Filteren
Filters Reset filters
Verfijn je zoekopdracht
314 vacatures gevonden
Chemisch Analist QC/R&D
Lelystad
Ben jij een enthousiaste analist en heb jij ervaring met werken in een GMP-omgeving? En ben jij op zoek naar een leuke werksfeer met veel uitdaging waar je jezelf verder kunt ontwikkelen? Ben jij al door deze intro geënthousiasmeerd? Lees dan vooral verder, want wellicht ben jij degene die wij zoeken!

Jouw werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van analyses met betrekking tot het QC laboratorium en daarnaast wisselende werkzaamheden voor het R&D laboratorium. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van (nieuwe) analytische methodes en validaties ten behoeve van R&D projecten en bij nieuwe producten.

Ongeveer 80% van jouw tijd ben je werkzaam in het mooie open laboratorium en de overige 20% van jouw tijd verwerk je de analyseresultaten in de aangrenzende kantoortuin. Daarnaast draag je actief bij aan het naleven van de geldende GMP-regels. Denk hierbij aan het zorgdragen voor onder andere adequaat onderhoud, kalibratie en kwalificatie van laboratoriumapparatuur en adequate documentatie van analyseresultaten.
vanaf€2.500p/m
Allround monteur M
Groningen en omgeving
Als monteur M draag jij bij aan het preventief én correctief onderhoud van de verschillende papier- en kartonmachines en installaties. Hier draag jij vooral je steentje bij op het werktuigbouwkundige vlak, maar jij vindt het ook niet erg om af en toe een uitstapje te maken naar het electrotechnische gedeelte.

Jij draagt zorg voor de machines en hiermee zorg jij ervoor dat de machines in uitstekende conditie blijven. De ene dag ben je zelfstandig aan het werk en de andere dag ben je juist meer aan de slag in teamverband.
Jij mag meedenken met het ontwikkelen van dé juiste oplossing. Zo ben je het ene moment storingen aan het oplossen en het andere moment ben je bezig met periodiek onderhoud aan lagers, pompen, hydrauliek of mechaniek.
Uiteraard sta jij er niet alleen voor, wordt de storing te ingewikkeld dan staat er altijd hulp klaar.

Als echte techneut stop jij na het oplossen van het probleem niet. Jij denkt na over waar het probleem vandaan komt en wat de achterliggende oorzaak is, hierdoor zorg jij ervoor dat het in de toekomst niet meer of minder snel voorkomt. Ontwikkeling staat hoog in het vaandel en daarom krijg jij de kans om je op zowel mechanisch als op elektrisch vlak verder te ontwikkelen.

Jij gaat onderdeel uitmaken van de Technische Dienst die bestaat uit ongeveer 11 monteurs!
vanaf€2.750p/m
Technicus Besturingstechniek
Groningen
Heb jij een passie voor techniek en wil je een sleutelrol spelen in het draaiende houden van complexe machines? Als Technicus Besturingstechniek ben jij de drijvende kracht achter de optimale werking van onze machines. Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt door middel van grondige inspecties en preventief onderhoud. Bij storingen ben jij het eerste aanspreekpunt en werk je nauw samen met zowel interne als externe monteurs om snelle en doeltreffende oplossingen te realiseren?

Ben je benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Hierbij een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Inspectierondes & Preventief Onderhoud: Je houdt voortdurend de vinger aan de pols om de machines in topconditie te houden;
 • Het oplossen van storingen: Als storingen zich voordoen, ben jij als eerste om ze op te lossen;
 • Proactief ideeën aandragen om herhaling van storingen te voorkomen op het gebied van besturingstechniek;
 • Je werkt nauw samen met de productie, werkvoorbereiding en monteurs om de productie minimaal te verstoren;

Ben jij iemand die enthousiast wordt van alles op het gebied van elektro- en besturingstechniek? Vind je het belangrijk om bij te dragen aan efficientie en continuiteit van een geavanceerd machinepark? Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden voor nu én voor de toekomst met je te bespreken!
vanaf€3.750p/m
Managing Consultant
Utrecht
Ondernemen zit ons in het bloed en we blijven maar groeien. Daarom gaan we een vestiging openen in Utrecht. Voor dit nieuwe kantoor zoeken we een gedreven Managing Consultant die samen met een ervaren collega de markt in Utrecht gaat bedienen.

Als Managing Consultant bij Xelvin heb je een veelzijdige rol. Je bent meer dan de schakel tussen kandidaat en klant. Je bent een adviseur met kennis van carrières, de arbeidsmarkt én techniek. Je helpt zowel nationaal als internationaal technici aan hun droombaan en zorgt ervoor dat onze opdrachtgevers kunnen produceren, innoveren en groeien.

Bij Xelvin is een dag als Managing Consultant een duik in de boeiende wereld van detachering. In deze 360 graden rol schakel je vlot tussen klanten en kandidaten. Denk aan het:
 • Opsporen van zowel nationale als internationale technische toppers en het voeren van intakegesprekken om de juiste match te kunnen maken.Je spreekt met nationale en internationale technische studenten, (latent) werkzoekenden en werkenden over hun ambities en carrière.
 • Opbouwen en onderhouden van relaties met bestaande én nieuwe klanten.
 • Bezoeken van nieuwe klanten om de organisatie, behoeften, uitdagingen en vacatures beter te begrijpen.
 • Voeren van evaluatie-, voortgangs- en beoordelingsgesprekken met jouw Xelvin-medewerkers.
vanaf€2.750p/m
Productieleider
Omgeving Drenthe
Welke taken mag jij onderhouden als productieleider?

Beheren van de productieplanning
Aansturen van de werkplaats
Werkverdeling organiseren (voorbereiding, planning, toewijzing en begeleiding van productie)
Inkopen van diensten en goederen (transporten, beitsen, verzinken, enz.)
Handhaven van orde en netheid op de werkvloer, machinebeheer, toezicht houden op materiaalvoorraden en verbruiksartikelen voor productie
Eerste aanspreekpunt voor klanten
Primaire contactpersoon voor medewerkers bij technische vragen
vanaf€3.250p/m
Allround Technician (Zwolle)
Zwolle
Wil je meewerken aan het opzetten van een nieuwe installatie bij een organisatie die zich inzet voor een duurzame toekomst? Momenteel zijn we bezig met de herbouw van onze kunststof sorteerinstallatie in Zwolle. We verwachten dat deze in het najaar volledig operationeel zal zijn. Met deze nieuwe installatie sorteren we PBD (plastic, blik en drankenkarton) afval, zodat het kan worden omgezet in nieuwe grondstoffen. Voor deze installatie zijn we op zoek naar een Monteur Technische Dienst.

Als onderdeel van het kleine team van 3 monteurs in de Technische Dienst, ben je verantwoordelijk voor het (preventieve) onderhoud van onze nieuwe installatie. Samen met het Maintenance Management denk je na over optimalisaties in de installatie en hoe we het preventieve onderhoud het beste kunnen uitvoeren. Je hebt ook regelmatig contact met de Operators en Sorteerders om te bespreken hoe de installatie functioneert.

Naast je taken in de installatie, ben je ook verantwoordelijk voor het onderhoud en reparaties aan gebouwen en machines, zoals shovels, heftrucks en kranen. Je stemt af met medewerkers en hun Teamleider om te bepalen wanneer het onderhoud kan plaatsvinden en hoelang het zal duren. Je werkt in een drieploegendienst.
vanaf€3.000p/m
Werkvoorbereider
Zwolle
Wil jij de meest unieke en veelzijdige producten laten produceren uit staal? Dan ben jij de nieuwe werkvoorbereider plaatbewerking in Zwolle. Welke klanten je gaat krijgen, hangt van je voorkeur af. Liever eenmalige dan terugkerende orders? Daar houden we rekening mee. Ben je een las freak? Dan kun je grote lasprojecten voor de trailerbouw of offshore oppakken. Maar als fervent frezer krijg je weer eerder met verspaning klanten te maken.

We rekenen je hoe dan ook af op de groei van je orderportefeuille en de tevredenheid van je klanten. Niet meer dan logisch dat we je dan ook de volle verantwoordelijkheid geven van het hele proces van offerte tot uitlevering. En dat we erop vertrouwen dat je de kosten en baten optimaal tegen elkaar afweegt.

Als werkvoorbereider houd jij je bezig met:

 • Opstellen en uitwerken van offertes;
 • Omzetten van offertes in orders;
 • Inkopen van benodigde materialen en inplannen van orders;
 • Onderhouden van de contacten met klanten, leveranciers en productie;
 • Binden van nieuwe klanten.

De afdeling Werkvoorbereiding bestaat uit 15 gelijkgestemde collega’s. Met elk een eigen klantenkring en dito verantwoordelijkheid. Techneuten die zoveel mogelijk willen betekenen voor hun klanten. En die ook zoveel mogelijk uit diezelfde klanten willen halen. En goed voor hun eigen carrière. Overigens gaat die gedrevenheid nooit ten koste van de sfeer op de afdeling. Want die is zeer gemoedelijk.
vanaf€2.250p/m
Technician E&I
Zwolle
Als Technician E/I voer je reguliere werkzaamheden uit als preventief onderhoud, onderhoudstops en inspecties bij de klant in regio. Daarnaast vind je het leuk om problemen op te lossen. Jij bent degene die wordt gebeld als er een storing is waar niemand meer uitkomt. Je bent een echte expert, een laatste redmiddel. Je onderzoekt waar een storing vandaan komt. Dit doe je zelfstandig of met een productiemedewerker.

Is de installatie elektrisch veilig gesteld? Ligt de storing aan het PLC besturingssysteem? Staan de instellingen goed, of is er reparatie nodig? Allemaal vragen waar jij het antwoord op hebt. Je kijkt verder dan alleen de installatie. Storingen aan het netwerk tussen verschillende systemen weet jij op te sporen.
Vervolgens adviseer je over de benodigde actie, of voert deze zelf uit. Ten slotte zorg je voor de administratieve afwikkeling, om soortgelijke storingen in de toekomst te voorkomen.
vanaf€2.750p/m
Service Monteur
Dedemsvaart
Als Servicemonteur werk je zelfstandig of in samenwerking met een collega en ga je dagelijks op pad met een servicebus. Je voert diverse taken uit, waaronder onderhoud, het oplossen van storingen en installatiewerkzaamheden. Ook ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van je werkzaamheden. Daarnaast behoren het in bedrijf stellen van nieuwe systemen, het controleren van regeltechnische installaties, het aanpassen van gebouwbeheersystemen en het verstrekken van adviezen tot jouw verantwoordelijkheden. Het rapporteren van je werkzaamheden en bevindingen, evenals communicatie met klanten en collega's, maken deel uit van je dagelijkse taken.

Kortom, je kunt rekenen op een gevarieerd takenpakket!
vanaf€2.250p/m
Teamleider
Zwolle
Als teamleider werken in een nieuwe installatie bij een organisatie die werkt aan een duurzame toekomst? In Zwolle staat onze nieuwe kunststofsorteerinstallatie waar we 85.000 ton plastic, drankenkarton en metalen per jaar sorteren. Voor deze nieuwe installatie zijn we op zoek naar een teamleider. Als teamleider geef je leiding aan één van de drie ploegen. In deze ploegen zitten operators, productiemedewerkers en heftruckchauffeurs. Elke dag komen er vrachtwagens vol met PBD afval binnen. Jullie zorgen ervoor dat de installatie optimaal werkt en het afval goed gesorteerd wordt.
vanaf€3.500p/m
Software Engineer - Industriële automatisering
Zwolle
Binnen de Software & Control afdeling worden op maat gemaakte besturingsoplossingen en mechatronische subsystemen ontwikkeld voor zowel de machinebouw als de procesindustrie, vaak in nauwe samenwerking met andere afdelingen. Deze afdeling beschikt over een brede expertise op het gebied van software- en systeemengineering, gericht op de ontwikkeling, testen en implementatie van machines en apparaten waarbij meten, monitoren, besturen, regelen en/of aandrijven centraal staan.

Als Software Engineer Industriële Automatisering ben je verantwoordelijk voor het specificeren, ontwerpen en programmeren van PLC, HMI en SCADA systemen, zowel zelfstandig als in teamverband. Je hebt regelmatig contact met klanten en bent het aanspreekpunt voor technische vragen en correspondentie tijdens projecten. Daarnaast voer je inbedrijfstellingen uit bij (eind)klanten op locatie en ondersteun je waar nodig bij elektrische installaties en software engineering vraagstukken. Deze rol biedt een gevarieerde en uitdagende werkomgeving, zowel op kantoor als op locatie bij klanten.
vanaf€3.000p/m
Calculator / Ontwerper E
Groningen
Als calculator maak je calculaties en ontwerpen voor nieuwe en bestaande projecten. Dit zodat er een verkoopofferte kan worden opgesteld waarbij het uitgangspunt het bestek en/of het voorlopig ontwerp is. Het doel van de offerte is om opdrachten te verwerven tegen een rendabele prijs, juiste tijdsnormen en juiste prijsstelling van materialen en uren. Een onderdeel van de functie is werkvoorbereiding en bevat ook elementen als berekenen, tekenen, plannen en controleren van de productie.

Dit ga je doen:

 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, gaat zorgvuldig te werk en hebt een analytisch vermogen;
 • Je bestudeert en controleert ontvangen en verzamelde schetsen, tekeningen en overige gegevens;
 • Interpreteren van de wensen en eisen van uit de klant aan de hand van het bestek en/of het voorlopige ontwerp;
 • Je kunt begrotingen, ontwerpen (eventueel inclusief tekeningen en berekeningen) en planningen maken en offertes opstellen;
 • Je kunt tijdnormen met betrekking tot projectwerkzaamheden inschatten;
 • Je onderhandelt met leveranciers en vraagt offertes aan;
 • Je geeft commercieel advies en draagt alternatieven aan.
vanaf€3.000p/m
Calculator / Ontwerper W
Emmen, Groningen
Als calculator maak je calculaties en ontwerpen voor nieuwe en bestaande projecten. Dit zodat er een verkoopofferte kan worden opgesteld waarbij het uitgangspunt het bestek en/of het voorlopig ontwerp is. Het doel van de offerte is om opdrachten te verwerven tegen een rendabele prijs, juiste tijdsnormen en juiste prijsstelling van materialen en uren. Een onderdeel van de functie is werkvoorbereiding en bevat ook elementen als berekenen, tekenen, plannen en controleren van de productie.

Dit ga je doen:

 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, gaat zorgvuldig te werk en hebt een analytisch vermogen;
 • Je bestudeert en controleert ontvangen en verzamelde schetsen, tekeningen en overige gegevens;
 • Interpreteren van de wensen en eisen van uit de klant aan de hand van het bestek en/of het voorlopige ontwerp;
 • Je kunt begrotingen, ontwerpen (eventueel inclusief tekeningen en berekeningen) en planningen maken en offertes opstellen;
 • Je kunt tijdnormen met betrekking tot projectwerkzaamheden inschatten;
 • Je onderhandelt met leveranciers en vraagt offertes aan;
 • Je geeft commercieel advies en draagt alternatieven aan.
vanaf€3.000p/m
Junior projectleider
Emmen
Ben jij geïnteresseerd in een rol als projectleider en wil je jezelf ontwikkelen? Beschik je over sterke leiderschapsvaardigheden, ben je goed in het managen van teams en houd je van het opstellen en handhaven van strakke planningen? Als je streeft naar het behalen van het hoogst mogelijke rendement, dan zou de functie van junior projectleider elektrotechniek wel eens de perfecte uitdaging voor jou kunnen zijn. Lees snel verder voor meer informatie!

Functieomschrijving
Als junior projectleider elektrotechniek ben jij degene die verantwoordelijk is voor het succesvol afronden van toegewezen projecten in de utiliteits- en industrie sector. Met jouw diepgaande kennis van het vakgebied draai jij je hand niet om voor de uitdagingen binnen de afdeling elektrotechniek. Je bent in staat om utiliteitsprojecten te initiëren, begeleiden en succesvol af te ronden. In jouw rol zijn kwaliteitsmanagement, planning en rendement van deze projecten van groot belang. Je neemt graag het voortouw bij het anticiperen op problemen, organiseert effectief het projectteam en stuurt de planning op een efficiënte wijze aan. Regelmatig ga je naar de projectlocaties om de voortgang te bespreken met onze medewerkers, opdrachtgevers en andere betrokken partijen. Vanwege jouw technische expertise vertegenwoordig je het installatiebedrijf tijdens werk- en bouwvergaderingen. Jouw belangrijkste taken omvatten:
 • Coördineren en uitvoeren van procedures voor aanvraag-, offerte-, ontwerp- en opdrachtbehandeling.
 • Identificeren en vastleggen van eisen, normen en voorschriften van de opdrachtgever.
 • Uitgeven van ontwerp- en engineeringsopdrachten aan technici.
 • Onderhouden van contacten en afstemmen van werkzaamheden met alle betrokkenen bij het project.
 • Zorgen dat de projectkosten binnen het budget blijven en eventuele overschrijdingen tijdig worden gemeld.
 • Zorgen voor tijdige oplevering van projecten.
 • Bijhouden van relevante vakkennis.
vanaf€2.750p/m
Contractbeheerder particulier
Leeuwarden
Voor de vestiging van een installatiebedrijf in Leeuwarden zijn we opzoek naar een enthousiaste contractbeheerder. Het gaat om het klantteam Particulier wat zich richt op particuliere klanten, verenigingen van eigenaren en woningcorporaties. In de functie van contractbeheerder ben je in controle en verantwoordelijk voor een succesvolle en zorgvuldig onderhouden relatie met de klanten, waarbinnen je samen met het team zorg draagt voor het tijdig en kwalitatief hoogwaardig uitvoeren van de contractafspraken op service, onderhoud (kleine) klussen.

Je hebt een sleutelrol in het werk als contractbeheerder. Zowel extern als intern het gezicht van het klantteam en staat aan het stuur van de serviceorganisatie. Wat ga je doen?

 • Je fungeert naar de klant als contractpersoon en adviseur. Je onderhoudt periodiek en persoonlijk contact met de klant, kent de situatie als geen ander en legt de voortgang en gemaakte afspraken duidelijk vast;
 • Je voorziet de klant van de juiste voortgangsrapportages en inzichten in de prestaties van de gebouw gebonden installaties;
 • Je adviseert en ondersteunt de klant bij het maken van weloverwogen keuzes, maar bent daarin ook commercieel. Duurzaamheid en toekomstgerichte oplossingen stel je voorop;
 • Je stelt offertes op en ondersteunt operationeel in de werkvoorbereidings- en plantaken;
 • Je stuurt het team aan en draagt borg voor:
 • Het onderhoud van de klantinstallaties en zorgt ervoor dat deze tijdig en conform planning uitgevoerd worden binnen het budget;
 • Storingen vlot en binnen de gestelde normen oplossen;
 • Eventuele vervangingsinvesteringen kwalitatief goed en duurzaam uitvoeren.
 • Je voert periodiek overleg met het team en rapporteert aan de directeur Services over de voortgang en succes van de contracten.
vanaf€3.500p/m
Jr. Engineer
Gorinchem
Wil jij deel uitmaken van een wereldwijd en toonaangevend team in de ontwerp- en bouwsector van onderwateruitlaten en watergekoelde uitlaatsystemen voor superjachten? Bij onze relatie krijg je de kans om jouw passie voor techniek tot uiting te brengen en te werken aan projecten van topklasse.
Gelegen in het hart van de Nederlandse superjachtindustrie, heeft onze relatie honderden projecten succesvol afgerond dankzij jarenlange ervaring. Het team streeft voortdurend naar innovatie en kwaliteit, en levert maatwerkoplossingen van de hoogste standaard voor hun klanten.

Als Junior Engineer ben je betrokken bij het ontwerpen van uitlaatsystemen voor de meest luxe privéjachten ter wereld. Na een gedegen inwerkperiode krijg je de kans om mee te werken aan alle aspecten van het ontwerpproces. Bovendien zul je regelmatig betrokken zijn bij proefvaarten, afname en inbedrijfstelling, zowel nationaal als internationaal.

Wat ga je doen?
 • Ontwerpen van uitlaatsystemen voor de megajachtsector
 • Afname van onderdelen
 • Uitvoeren van proefvaarten
 • Ondersteunen van de verkoopafdeling
 • Andere relevante werkzaamheden
vanaf€2.750p/m
Engineer HVAC
Assen
Heb jij ervaring als HVAC Engineer? En ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Word onderdeel van het engineeringsteam dat aan de slag gaat voor het Rijksvastgoedbedrijf om een kwalitatief hoogwaardig gebouw te ontwerpen. Hierin kun je je engineeringsvaardigheden laten schitteren in het ontwerpen en optimaliseren van HVAC-systemen die de norm bepalen voor comfort en duurzaamheid.

Als ervaren HVAC Engineer speel je een cruciale rol in het ontwerp, de ontwikkeling en de implementatie van HVAC-systemen voor een project van het Rijksvastgoedbedrijf in Assen. Je zult verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van gedetailleerde berekeningen, het opstellen van technische specificaties, het begeleiden van installaties en het bieden van technische ondersteuning aan klanten en collega's. Je werkt nauw samen met verschillende belanghebbenden, waaronder projectmanagers, ontwerpers en aannemers, om ervoor te zorgen dat het project op tijd en binnen het budget worden voltooid, terwijl de hoogste normen van kwaliteit en efficiëntie worden gehandhaafd. Jouw taken zijn:

 • Ontwerpen en dimensioneren van HVAC-systemen op basis van klantspecificaties en technische vereisten;
 • Uitvoeren van warmtebelastingsberekeningen, luchtstroomanalyses en energie-efficiëntiebeoordelingen;
 • Opstellen van technische tekeningen, schema's en specificaties met behulp van CAD-software;
 • Selecteren van geschikte apparatuur, componenten en materialen voor HVAC-installaties;
 • Coördineren van installatieactiviteiten en toezicht houden op de uitvoering op locatie;
 • Testen, inbedrijfstelling en optimalisatie van HVAC-systemen om te voldoen aan prestatiedoelstellingen;
 • Verlenen van technische ondersteuning aan klanten, aannemers en interne teams tijdens alle fasen van het project.
vanaf€3.000p/m
Servicetechnicus elektrotechniek
Groningen
Als servicetechnicus verricht je service- en onderhoud werkzaamheden uit aan installaties in een groot gebouw (72.000 m2) in Groningen. In dit gebouw bevinden zich verschillende (laser)laboratoria. Je plant gedetailleerd de volgorde van de werkzaamheden en voert deze zelf uit. De rol als beheertechnicus is zowel uitvoerend als leidinggevend. Je bent hoofdzakelijk op locatie aan het werk. Het is van belang dat je complexe informatie duidelijk kunt weergeven en een boodschap duidelijk kunt overbrengen. Je organiseert taken binnen randvoorwaarden die je vaak binnen relatief korte termijn behaald moeten worden. De verantwoording, op te stellen rapportages, servicegerichtheid en klantvriendelijke zijn hierbij erg belangrijk. Daarnaast zijn orde en netheid op de werkplek heel belangrijk. Je bent periodiek werkzaam in de storingsdienst volgens het consignatierooster. Je legt verantwoording af aan de contractbeheerder.

Kerntaken van de servicetechnicus

 • Het stellen van diagnoses en verhelpen van (complexe) storingen aan diverse installaties;
 • Het zelfstandig voorbereiden en uitvoeren van test-, controle-, kleine montage-, service en onderhoudswerkzaamheden aan diverse installaties conform voorgeschreven protocollen;
 • Het verzorgen van correcte onderhoudsrapportages en invullen van logboeken op locatie;
 • Het zelfstandig uitvoeren van aanpassingen/modificaties aan diverse installaties conform voorgeschreven protocollen;
 • Afstellen, inregelen en optimaliseren van apparatuur met behulp van meet- en regelinstrumenten en -technieken;
 • Het verzorgen van de inbedrijfstelling (commissioning) van installaties en rapporteert aan de projectverantwoordelijke;
 • Het leiding geven aan een team (waaronder onderaannemers/partners) wanneer onderhoud/reparatie van complexe of omvangrijke installaties daarom vragen;
 • Het informeren van de klant ten aanzien van het onderhoud van de installaties en het uitbrengen van adviezen en verbetervoorstellen aan de contractbeheerder;
 • Het aanleveren van gegevens voor componentenlijsten, revisietekeningen en bijbehorende documentatie;
 • Instrueren en begeleiden van (minder ervaren) collega's en/of onderaannemers.
vanaf€3.000p/m
Projectleider E UMCG
Groningen
Lijkt het jou interessant om in een technisch uitdagende omgeving aan het werk te gaan? Een omgeving waar clean gewerkt moet worden? Een bijdrage leveren aan de zorg in Nederland? En ben je een ervaren projectleider elektrotechniek? Dan is dit je kans! Het gaat om zowel renovatie als nieuwbouw in en om het ziekenhuis.

Functieomschrijving

Als projectleider elektrotechniek bij het UMCG ben je de sleutelfiguur voor het succesvol afronden van toegewezen projecten. Met jouw diepgaande technische kennis en organisatorische vaardigheden kun je de afdeling elektrotechniek effectief ondersteunen en projecten van begin tot eind beheren. Je bent verantwoordelijk voor het waarborgen van kwaliteit, het beheren van de planning en het maximaliseren van het rendement van de projecten, terwijl je problemen vooraf identificeert en aanpakt, en het projectteam en de planning efficiënt coördineert.

Als centraal aanspreekpunt voor zowel de opdrachtgever als nevenaannemers vertegenwoordig je het installatiebedrijf op een professionele manier in verschillende vergaderingen en overleggen. Je belangrijkste taken omvatten onder meer:

 • Het coördineren en uitvoeren van taken volgens de vastgestelde procedures voor aanvraag-, offerte-, ontwerp- en opdrachtbehandeling;
 • Identificeren en vastleggen van de eisen, normen en voorschriften van de opdrachtgever;
 • Toewijzen van ontwerp- en engineeringsopdrachten aan het juiste technische personeel;
 • Onderhouden van nauw contact en afstemmen van werkzaamheden met alle betrokken partijen gedurende het hele project;
 • Bewaken van projectkosten en tijdig rapporteren van eventuele overschrijdingen;
 • Zorgen voor een tijdige en succesvolle oplevering van alle projecten;
 • Voortdurend bijwerken en ontwikkelen van de benodigde vakkennis om te blijven voldoen aan de eisen van de functie.
vanaf€3.000p/m
Adviseur E/W installaties
Groningen
In de rol van adviseur voor E- en/of W-installaties en duurzame energiesystemen ben je belast met het ontwerp, de uitvoering en het leiden van ontwerpprocessen voor verschillende projecten. Je fungeert als beoordelaar en adviseur binnen deze projecten en hebt het vermogen om diverse disciplines naadloos op elkaar af te stemmen, waarbij je de juiste balans vindt tussen werkprestaties en efficiëntie.

Samenwerking, kennisdeling en ambitie vormen de kern van je werkwijze, je werkt nauw samen met een team van gedreven collega's. Het onderhouden van contact met opdrachtgevers en andere stakeholders vormt een integraal onderdeel van je werkzaamheden. Deze functie biedt een gevarieerd takenpakket waarbij je op diverse locaties actief bent.
vanaf€3.500p/m