Voor opdrachtgevers


Xelvin is oprecht geïnteresseerd in het creëren van vrijheid voor haar opdrachtgevers en kandidaten door hen te confronteren met nieuwe kansen. Het fijne gevoel waar zij zelf als Xelvin-medeweker dagelijks van genieten willen ze maar al te graag doorgeven.

Oprecht luisteren

Dit kan alleen door je eigen belang aan de kant te schuiven en oprecht te luisteren naar de mensen om je heen. Een Xelvin-consultant bouwt dan ook aan de beste match door écht te luisteren en zich te verdiepen in de persoonlijke situaties van kandidaten en bedrijven. Door deze persoonlijke aanpak is de kans dat een match leidt tot de vrijheid die mensen nodig hebben om hun idealen te realiseren zeer groot.

Ervaar onze dienstverlening

De wereld van de arbeidsbemiddeling kent vele smaken en zo mogelijk nog meer partijen die zich in deze wereld manifesteren. Maar wat maakt Xelvin de beste partner? Dit is de meest lastige vraag om te beantwoorden als het om onze dienstverlening gaat. Ons succes is afhankelijk van de kwaliteit van de dienst. De enige manier om onze dienstverlening te beoordelen is om deze te ervaren.

De basis van ons succes

Xelvin is in de afgelopen jaren sterk gegroeid. De basis die hieraan ten grondslag ligt is divers. Wel zijn er diverse factoren die ervoor gezorgd hebben dat wij deze groei hebben weten te realiseren.

Ten eerste zijn dat de mensen die bij Xelvin werken. De constante drive zorgt ervoor dat onze organisatie vooruit wordt geduwd. Doordat wij steeds nieuwe kansen creëren blijven wij onze mensen uitdagen. Deze uitdaging zorgt voor lange dienstverbanden en hierdoor dus lange termijn relaties met onze medewerkers en opdrachtgevers.

Daarnaast kennen wij bij Xelvin geen onderscheid tussen accountmanagers en recruiters. Dit heeft voor onze klanten tot voordeel dat ze om tafel zitten met degenen die ook het contact met de medewerkers onderhouden. Daardoor zijn wij in staat een goed beeld te schetsen van uw organisatie, en wellicht belangrijker, wij zijn in staat u het verhaal achter het CV te vertellen. Door naast de harde criteria ook de zachte te onder- en herkennen kunnen wij de best mogelijk match realiseren.

Tot slot zijn wij voorloper op het gebied van Internationaal recruitment. Doordat wij een totaaloplossing bieden nemen wij onze klanten veel werk uit handen. U kunt zich dan weer volledig richten op de core-business, uw eigen bedrijf.

Niet van de mooie verhalen

Bovenstaande opsomming is slechts een greep uit de factoren die leiden tot onze toegevoegde waarde. Bij Xelvin zijn wij niet van de mooie verhalen, wij worden graag uitgedaagd. Bent u degene die ons deze uitdaging kan bieden, neem dan contact met ons op.