Filteren
Filters Reset filters
Verfijn je zoekopdracht
365 vacatures gevonden
Automation Engineer
Emmen
De uitdaging
Je houdt je vanuit Emmen dagelijks bezig met het ontwikkelen, ontwerpen en realiseren van nieuwe industriële processen en het optimaliseren van reeds bestaande processen. Hieronder valt bijvoorbeeld de optimalisatie van de besturing van een machine/installatie of het oplossen van een storing. Jij gebruikt jouw kennis, ervaring en innovatieve mindset om met technologie processen te verbeteren, versnellen en te automatiseren. Hierbij neem jij ook jouw collega’s mee. Je ondersteunt de servicemonteurs bij storingen en je verzorgt trainingen en instructies voor gebruikers. Collega’s kunnen met inhoudelijke vragen bij jou terecht omdat jij altijd op de hoogte bent van eventuele nieuw aangeschafte machines/installaties en alle industriële processen in de plant.

Binnen de Technisch Dienst/Maintenance afdeling van ongeveer 30 man zitten onder andere collega Engineers, Monteurs, Planners en medewerkers van het Technisch Magazijn. Omdat jij een duidelijk overzicht hebt van de taken en verantwoordelijkheden van jouw collega’s neem jij de leiding over projecten en stuur je collega’s aan. Er wordt van jou dan ook een actieve en zelfstandige houding verwacht waarbij je het leuk vindt om de leiding te nemen en te delegeren. Je krijgt de mogelijkheid om je vrij te bewegen bij projecten en met innovatieve ideeën te komen voor automatisering binnen de plant. Jouw invloed op de markt van dit bedrijf in Nederland kan dus aanzienlijk groot zijn, als je de vrijheid en het vertrouwen goed benut. Jij draagt dagelijks direct bij aan innovatie, digitalisering en de toekomst van een florerende industrie in Nederland!
vanaf€3.000p/m
Quality Officer
Workum
Als coordinator verzorg je interne en diverse audits voor zowel klanten en certificerende instanties als ISO22000, COKZ, Halal en GMP+. Je houdt je bezig met document control en adviseer je ten behoeve van de algehele hygiene in de fabriek.
Uiteraard blijft het hier niet bij en kan je dag worden ingevuld met de werkzaamheden;

 • Q-contact tijdens revisies;
 • Coördinator Pestcontrol programma;
 • QA expertise m.b.t. investeringsprojecten en nieuwe producten (NPD projecten);
 • Gezamelijk als afdeling implementeren en ondersteunen in het ozpetten van procedures en instructies.
vanaf€3.000p/m
Microbiologisch Analist
Lelystad
Als microbiologisch laborant voer je alle analyse werkzaamheden uit op het microbiologisch laboratorium. Daarnaast beoordeel je resultaten op grond van specificaties en handel je hier eventueel actief naar.

 • Verwerking van de dagelijkse monsterstroom als lid van het microbiologisch team; ontvangen, registreren en distribueren van monsters binnen het lab, voorbehandelen van monsters;
 • Het zelfstandig uitvoeren van analyses; zowel eenvoudige als meer complexere analyses (meerdere stappen, hoge nauwkeurigheid vereist, soms werken met hoogwaardige apparatuur);
 • Verwerken van resultaten in LIMS en Excel;
 • Registreren van afwijkende waarden en melden van bevindingen aan teamleider;
 • Draagt er mede zorg voor dat geplande werkzaamheden van het team gerealiseerd worden;
 • Signaleren en melden van storingen aan apparatuur;
vanaf€2.250p/m
Project engineer
Schoonebeek
Als Project Engineer draag je vanaf het begin tot het einde de verantwoordelijkheid voor de mid- & downstream-projecten. Je initieert en onderhoudt relaties met (potentiële) klanten, waarbij je ervoor zorgt dat onze service naadloos aansluit op de gestelde eisen. Het opstellen van offertes en het coördineren van operationele procedures volgt na goedkeuring. Je bent verantwoordelijk voor personeelsplanning, de beschikbaarheid van benodigde apparatuur en het opstellen van een betrouwbaar onderhoudsschema. Kortom, een zeer dynamische functie waarbij je het overzicht behoudt.

De mid- & downstream vormt een opkomende discipline binnen onze organisatie, die we zien als een waardevolle toevoeging aan onze upstream-activiteiten. Dit betekent dat je veel vrijheid hebt om deze afdeling te ontwikkelen en je eigen rol te definiëren.
vanaf€3.000p/m
Tekenaar Autocad
Dordrecht
Bij onze relatie hebben we een mooie kans voor een getalenteerde interieurontwerper/engineer om het team te versterken. Als onderdeel van het team zal je verantwoordelijk zijn voor het uitwerken van 1:20 jachtinterieurs op basis van verkoopbestekken en het produceren van productietekeningen. Je zult zelfstandig en soms in teamverband werken, waarbij je van begin tot eind medeverantwoordelijk bent voor het project.

Het bedrijf bestaat al sinds 1981 en is een toonaangevende producent van hoogwaardige interieurs voor luxe jachten, en heeft een grote reputatie als vaste partner voor grote Nederlandse jachtwerven. Als onderdeel van het team krijg je de kans om jouw passie voor hout en design te combineren.
vanaf€3.250p/m
Field supervisor
Schoonebeek
De Field Supervisor neemt de leiding bij technische well service taken op olie- en gaslocaties. Als Field Supervisor leid je een team van operators die apparatuur (zoals HP equipment, pompen, enz.) bedienen tijdens een well service (Well Test) operatie. Je hanteert een professionele aanpak en volgt de WFR-standaarden op het gebied van Gezondheid, Veiligheid, Milieu en Kwaliteit (HSEQ) nauwgezet.
vanaf€3.000p/m
Kwaliteitsmanager voedingsmiddelen
Leeuwarden
Als ervaren kwaliteitsmanager weet jij alles op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit. Binnen een organisatie weet jij draagvlak te creëren en deze thema’s te vertalen naar praktische oplossingen. Je bent daarnaast MT lid en onderdeel van het landelijk KAM team waardoor je veelal schakelt in verschillende rollen. Verder ben je verantwoordelijk voor;

 • Standaardisering kwaliteitsprotocollen, opstellen actieplannen en trainingen faciliteren;
 • Doen van hygiëne rondes en schoonmaakcontroles, zorgen voor bewustwording;
 • Verzorgen van interna audits en begeleiden van externe audits alsook inspecties;
 • Klachtafhandeling inclusief volledige terugkoppeling en overleggen met MT;
 • Aanspreekpunt voor externe partijen.
vanaf€5.000p/m
Electrician
Schoonebeek
Als Electrician ben je verantwoordelijk voor het opstarten en continu operationeel houden van de benodigde installaties, zowel op locaties ver van huis als dichter bij de thuisbasis, waarbij je streeft naar een foutloze uitvoering van onze werkzaamheden. Je ondersteunt je collega's bij mechanische taken en installeert elektrische systemen. Bovendien ben je bedreven in het oplossen van storingen en het repareren van defecten, waarbij maximale 'up-time' van onze diverse en complexe apparatuur van essentieel belang is.

Je bent werkzaam zowel offshore als bij projecten dichter bij huis. Veiligheid staat bij jou hoog in het vaandel, en je hebt een scherp oog voor correctief onderhoud. Dankzij jouw uitgebreide kennis van instrumentatie, meet- en regeltechniek, en industriële elektrotechniek ben je een waardevolle bron van informatie voor je collega's. Je analytische vaardigheden dragen bij aan de efficiëntie en stabiliteit binnen het compacte, gespecialiseerde team.

Storingen en defecten kunnen op elk moment optreden, vaak onverwacht. In dergelijke stressvolle situaties ben je in staat om snel te handelen en voorzie je proactief je collega's, opdrachtgevers en contactpersonen van de benodigde informatie.
vanaf€3.000p/m
Mechanic
Schoonebeek
De Mechanic voert nauwkeurig en doeltreffend onderhoud en reparaties uit aan apparatuur gerelateerd aan Boren & Putservice. Deze taken worden zowel op onze locatie in Schoonebeek als op externe locaties uitgevoerd.

Je handelt professioneel en conformeert je aan de WFR-richtlijnen voor Gezondheid, Veiligheid, Milieu en Kwaliteit (HSEQ).
vanaf€2.500p/m
Kwaliteitsmanager voedingsmiddelen
Arnhem
Als ervaren kwaliteitsmanager weet jij alles op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit. Binnen een organisatie weet jij draagvlak te creëren en deze thema’s te vertalen naar praktische oplossingen. Je bent daarnaast MT lid en onderdeel van het landelijk KAM team waardoor je veelal schakelt in verschillende rollen. Verder ben je verantwoordelijk voor;

 • Standaardisering kwaliteitsprotocollen, opstellen actieplannen en trainingen faciliteren;
 • Doen van hygiëne rondes en schoonmaakcontroles, zorgen voor bewustwording;
 • Verzorgen van interna audits en begeleiden van externe audits alsook inspecties;
 • Klachtafhandeling inclusief volledige terugkoppeling en overleggen met MT;
 • Aanspreekpunt voor externe partijen.
vanaf€5.000p/m
Senior Application Engineer Custom Solutions
Hybrid
Als Senior Applicatie Engineer heb je een cruciale rol binnen de OT Delivery-teams. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp, de implementatie, aanpassing en optimalisatie van oplossingen die voldoen aan de operationele behoeften van onze klanten. Deze functie omvat directe betrokkenheid bij klanten om vereisten te analyseren, op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen en ervoor te zorgen dat deze naadloos integreren met bestaande systemen. Je biedt daarbij technisch leiderschap binnen projectteams, waarbij je minder ervaren ingenieurs begeleidt en coacht naar project- en professioneel succes. Als Senior Applicatie Engineer ben je een voorvechter van continue verbetering. Je hebt het doel om de teamcapaciteiten en resultaten te verbeteren en innovatie binnen de organisatie te stimuleren.

Je bent een goede fit wanneer de volgende hoofdverantwoordelijkheden en resultaatgebieden bij je passen:

Klantbetrokkenheid
 • Je ondersteunt op verzoek het verkoopteam met demonstraties, advies en schattingen om ervoor te zorgen dat offertes van hoge kwaliteit en order winnend zijn.
 • Je gaat actief in gesprek met klanten om de eisen en operationele uitdagingen van de klant te begrijpen en zo een oplossingsontwerp te creëren dat aan de behoeften van de klant voldoet.
 • Je kan optreden als technisch leider en klantgericht zijn bij projecten van elke omvang of complexiteit, waarbij je vertrouwen opbouwt bij de klant om een positieve klantreis tijdens de gehele levenscyclus van het product te waarborgen.

Oplossingsontwerp en ontwikkeling
 • Je hebt solide begrip en ervaring met productieprocessen en bedrijfsprocessen in het algemeen om onze klanten te begeleiding en advies te kunnen bieden.
 • Je hebt begrip van productfunctionaliteit en implementatie-ervaring, waardoor effectieve mapping van klantvereisten naar productmogelijkheden mogelijk is, ervoor zorgend dat voorgestelde oplossingen goed aansluiten bij klantuitdagingen.
 • Je kan functionele en technische ontwerpspecificaties maken om aan de behoeften van de klant te voldoen bij projecten van elke omvang en complexiteit. Je vermindert of elimineert twijfels om ervoor te zorgen dat het ontwerp, de projectscope en klantverwachtingen op één lijn liggen.
 • Je configureert en past de ontworpen oplossing aan volgens de overeengekomen ontwerpspecificaties.
 • Je ontwerpt en ontwikkelt interfaces met andere software- en hardware oplossingen om een naadloze integratie van de oplossing binnen het IT- en OT-landschap van de klant te creëren.
 • Je creëert documentaties en verzorgt training van de oplossing om ervoor te zorgen dat de oplossing kan worden gebruikt en onderhouden door het personeel van de klant en ondersteund kan worden door de klant en/of ATS-ondersteuningsafdelingen.
 • Je bent in staat om taken de delegeren, houdt toezicht op de uitvoering en beoordeelt de resultaten geproduceerd door junior en medior projectleden in overleg met de projectmanager om een foutloze projectuitvoering te garanderen en de oplossing te leveren zoals overeengekomen.

Samenwerking
 • Je gaat in gesprek met leden uit verschillende functies, stimuleert een samenwerkingsgerichte werkomgeving om projectdoelen en teamresultaten te bereiken.
 • Je deelt actief technische kennis en inzichten met teamleden om collectief leren en probleemoplossing te ondersteunen.
 • Je onderhoudt duidelijke en effectieve communicatie met alle belanghebbenden van het project, inclusief klanten, projectmanagers en andere ingenieurs, om afstemming en transparantie te waarborgen.
 • Je maakt gebruik van feedback van teamleden en belanghebbenden en moedigt deze aan om voortdurend projectresultaten en processen te verbeteren.
 • Je biedt begeleiding en ondersteuning aan minder ervaren teamleden, ter ondersteuning van hun professionele ontwikkeling en teamcohesie.

Continue verbetering
 • Je beoordeelt regelmatig persoonlijke en projectprestaties om gebieden voor verbetering en leerkansen te identificeren.
 • Je hebt het vertrouwen en het vermogen om snel nieuwe of onbekende technologieën te leren en te adopteren om zich aan te passen aan het voortdurend veranderende technologische landschap.
 • Je zoekt actief naar manieren om workflows te optimaliseren, verspilling te verminderen en efficiëntie in projectuitvoering te verhogen.
 • Je bevordert de adoptie van nieuwe technologieën en methodologieën die projectresultaten en teamprestaties kunnen verbeteren.
 • Je promoot een cultuur van open feedback binnen het team, waarbij constructieve discussies worden aangemoedigd die leiden tot bruikbare verbeteringen.
vanaf€4.000p/m
Hardware engineer industriële besturingstechniek
Zwolle
Voor hun afdeling Bruggen en Sluizen zoekt dit bedrijf een getalenteerde Hardware Engineer.

Het team bestaat uit software- en hardware engineers, projectleiders, een calculator en een uitvoerder. Als Hardware Engineer ben jij verantwoordelijk voor het hardware engineering aspect. Dankzij de fysieke nabijheid van alle disciplines, zijn de communicatielijnen kort en kan er snel geschakeld worden, wat bijdraagt aan een hechte, familieachtige werksfeer. Samenwerken om tot een compleet product te komen is de kern van hun aanpak.

Jij zult technische tekeningen maken in E-plan en verschillende ontwerpdocumenten schrijven. Daarnaast draag je bij aan de projecten op het gebied van techniek en ontwerp, zowel richting de klant als binnen het team.

Wil jij bijdragen aan hoogwaardige infrastructuurprojecten in een dynamische en collegiale werkomgeving? Dan is deze functie iets voor jou.
vanaf€2.750p/m
Manufacturing engineer - Moulding
Friesland
Inhoud van de functie

 • Aansturen van Operational Excellence waarbij probleemoplossing, teamwork en leiderschap resulteren in continue verbetering in de organisatie;
 • De behoeften van de klant centraal stellen, de medewerkers positief en mondig houden en de huidige activiteiten op de werkplek voortdurend verbeteren;
 • Het ontwikkelen en onderhouden van productieprocessen, workflows en apparatuur
 • Stelt het team afdeling Operations in staat haar doelen te bereiken en te voldoen aan de behoeften van de klant;
 • Daarnaast werkt het team aan de fabriek van de toekomst door continu processen te verbeteren en capaciteiten uit te breiden met innovatieve nieuwe processen;
 • Verantwoordelijk voor het overbrengen van nieuwe producten naar de fabriek voor (massa)productie, door efficiënte productieprocessen te ontwikkelen, rekening houdend met alle mogelijkheden;
 • Dit wordt bereikt door goede samenwerking met het Site Manufacturing Engineering team en andere belanghebbenden in de organisatie;
 • Storingen aan apparatuur diagnosticeren, gegevens verzamelen om de hoofdoorzaken te bepalen en duurzame oplossingen ontwikkelen;
 • Toezien op operatorinstructies, kritische parameters, controlelijsten, trainingsmaterialen en trainingsplannen voor alle spuitgietbewerkingen;
 • Aanbevelen van benodigde processen, technische expertise en gereedschappen voor het optimaliseren van productieruns;
 • Leiding geven aan procesontwikkeling van het spuitgietproces door parameteroptimalisatie, DOE-experimenten en proeven die leiden tot een robuust proces;
 • Nauw samenwerken met de teams van Site Manufacturing Engineering om vereisten te definiëren en nieuwe innovaties te implementeren;
 • Continue verbeteringsprojecten op afdelingsniveau;
 • Vertegenwoordigt Operations in multidisciplinaire teams;
 • Introduceert nieuwe producten van Ontwikkeling naar Operatie;
 • Specificeert eisen van Operations.
vanaf€3.000p/m
Werkvoorbereider Werktuigbouw
Enschede
Als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde binnen team Grote Projecten ben jij dé koppeling tussen het kantoor en de bouw. Jij maakt de verbinding tussen onze klanten, de projectleider, de tekenaar en monteurs.

Daarnaast bestel je de benodigde materialen, stel je planningen op en beantwoordt vragen van jouw collega’s. Samen met jouw teamleden zorg jij ervoor dat een project klaar is om uitgevoerd te worden.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:
 • Sparren over het stellen van prioriteiten en gestructureerd werken met jouw team;
 • Opstellen/ondersteunen van het maken van de planning;
 • Inkopen van materialen waarbij je rekening houdt met het gestelde budget, de kwaliteit en de planning;
 • Beheer projectadministratie in ons ERP-systeem.
vanaf€2.500p/m
Engineer Werktuigbouw
Goor
Als Engineer Werktuigbouw bestaat jouw werkdag onder andere uit het (technisch) ontwerpen van de onderdelen van leidingwerk; dat kan bestaan uit staal, RVS en aluminium. Ook installaties en staalconstructies zoals bordessen, trappen en ruimerbruggen zijn hier een voorbeeld van. Deze elementen worden gebruikt voor nieuwbouw- en renovatieprojecten voor onder meer rioolwaterzuiveringen, gemalen en drinkwaterstations.

Jouw werkzaamheden onder andere worden:
 • Verzamelen van uitgangspunten van het complete ontwerp en deze stem je af met de Constructeur en de Lead Engineer
 • Die informatie zet je om in de gewenste 3D modellen
 • Je bent verantwoordelijk voor de oplevering van de juiste fabricage- en montagetekeningen

Wat je van ons kan verwachten:
 • Salaris tussen €3000 & €4000 afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerken
 • Bij start van deze uitdaging heb jij een buddy voor al je vragen
 • Je krijgt eerst een jaarcontract bij Xelvin en daarna krijg je een contract bij de opdrachtgever
vanaf€3.000p/m
Projectleider Werktuigbouw
Goor
Word jij enthousiast van mono- en multidisciplinaire projecten op het gebied van waterbehandeling? Is contact houden met de opdrachtgever iets wat jou past? En geef jij coachende feedback met jou kennis en ervaring? Dan past deze vacature van Projectleider Werktuigbouw perfect bij jou!

Als Projectleider, met specialisatie in de werktuigbouw, ben jij verantwoordelijk voor mono- en multidisciplinaire projecten op het gebied van waterbehandeling. Door jouw leiderschap verlopen deze soepel en zijn opdrachtgevers tevreden. Vanaf de tender ben jij betrokken, en je houdt gedurende het gehele project contact met de opdrachtgever. Jouw coachende vaardigheden en kennis van technologie zorgt ervoor dat je team altijd op jou kan leunen. Tijd, geld, kwaliteit, informatie en organisatie: jij houdt het onder controle!

Wat je van ons mag verwachten:
 • Salaris tot €6500, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • Auto met tankpas
 • Veel mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen die je kunt volgen
 • Veel uitdagende projecten
 • Goede pensioensregeling
 • Jaarcontract bij Xelvin, daarna in vaste dienst bij de klant
 • Je krijgt veel verantwoordelijkheid
 • Persoonlijke aandacht en groeikansen
vanaf€5.000p/m
Projectcoördinator
Wijhe
Ben jij de enthousiaste Projectcoördinator die wij zoeken? Wil jij het verschil maken binnen uitdagende civiele vraagstukken? Solliciteer dan voor de rol van Projectcoördinator!

Dit ga je doen
Jij bent als projectcoördinator medeverantwoordelijk voor het beheer van de projecten. Jij biedt ondersteuning aan de projectmanager. Je bent actief betrokken bij de uitvoering op technisch, administratief en organisatorisch gebied. Jouw taken zijn:

 • Jij bent voornamelijk bezig met het coördineren van werkzaamheden en daarnaast ook technisch betrokken bij de uitvoeringsmethodes;
 • Jij denkt vooruit en bent de juiste sparringpartner voor de projectmanager;
 • Jij bent verantwoordelijk voor de bestelprocessen en jij weet de financiële status van het project te bewaken;
 • Jij kan het inkooptraject begeleiden van het opstellen van de aanvraag tot aan het contract;
 • Jij zorgt voor de noodzakelijke documenten die nodig zijn binnen het project/ contract.
vanaf€3.000p/m
Leidinggevend Monteur
Groningen
Lijkt het jou interessant om in een technisch uitdagende omgeving aan het werk te gaan? Een omgeving waar clean gewerkt moet worden? En een bijdrage leveren aan de zorg in Nederland? Dan is dit je kans! Voor het UMCG in Groningen ben ik op zoek naar een leidinggevend elektromonteur. Het gaat om zowel renovatie als nieuwbouw in en om het ziekenhuis.

Functieomschrijving
Als leidinggevend monteur ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van dit project. Je streeft naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en kwaliteitsniveau. Je helpt mee met de werkzaamheden en zorgt voor de coördinatie van het project. Als leidinggevend monteur ben je verantwoordelijk voor een goed teamwork en ondersteunt de monteurs in hun ontwikkeling zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen.

Dit ga je doen:
 • Bijwonen van woonvergaderingen;
 • Het coördineren van de uitvoering van het project;
 • Het leidinggeven aan monteurs en assistent monteurs;
 • Verantwoordelijk voor een zo optimaal mogelijke uitvoering van de werkzaamheden van het project;
 • Bijhouden van revisie;
 • Het registreren van meer- en minderwerk en het rapporteren aan de montageleider;
 • Het melden van afwijkingen en tekortkomingen van gereedschappen en installaties.
vanaf€3.250p/m
Werkvoorbereider Infra
Zwolle
Wat ga je doen?
In deze rol ben jij de spin in het web en verantwoordelijk voor de realisatie van kabels en leidingen binnen ondergrondse infra projecten. Jij bent de werkvoorbereider die samen met onze collega's een gestroomlijnd proces maakt van ieder project of contract. Vanaf het begin tot het eind ben jij als werkvoorbereider betrokken en pak jij jouw verantwoordelijkheid waar nodig.
 • Je gaat de huidige opdrachten beoordelen en gaat nieuwe opdrachten inplannen;
 • Het verzorgen en inrichten van projectdocumentatie, de juiste vergunningen en verkeersmaatregelen;
 • Legt het contact met opdrachtgever(s), klant(en), en overige betrokken instanties, waarin jij de basis voor een correcte uitvoering legt;
 • Het verwerken, vastleggen, en voorbereiden van werkzaamheden in IT-systemen van onze opdrachtgever. Je werkt samen met de DSP, 4PS en GMF specialist binnen de afdeling;
 • De coördinatie van de uitbestede werkzaamheden en de contacten met onderaannemer(s);
 • Het opstellen van de kwaliteits- en V&G plannen in de opstartfase en het uitvoeren van tijd- en risicoanalyses;
 • Het samenstellen en uitgeven van werkpakketten, het voorraadbeheer (bestellen en checken van materialen) en ondersteunen van de hoofduitvoerder/ projectleider in het rapporteren van productiestatus, personeel (uren), materiaal en tijd.
vanaf€2.500p/m
Inkoper
Arnhem
Bij deze opdachtgever draag je zorg voor tijdige beschikbaarheid van (technische) producten en services. Ook geef je veel informatie aan je collega's, zodat de bedrijfsdoelen behaald worden.

Hoe kan een dag er uit zien?:
 • Inkopen van producten en/of diensten
 • Het ondersteunen bij het analyseren en afsluiten van afdelings gerichte projecten
 • Je gaat taken vervullen, zowel kwalitatief als kwantitatief die bijdrage leveren aan het totale inkoopproces
 • De afhandeling van kwaliteitsafwijkingen in relatie tot de door de inkoper geplaatste inkoopopdrachten, in samenwerking met het kwaliteitsteam
 • Je draagt zorg voor tijdige levering binnen de initieel gemaakte afspraken
 • Het fungeren als projectinkoper voor omvangrijk klantgerichte projecten
 • Je gaat ondersteuning geven bij de commerciele afdelingen bij het krijgen van offertes
 • Onderhouden van het leverancier database informatie systeem

Wat geven wij jou:
 • Een aantrekkelijke functie in een groeiend en ambitieus bedrijf
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
 • Thuiswerken
 • Winstdeling
 • Pensioenregeling
 • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Dynamische en internationale werkomgeving
vanaf€3.500p/m