniek

Xelvin is een technisch detacheringsbureau dat zich specialiseert in het bemiddelen tussen technisch talent en technische bedrijven. We hebben vacatures in diverse branches, waaronder high tech, laboratoriumtechniek, energie & netwerken, food & chemie, industrie, jachtbouw, bouw & infra en IT. Ook zijn we op zoek naar technici in diverse functies, zoals engineer, werkvoorbereider en projectleider.

Wat doet een technisch detacheerder?

Een technisch detacheerder bemiddelt tussen vraag en aanbod in de technische sector. Dit houdt in dat we technische bedrijven helpen om geschikt personeel te vinden, en technici helpen om een passende baan te vinden.

We werken nauw samen met onze opdrachtgevers om hun behoeften te begrijpen. We weten wat ze zoeken in een kandidaat, en we kunnen hen daarom de beste kandidaten voorstellen.

Ook werken we nauw samen met onze kandidaten. We helpen hen bij het ontwikkelen van hun carrière, en we zorgen ervoor dat ze de juiste baan vinden die bij hun ambities en vaardigheden past.

Over Xelvin

Waarom kiezen voor Xelvin?

Er zijn veel redenen om voor Xelvin te kiezen als technisch detacheringsbureau. Hier zijn een paar van onze belangrijkste voordelen:

 • Ons uitgebreide netwerk: We hebben een uitgebreid netwerk van opdrachtgevers in diverse branches. Hierdoor kunnen we je altijd de beste kansen bieden.
 • Onze persoonlijke aanpak: We werken persoonlijk met onze kandidaten en opdrachtgevers om de beste match te vinden.
 • Onze expertise: We hebben jarenlange ervaring in de technische sector. We weten wat er nodig is om in deze sector succesvol te zijn.

Ben jij klaar voor jouw volgende uitdaging?

Als jij een technisch expert bent die klaar is voor een nieuwe uitdaging, dan ben je bij Xelvin aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze vacatures of om je te laten registeren als kandidaat.

Hieronder vind je meer informatie over onze diensten voor technici en opdrachtgevers:

Voor technici

  • Vacatures: We hebben een groot aanbod aan vacatures in diverse branches en functies.
  • Persoonlijke begeleiding: We helpen je bij het vinden van een passende baan die bij jouw ambities en vaardigheden past.
  • Ontwikkeling: We bieden je de mogelijkheid om je carrière te ontwikkelen door middel van trainingen en cursussen.

Voor opdrachtgevers

  • Huurkracht: We leveren je de juiste technici die je bedrijf verder helpen.
  • Flexibiliteit: We kunnen je helpen om flexibele arbeidskrachten in te huren, zodat je kunt inspelen op de vraag van de markt.
  • Ondersteuning: We ondersteunen je bij het vinden van de juiste technici en bij het opbouwen van een sterke technische organisatie.
Bekijk vacatures