De techneut als ambassadeur

Woensdag 3 mei 2017 zal voor voetbalminnend Nederland de geschiedenis ingaan als de dag dat Ajax op heroïsche wijze Olympique Lyon verslaat en een reuzestap zet richting de finale van de UEFA Europa League. Techniekminded Oost-Nederland daarentegen stond in het teken van de Xelvin Techniek 3.0 training ‘de Techneut als ambassadeur’.

Tijdens deze training, gegeven door communicatie expert Guus Hofstede, werden onze technici en klanten aan de hand van praktijkvoorbeelden en oefeningen, bewust gemaakt van de impact van verbale, non-verbale, interne- en externe communicatie. Eens te meer werd ons duidelijk dat communicatie niet zozeer gaat om zenden en ontvangen, maar over begrijpen en verbinden.

We kijken terug op een succesvolle avond. Enerzijds succesvol door de nieuwe inzichten die opgedaan zijn, anderzijds succesvol omdat er een waanzinnige leuke groepsdynamiek ontstaat als je op een informele manier techneuten met elkaar verbind.

Mocht je op dit moment (nog) geen klant of medewerker zijn, maar wil je wel graag aansluiten bij een training neem dan even contact op met je Managing Consultant.

Deel dit artikel