Wij hebben specialistische kennis

Daar zit onze kracht. Onze specialistische kennis is de basis van onze manier van werken. We denken inhoudelijk mee. We durven stappen te zetten. Dat zie je ook terug in ons team. Stuk voor stuk enthousiaste, ondernemende geesten die van aanpakken weten. Deze combinatie van vakkennis en gedrevenheid maakt ons veel meer dan een detacheerder. We zijn ook adviseurs en sparringpartners.

Ambities waarmaken, daar gaat het om

Mensen helpen het beste uit zichzelf of hun onderneming te halen. Wij geloven dat mensen goed leren kennen de beste manier is om dat te doen. Daarom gaan we verder dan een goede match maken tussen klant en kandidaat. Voor ons is een carrière namelijk meer dan een baan met een goed salaris. We helpen met alles eromheen en blijven betrokken bij de ontwikkeling van klant en kandidaat.

De specialist voor technische specialisten

We zien het hele plaatje. Hoe de markt zich ontwikkelt, wat onze klant nodig heeft en wat de kandidaat wil. Want om specialisten te helpen moet je weten waar je het over hebt. Dat maakt Xelvin de specialist voor technische specialisten.

We zijn er om jou verder te helpen

Ben je benieuwd wat we voor jouw carrière kunnen betekenen? Of wil je een open sollicitatie sturen? Neem dan contact met ons op.
Xelvin
Xelvin
085-1308910

Technisch talent nodig?

– Staat bij jou de mens centraal? Tijd voor een kennismaking!
– Op naar een match! Jouw bedrijf, Xelvin en de technische specialist
– Samenwerken vinden we leuk. Juist voor de lange termijn