Filteren
Filters Reset filters
Verfijn je zoekopdracht
391 vacatures gevonden
Technisch Project Manager
Friesland
Als Project Manager ben je landelijk actief en verantwoordelijk voor het initiëren, ontwikkelen, plannen, coördineren, aansturen, uitvoeren en bewaken van technische projecten.
Hierdoor wordt zowel op korte maar ook op lange termijn op een verantwoordelijke wijze bijgedragen aan de versterking van de technologische concurrentiepositie.

Je werkt nauw samen met een projectteam waardoor projectdoelstellingen worden behaald binnen de gestelde tijd en het vastgestelde budget.
Je bent betrokken bij het gehele projectproces, vanaf de conceptfase tot de voltooiing en nazorg. Dit brengt met zich mee dat je op diverse vestigingen werkzaam zal zijn.
vanaf€4.500p/m
Electrical Engineer
Nederland
Ben jij een ervaren Electrical Engineer met een passie voor schematisch design en wil jij graag werken aan complexe automatiseringssystemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Electrical Engineer met specialisatie in schematisch design ben jij de expert in het ontwerpen en tekenen van elektrische schema's. Jouw tekeningen vormen de basis voor de bedrading en aansluitingen van de apparatuur in onze geautomatiseerde systemen. Je werkt met software zoals AutoCAD Electrical, EPLAN, SEE Electrical en/of SolidWorks Electrical en hebt ervaring met het ontwerpen van zowel low- als high-voltage installaties.

Je komt te werken in een team van ervaren engineers die net als jij graag werken aan uitdagende projecten in de industriële automatisering. Jouw bijdrage aan het team is essentieel voor het succesvol realiseren van onze projecten. Je hebt oog voor detail en streeft altijd naar perfectie in je werk.
Xelvin kijkt naar de persoon en biedt buiten een markt conform salaris en goede secundaire voorwaarden een extra keuzebudget. Wat is dit extra keuzebudget dan? Hierover gaan wij met jou in gesprek en kijken we volledig naar jouw behoeftes. Zo hebben we onlangs een medewerker mogen helpen met een stuk aflossing van zijn studieschuld. Ook hebben we een collega helpen zijn droom te verwezenlijken door mee te vliegen in een F16 straaljager.

Wat we bieden:
 • Een uitdagende functie binnen een dynamische werkomgeving met veel afwisseling in projecten
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen als Electrical Engineer met specialisatie in schematisch design
 • Een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • De mogelijkheid om te werken met de nieuwste technologieën en software
 • Een hecht team van ervaren engineers om mee samen te werken en van te leren
vanaf€3.000p/m
Automation Engineer
Emmen
De uitdaging
Je houdt je vanuit Emmen dagelijks bezig met het ontwikkelen, ontwerpen en realiseren van nieuwe industriële processen en het optimaliseren van reeds bestaande processen. Hieronder valt bijvoorbeeld de optimalisatie van de besturing van een machine/installatie of het oplossen van een storing. Jij gebruikt jouw kennis, ervaring en innovatieve mindset om met technologie processen te verbeteren, versnellen en te automatiseren. Hierbij neem jij ook jouw collega’s mee. Je ondersteunt de servicemonteurs bij storingen en je verzorgt trainingen en instructies voor gebruikers. Collega’s kunnen met inhoudelijke vragen bij jou terecht omdat jij altijd op de hoogte bent van eventuele nieuw aangeschafte machines/installaties en alle industriële processen in de plant.

Binnen de Technisch Dienst/Maintenance afdeling van ongeveer 30 man zitten onder andere collega Engineers, Monteurs, Planners en medewerkers van het Technisch Magazijn. Omdat jij een duidelijk overzicht hebt van de taken en verantwoordelijkheden van jouw collega’s neem jij de leiding over projecten en stuur je collega’s aan. Er wordt van jou dan ook een actieve en zelfstandige houding verwacht waarbij je het leuk vindt om de leiding te nemen en te delegeren. Je krijgt de mogelijkheid om je vrij te bewegen bij projecten en met innovatieve ideeën te komen voor automatisering binnen de plant. Jouw invloed op de markt van dit bedrijf in Nederland kan dus aanzienlijk groot zijn, als je de vrijheid en het vertrouwen goed benut. Jij draagt dagelijks direct bij aan innovatie, digitalisering en de toekomst van een florerende industrie in Nederland!
vanaf€3.000p/m
QA Specialist
Friesland
Via ons krijg je de kans om als QA specialist mee te werken aan de introductie van een nieuw product, waardoor jij je bezig gaat houden met het veranderproces en verbeteringen van proces, kwaliteit en voedselveiligheid. Een veelzijdige kwalietsrol met directe invloed doordat jij de medewerkers bewust maakt van voedselveiligheid en kwaliteit.
Hier blijft het niet bij, hieronder vindt je een kleine greep uit de dagelijkse werkzaamheden;

 • Waarborgen van de voedselveiligheid, begeleiden en uitvoeren van HACCP risico inventarisatie;
 • Meewerken aan het onderhouden en verbeteren van het kwaliteit managementsysteem;
 • Ondersteunen bij het invoeren en de naleving van procedures en voorschriften, het uitvoeren van interne audits;
vanaf€3.250p/m
Meewerkend Voorman
Assen
Jij bent als Meewerkend Voorman de kartrekker, dit wil zeggen dat je verantwoordelijk krijgt (en neemt) voor het aansturen van jouw team. Je werkt mee aan de primaire en/of secundaire kant van de hoogspanningsstations. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het goed regelen van veiligheid en het naleven van de regels.

Je zal aan de slag gaan met het aanleggen van constructies, bekabeling en schakelaars. Je zorgt voor een gerichte coördinatie van de werkzaamheden. Als Voorman ben jij, samen met het team, verantwoordelijk voor het aansluiten van besturings- en beveiligingspanelen aan of je vernieuwt/repareert ze. Uiteraard test je daarna alles uit om ervoor te zorgen dat de installatie op de juiste manier werkt!

Jouw waarde laten zien en gelden in de mooiste branche van de techniek? Laten we in contact komen!
vanaf€3.000p/m
Maintenance Engineer elektrotechniek
Lelystad
Wil jij deel uitmaken aan een organisatie dat de energietransitie vormgeeft? Dat kan! Op dit moment zoeken wij een Maintenance Engineer Elektrotechniek die zich in wil zetten aan de ontwikkelingen binnen de Maxima Centrale in Lelystad.
De centrale is een cruciale speler in de Nederlandse en Europese energiehuishouding en gaat voorop lopen in innovatie. De centrale levert 440 MW wat ongeveer gelijk staat aan elektriciteit voor 1,6 miljoen huishoudens. Sinds 2023 is er een nieuwe unit geplaats zodat de centrale nu ook geschikt is om waterstof bij te mengen.
Wat ga je doen als Maintenance Engineer E
Als Maintenance Engineer is het jouw uitdaging om de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en levensduur van ‘jouw’ installaties, systemen en componenten te borgen. Dit doe je vooral voor de langere termijn. Je krijgt alle vrijheid om samen met je collega’s de afdeling, je functie en daarmee de onderhoudsconcepten verder te professionaliseren.
Hiermee ben je medeverantwoordelijk voor een ongestoorde productie en een maximaal rendement. Je doet dit samen met de andere collega’s in jouw team en met ook andere technische specialisten.
Wat worden jouw belangrijkste verantwoordelijkheden?
 • Jij past jouw kennis en ervaring toe bij het optimaliseren van onderhoudsplannen.
 • Ook zorg je voor de documentatie rond de te volgen protocollen.
 • Bovendien zie je erop toe dat alles veilig en binnen de geldende wet- en regelgeving plaatsvindt;
 • Je bent in staat om samen met je collega installatiebeheerders een beeld te vormen over het multidisciplinaire aspect van de installatiedelen (WTB/EMRA). Hieruit kun jij de beste onderhoudsstrategie ontwikkelen;
 • Samen met een team van betrokkenen specialisten ben je verantwoordelijk voor het specificeren van de beschikbaarheid eisen. Dit geldt ook voor de technische eisen van installaties, systemen en componenten;
 • Je stelt onderhoudsconcepten, -programma's en -plannen op en je werkt mee aan een optimaal documentenbeheer.
 • Daarnaast stel je de scope op van revisies, modificaties en projecten;
 • Je werkt nauw samen met collega’s van Onderhoud, Bedrijfsvoering, EMS en Laborelec.
 • Ook werk je samen met diverse externe partijen en je rapporteert aan de Adjunct Manager Onderhoud.
Wat Bieden Wij:
 • De kans om deel uit te maken van een vooruitstrevende organisatie met internationale impact.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen een dynamische werkomgeving.
 • Een stimulerende cultuur waarin innovatie en duurzaamheid worden omarmd.
 • Een uitstekend salaris tussen de €4000 - €6500
vanaf€4.000p/m
Constructeur Werktuigbouwkunde
Wijhe
Ben jij de enthousiaste werktuigbouwkundige constructeur die wij zoeken? Ben jij gek op grote staalconstructies? Solliciteer dan snel op de rol van Constructeur Werktuigbouwkunde!

Als Constructeur Werktuigbouwkunde ben je onderdeel van een multidisciplinair projectteam. Jij maakt ontwerpvoorstellen, schetsen en berekeningen ten behoeve van staalconstructies en bewegingswerken. Dit door je voor bruggen, sluizen en gemalen.

Jouw werkzaamheden worden:
 • Ontwerpen van 3D modellen en opzetten van 2D productietekeningen
 • Opstellen, uitwerken en controleren van ontwerpdocumenten
 • Aan de hand van bestekdocumenten een bijdrage leveren aan de realisatie van het ontwerp
 • Geven van toelichting op de tekeningen aan de engineer en uitvoerders
 • Archiveren, beheren en distribueren van tekeningen en documenten

Wat jij van ons kan verwachten:
 • Salaris tussen de €3000 & €4000 afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen
 • Mobiele telefoon & laptop
 • Je start met een jaarcontract bij Xelvin met uitzicht op een contract bij de werkgever
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioensregeling
vanaf€3.000p/m
Engineer Werktuigbouw
Goor
Als Engineer Werktuigbouw bestaat jouw werkdag onder andere uit het (technisch) ontwerpen van de onderdelen van leidingwerk; dat kan bestaan uit staal, RVS en aluminium. Ook installaties en staalconstructies zoals bordessen, trappen en ruimerbruggen zijn hier een voorbeeld van. Deze elementen worden gebruikt voor nieuwbouw- en renovatieprojecten voor onder meer rioolwaterzuiveringen, gemalen en drinkwaterstations.

Jouw werkzaamheden onder andere worden:
 • Verzamelen van uitgangspunten van het complete ontwerp en deze stem je af met de Constructeur en de Lead Engineer
 • Die informatie zet je om in de gewenste 3D modellen
 • Je bent verantwoordelijk voor de oplevering van de juiste fabricage- en montagetekeningen

Wat je van ons kan verwachten:
 • Salaris tussen €3000 & €4000 afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken
 • Bij start van deze uitdaging heb jij een buddy voor al je vragen
 • Je krijgt eerst een jaarcontract bij Xelvin en daarna krijg je een contract bij de opdrachtgever
vanaf€3.000p/m
Projectleider Werktuigbouw
Goor
Word jij enthousiast van mono- en multidisciplinaire projecten op het gebied van waterbehandeling? Is contact houden met de opdrachtgever iets wat jou past? En geef jij coachende feedback met jou kennis en ervaring? Dan past deze vacature van Projectleider Werktuigbouw perfect bij jou!

Als Projectleider, met specialisatie in de werktuigbouw, ben jij verantwoordelijk voor mono- en multidisciplinaire projecten op het gebied van waterbehandeling. Door jouw leiderschap verlopen deze soepel en zijn opdrachtgevers tevreden. Vanaf de tender ben jij betrokken, en je houdt gedurende het gehele project contact met de opdrachtgever. Jouw coachende vaardigheden en kennis van technologie zorgt ervoor dat je team altijd op jou kan leunen. Tijd, geld, kwaliteit, informatie en organisatie: jij houdt het onder controle!

Wat je van ons mag verwachten:
 • Salaris tot €6500, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • Auto met tankpas
 • Veel mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen die je kunt volgen
 • Veel uitdagende projecten
 • Goede pensioensregeling
 • Jaarcontract bij Xelvin, daarna in vaste dienst bij de klant
 • Je krijgt veel verantwoordelijkheid
 • Persoonlijke aandacht en groeikansen
vanaf€5.000p/m
Werkvoorbereider
Schoonebeek
Ben jij initiatiefrijk en weet jij goede ideeën in de praktijk te brengen? Dan ben jij de aangewezen persoon om onze nieuwe mid- en downstream afdeling verder te brengen binnen een groeiende organisatie in de olie- en gaswereld.
Als werkvoorbereider ben je van het begin tot aan het eind verantwoordelijk voor de mid- en downstream projecten. De rol als werkvoorbereider is een actieve rol waarbij je goed overzicht dient te houden. Daarnaast krijg je de ruimte om de afdeling in te richten en je eigen rol vorm te geven.

 • Je legt en onderhoudt contacten met (potentiële) klanten en zorgt ervoor dat de dienstverlening perfect aansluit op de offerte.
 • Je maakt offertes en zet na akkoord de operationele zaken in gang.
 • Je maakt personeelsplanningen, je houdt de beschikbaarheid van equipment bij en je bewaakt de betrouwbaarheid van onderhoudsschema’s.
 • Het aanleveren van data-analyses.
vanaf€3.250p/m
Lead Engineer E&I
Emmen
Als onderdeel van het team draag je bij aan de gezamenlijke successen door klant specifieke oplossingen te ontwikkelen op het gebied van basic- en detailengineering.

Andere taken die je op gaat pakken:

 • Je neemt de verantwoordelijkheid voor het ontwerpen van besturingsinstallaties en het specificeren van instrumentatie, waardoor we onze klanten hoogwaardige technische oplossingen kunnen bieden;
 • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van laag- en middenspanningsverdelers, wat een cruciale rol speelt in het goed functioneren van onze technische installaties;
 • Je biedt waardevol advies aan onze klanten bij de inkoop van technische installaties en instrumentatie, waardoor ze kunnen vertrouwen op jouw expertise en betrokkenheid;
 • Met jouw begeleiding kunnen we soepel de E-installatie en besturingsinstallaties implementeren en in bedrijf nemen, wat essentieel is voor het succesvol afronden van onze projecten;
 • We nodigen je uit om met ons mee te groeien, waarbij jouw bijdrage aan het team en jouw professionele ontwikkeling van groot belang zijn;
 • Voor de locatie in Emmen zoeken we per direct een vaste kracht die het team komt versterken, en we kijken ernaar uit om jouw talent en passie te verwelkomen;
vanaf€3.750p/m
Projectleider
Emmen
Zoek jij een nieuwe uitdaging als projectleider in de chemische procesindustrie en energiesector? Dan zoeken wij jou! Het gaat om een diverse functie, waarin jij je bezig mag gaan houden met uitdagende en veelzijdige projecten.

De werkzaamheden die jij gaat uitvoeren omvatten:

 • Uitvoering van diverse projecten in de chemische procesindustrie en energiesector.
 • Beoordelen van het concept en de haalbaarheid van projecten, vanaf het begin tot het einde.
 • Begeleiden van het project door de basis- en detailfase tot en met de realisatie en afronding ervan.
 • Verantwoordelijkheid voor de bewaking van kosten, kwaliteit en termijnen tijdens het project.
 • Verzorgen van opdrachten en coördinatie van verschillende contractors.
 • Verantwoordelijkheid voor de communicatie met key-personen van de klant, contractors en teamleden.
 • Samenwerken en ondersteunen van interdisciplinaire teams bij technische vraagstukken.
 • Voorbereiden en uitvoeren van projectvergaderingen.

Jij zorgt ervoor dat alle aspecten van het project soepel verlopen en dat alle betrokkenen goed op de hoogte zijn van de voortgang en eventuele uitdagingen.
vanaf€3.750p/m
Teamleider Workshop
Schoonebeek
Ben jij de nieuwe meewerkend Werkplaats Chef bij deze groeiende organisatie in een prachtige industrie? Wil jij leidinggeven aan proactief team en wil jij bijdragen aan de realisatie van uitdagende projecten?
Dan is dit de functie voor jou. Lees gauw verder!

Als Werkplaats Chef bij onze opdrachtgever ben jij de drijvende kracht in het Maintenance proces. In deze functie ben jij onder andere verantwoordelijk voor:

 • Het bewaken van de kwaliteit en de gestelde deadlines;
 • Het coordineren van diverse werkzaamheden in de werkplaats;
 • Het technische proces en alle uiteenlopende bewerkingen, dit vergt grondige technische kennis;
 • Een bijdrage leveren aan de uitvoering van standaard processen;
 • Het begeleiden van medewerkers en het fungeren als een mentor. Aspecten die hierbij komen kijken zijn: opleiding & ontwikkeling, technische kennis en verzuim;
 • Het stellen van KPI's en een actieve bijdrage leveren in het behalen hiervan;

Als Werkplaats Chef houd jij je bezig met preventief en correctief onderhoud, systeeminvoer, data analyses en het testen en certificeren van materiaal en equipment.
Hoe jij dit doet? Dit mag jij grotendeels zelf inkleden. Er is ruimte voor vrijheid om vanuit jouw kennis en deskundigheid leiding te geven en op een efficiente wijze invulling te geven aan onderhoudsprojecten.
vanaf€3.500p/m
Monteur WTB
Coevorden
Als monteur WTB bij onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor de volgende taken.
 • Uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan installaties en machines.
 • Verhelpen van storingen en uitvoeren van reparaties op het gebied van werktuigbouwkunde.
 • Uitvoeren van periodieke inspecties en preventief onderhoud.
 • Optimaliseren van processen en installaties.
 • Samenwerken met collega’s om technische problemen op te lossen.
 • Assisteren bij het opstellen van technische documentatie en rapportages.
 • Bijdragen aan een veilige werkomgeving.
vanaf€2.500p/m
Projectcoördinator
Wijhe
Ben jij de enthousiaste Projectcoördinator die wij zoeken? Wil jij het verschil maken binnen uitdagende civiele vraagstukken? Solliciteer dan voor de rol van Projectcoördinator!

Dit ga je doen
Jij bent als projectcoördinator medeverantwoordelijk voor het beheer van de projecten. Jij biedt ondersteuning aan de projectmanager. Je bent actief betrokken bij de uitvoering op technisch, administratief en organisatorisch gebied. Jouw taken zijn:

 • Jij bent voornamelijk bezig met het coördineren van werkzaamheden en daarnaast ook technisch betrokken bij de uitvoeringsmethodes;
 • Jij denkt vooruit en bent de juiste sparringpartner voor de projectmanager;
 • Jij bent verantwoordelijk voor de bestelprocessen en jij weet de financiële status van het project te bewaken;
 • Jij kan het inkooptraject begeleiden van het opstellen van de aanvraag tot aan het contract;
 • Jij zorgt voor de noodzakelijke documenten die nodig zijn binnen het project/ contract.
vanaf€3.000p/m
Leidinggevend Monteur
Groningen
Lijkt het jou interessant om in een technisch uitdagende omgeving aan het werk te gaan? Een omgeving waar clean gewerkt moet worden? En een bijdrage leveren aan de zorg in Nederland? Dan is dit je kans! Voor het UMCG in Groningen ben ik op zoek naar een leidinggevend elektromonteur. Het gaat om zowel renovatie als nieuwbouw in en om het ziekenhuis.

Functieomschrijving
Als leidinggevend monteur ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van dit project. Je streeft naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en kwaliteitsniveau. Je helpt mee met de werkzaamheden en zorgt voor de coördinatie van het project. Als leidinggevend monteur ben je verantwoordelijk voor een goed teamwork en ondersteunt de monteurs in hun ontwikkeling zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen.

Dit ga je doen:
 • Bijwonen van woonvergaderingen;
 • Het coördineren van de uitvoering van het project;
 • Het leidinggeven aan monteurs en assistent monteurs;
 • Verantwoordelijk voor een zo optimaal mogelijke uitvoering van de werkzaamheden van het project;
 • Bijhouden van revisie;
 • Het registreren van meer- en minderwerk en het rapporteren aan de montageleider;
 • Het melden van afwijkingen en tekortkomingen van gereedschappen en installaties.
vanaf€3.250p/m
Junior projectleider
Emmen
Ben jij geïnteresseerd in een rol als projectleider en wil je jezelf ontwikkelen? Beschik je over sterke leiderschapsvaardigheden, ben je goed in het managen van teams en houd je van het opstellen en handhaven van strakke planningen? Als je streeft naar het behalen van het hoogst mogelijke rendement, dan zou de functie van junior projectleider elektrotechniek wel eens de perfecte uitdaging voor jou kunnen zijn. Lees snel verder voor meer informatie!

Functieomschrijving
Als junior projectleider elektrotechniek ben jij degene die verantwoordelijk is voor het succesvol afronden van toegewezen projecten in de utiliteits- en industrie sector. Met jouw diepgaande kennis van het vakgebied draai jij je hand niet om voor de uitdagingen binnen de afdeling elektrotechniek. Je bent in staat om utiliteitsprojecten te initiëren, begeleiden en succesvol af te ronden. In jouw rol zijn kwaliteitsmanagement, planning en rendement van deze projecten van groot belang. Je neemt graag het voortouw bij het anticiperen op problemen, organiseert effectief het projectteam en stuurt de planning op een efficiënte wijze aan. Regelmatig ga je naar de projectlocaties om de voortgang te bespreken met onze medewerkers, opdrachtgevers en andere betrokken partijen. Vanwege jouw technische expertise vertegenwoordig je het installatiebedrijf tijdens werk- en bouwvergaderingen. Jouw belangrijkste taken omvatten:
 • Coördineren en uitvoeren van procedures voor aanvraag-, offerte-, ontwerp- en opdrachtbehandeling.
 • Identificeren en vastleggen van eisen, normen en voorschriften van de opdrachtgever.
 • Uitgeven van ontwerp- en engineeringsopdrachten aan technici.
 • Onderhouden van contacten en afstemmen van werkzaamheden met alle betrokkenen bij het project.
 • Zorgen dat de projectkosten binnen het budget blijven en eventuele overschrijdingen tijdig worden gemeld.
 • Zorgen voor tijdige oplevering van projecten.
 • Bijhouden van relevante vakkennis.
vanaf€2.750p/m
Teamleider
Zwolle
Als teamleider werken in een nieuwe installatie bij een organisatie die werkt aan een duurzame toekomst? In Zwolle staat onze nieuwe kunststofsorteerinstallatie waar we 85.000 ton plastic, drankenkarton en metalen per jaar sorteren. Voor deze nieuwe installatie zijn we op zoek naar een teamleider. Als teamleider geef je leiding aan één van de drie ploegen. In deze ploegen zitten operators, productiemedewerkers en heftruckchauffeurs. Elke dag komen er vrachtwagens vol met PBD afval binnen. Jullie zorgen ervoor dat de installatie optimaal werkt en het afval goed gesorteerd wordt.
vanaf€3.500p/m
Engineer Middenspanning
Ouderkerk a/d IJssel
Als Engineer Middenspanning bij dit bedrijf krijg je de kans om betrokken te zijn bij diverse projecten op het gebied van elektriciteitstransmissie en -distributie. De projecten waaraan je werkt zijn divers, variërend van boerderijen tot industrieën, en van PV-parken tot windmolenparken. Elk project brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Je zult verantwoordelijk zijn voor het ontwerp, de engineering en de uitvoering van middenspanningsinstallaties. Vanaf het allereerste concept tot aan de oplevering, zul je een cruciale rol spelen in het waarborgen van de veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie van onze systemen.
vanaf€3.000p/m
Monteur
Ouderkerk a/d IJssel
Als Monteur Middenspanning bij Voltens ben jij dé persoon die ervoor zorgt dat het licht blijft branden. Je gaat op pad om middenspanningsinstallaties te installeren, onderhouden en repareren. Geen dag is hetzelfde - je komt op verschillende locaties en werkt aan diverse projecten. Van het oplossen van storingen tot het uitvoeren van preventief onderhoud, jij draait je hand er niet voor om. Je werkt nauw samen met een team van experts en zorgt ervoor dat alles volgens planning verloopt.
vanaf€3.000p/m