Filteren
Filters Reset filters
Verfijn je zoekopdracht
356 vacatures gevonden
Managing Consultant
Rotterdam
Dankzij jou vinden technische talenten een nieuwe baan die perfect bij hen past. En personeelstekort bij jouw klanten is wat jou betreft verleden tijd. Wanneer jouw geworven klant en kandidaat ook na de detacheringsperiode nog voor elkaar blijven kiezen, juich jij het hardst van iedereen. Die kick die je dan voelt? Heerlijk!

Over die kick gesproken... Sharleen, Darwyn, Sunny en Romy staan binnen Xelvin bekend om hun gedrevenheid en resultaatgerichtheid. Het is niet voor niets dat zij een van onze snelst groeiende vestigingen zijn. En je voelt hem vast al aankomen... Daarom zoeken wij jou om dit team uit te breiden!

Jouw werkzaamheden als Managing Consultant zijn zowel klant- als kandidaatgericht. Jij:
 • Bezoekt klanten om de vacatures en organisatie beter te begrijpen, want zo maak jij de juiste match.
 • Speurt naar (inter)nationale techneuten en spreekt hen uitvoerig om te ontdekken wat van voor vlees je in de ‘Kuip’ hebt. Van welke technische uitdaging gaan hun ogen écht twinkelen?
 • Voert evaluatiegesprekken met jouw klanten en gedetacheerde Xelvin-medewerkers. Onze slogan al gezien? Een vinkje of voldoende is zó 2023. EXPECT MORE. EXPLORE MORE.

Naast dat jullie samen strijden voor de beste resultaten, borrelen jullie regelmatig of gaan lekker uiteten. Niet alleen als team, óók met jullie nieuwe (internationale) medewerkers om ze een warm welkom te geven bij Xelvin en in Nederland.

Als Managing Consultant:
 • Enthousiasmeer jij klanten en kandidaten en bindt je ze aan je. Omdat we technisch talent uit verschillende landen aantrekken, spreek je zowel goed Nederlands als goed Engels.
 • Is ervaring in arbeidsbemiddeling mooi meegenomen. Jouw winnaarsmentaliteit is ons nog meer waard.
 • Ben je ondernemend, daadkrachtig en proactief.

Wat hebben wij jou te bieden?
 • Salaris tussen € 2.750,- en € 4.000,- bruto per maand afhankelijk van jouw ervaring en kennis.
 • Een jaarlijkse bonus in april op basis van jouw persoonlijke resultaten én die van het team.
 • Een leaseauto met internationale tankpas, laptop en telefoon, óók voor privégebruik. Dus waar gaat jouw volgende vakantie naar toe?
 • Dagelijks een uitgebreide gezamenlijke lunch op kantoor, natuurlijk op onze kosten.
 • Een uitgebreid onboardingsprogramma met zowel interne als externe trainingen in recruitment, sales, goed werkgeverschap en communicatie.
 • Tijd voor familie, vrienden en hobby’s vinden wij belangrijk, dus krijg je bij ons 30 vakantiedagen.
 • Het allerbelangrijkste: leuke collega’s. Xelvin is een familie die niet alleen tijdens de werkuren samenkomt, maar ook tijdens gezamenlijke lunches, feestjes en activiteiten. We hebben een eigenzinnige benadering, zijn niet te serieus, wel altijd duidelijk en hebben soms een vleugje zelfspot.

Enthousiast geworden? Laten we snel kennis maken! Solliciteer direct of neem contact op met onze Corporate Recruiter Joëlla Morssink via 06 - 22 14 89 58 of j.morssink@xelvin.nl. Of plan direct een online kennismaking in met Joëlla via https://bit.ly/46XkNdR.
vanaf€2.750p/m
Sales Engineer
Koog aan de Zaan
Houd jij van commercieel bezig zijn binnen de techniek? Dan is dit dé baan voor jou. Jij ondersteunt de International Sales Manager in het vertalen van de klantvraag naar een concrete offerte. Als Sales Engineer ben je een spin in het web in het samenbrengen van multidisciplinaire kennis om de juiste oplossing voor de klant om te zetten in functionele specificaties en een bijbehorende offerte. Je werkt hierbij nauw samen met de International Sales Manager, Procestechnologen, Engineers, Inkopers en Projectmanagers en bewaakt de projectplanning van aanvraag tot offerte.

De rol heeft veel variëteit. Van enkelvoudige machines tot complete fabrieken, alles passeert de revue, afhankelijk van de vraag uit de markt. Ook heeft de (senior) Sales Engineer een rol in het doorontwikkelen van het offerteproces.

De (senior) Sales Engineer zal bij grotere projecten in het portfolio aansluiten bij het klantbezoek. Er zal dus enige keren per jaar ruimte moeten zijn voor internationaal reizen. De (senior) Sales Engineer maakt onderdeel uit van het Marketing & Sales Support team.

Je komt te werken bij een groeiende onderneming en tevens marktleider in de cacao en chocolade industrie. Zij ontwerpen, maken en verkopen machines voor deze industrie. Ook verrichten zij onderhoud aan de machines die zij verkopen.
vanaf€3.000p/m
Werkvoorbereider elektrotechniek
Beverwijk
Als werkvoorbereider elektrotechniek in Beverwijk ga jij je bezig houden met de gebouw gebonden installaties en zorg je ervoor dat alle onderhoud zowel preventief maar ook reactief in goede banen wordt geleidt.

Hoe ziet jouw dag eruit als werkvoorbereider elektrotechniek ?
Je begint de dag met een overleg en weet zo wat er voor die week allemaal op de planning staat voor de verschillende fabrieken. Je gaat offertes opstellen en verwacht nog de benodigde materialen te ontvangen die je eerder hebt bestelt. Je gaat in overleg met de betreffende afdeling om de klus te bespreken. Zodra dit allemaal bekend is, kun je de monteurs inplannen.
De diversiteit in de groep is volop aanwezig en collega’s werken al jarenlang bij de organisatie.
De ervaring en kennis van installaties is van een hoog niveau waardoor iedereen flexibel is om elkaar te helpen.
vanaf€3.250p/m
Maritiem Service Engineer
Nederland
Ben jij klaar voor een volgende stap in een technische en internationale rol? Heb jij een technische achtergrond en al ervaring opgedaan als service engineer? Solliciteer dan voor de functie van maritiem service engineer en houd je bezig met service, onderhoud en reparatie aan verschillende soorten kranen bij Liebherr.

Waarom is deze functie passend voor jou?

Wat betreft techniek ben jij een echte alleskunner! Geen reparatie is jou te gek. Jij hebt zowel werktuigbouwkundige, hydraulische en elektrotechnische kennis. Hierdoor kun jij meteen aan de slag en houd jij je bezig met het onderhouden, repareren en testen van o.a. havenkranen, scheepskranen en rupskranen. Dit doet jij niet alleen in Nederland, maar ook op locatie bij de klant internationaal. Daarnaast onderhoud jij relatie met de klant, train je het personeel, houd je de administratie bij en volg je te allen tijde de veiligheidsinstructies op.
vanaf€3.000p/m
QHSE Manager met accent op QA
Beverwijk
Kennis van verschillende processen en zet jij de puntjes op de spreekwoordelijke? Klinkt dat als de perfecte werkomgeving voor jou? In het profiel hieronder neem ik je graag mee in deze uitdaging.

Voor een bedrijf in de Olie & Gas industrie zoekt Xelvin een QHSE Manager met accent op QA. Samen met je collega ben jij degene die alle processen tot in de puntjes begeleid zodat de werkzaamheden op de werkplaats zonder problemen kunnen verlopen.

Hoe ziet jouw dag eruit?
Samen met je collega’s van de werkvoorbereiding, engineering en de werkplaats bespreek je dagelijks de voortgang van de projecten. Dit kunnen kleine opdrachten zijn bij een onderhoudsbedrijf voor bijvoorbeeld afsluiters & flensen. De grotere projecten hebben een doorlooptijd van 1 tot 3 maanden waarbij een gehele machine wordt opgebouwd in de eigen werkplaats. Er zijn dan ook veel lassers aanwezig op de werkplaats.

Wat betreft de naleving van de wet- en regelgeving hebben we een gecertificeerd management systeem , dit zodat de oplevering en audits vlekkeloos kunnen verlopen. Er is (van zelfsprekend voor jou) een hoge mate van betrokkenheid op het gebied van QA en om dit te bewaken geef je trainingen aan nieuwe collega’s.

Je nieuwe collega aan het woord:
Samen met jou zijn wij de meest kritische collega’s op het gebied van QHSE. Vinden onze collega’s dat vervelend? Nee, want zij begrijpen dat wij een onmisbare schakel in het proces zijn.´
vanaf€4.750p/m
Construction Manager
Beverwijk
Wil jij werkzaam zijn in de zware industrie en verschillende onderhoudsprojecten begeleiden? Heb jij ervaring opgedaan in productieomgevingen waarbij planning en veiligheid een belangrijke rol spelen? Ga dan aan de slag als Construction Manager in de omgeving van Beverwijk!

Waarom is deze functie passend voor jou?

Als construction manager ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en aansturen van mono- en multidisciplinaire onderhoudsprojecten in de zware industrie. Het gaat hierbij om civiele, bouwkundige en werktuigbouwkundige projecten in productieomgevingen waarbij planning en veiligheid een cruciale rol spelen. De construction manager coördineert de verschillende activiteiten die plaatsvinden tijdens de ontwerp- en realisatiefase van onderhoudsprojecten. Daarnaast is de construction manager de schakel tussen de opdrachtgever en de uitvoerende partijen.

Binnen de projectuitvoering richt de construction manager zich op de planning, aansturing, coördinatie, kwaliteit en ziet toe op de veiligheid van de werkzaamheden van uitvoerende partijen voor de verschillende disciplines. Tevens levert de construction manager op vaktechnisch gebied een inhoudelijke bijdrage aan de projectuitvoering.
vanaf€3.500p/m
Project Engineer Werktuigbouwkunde
Alkmaar
Onze opdrachtgever fabriceert en installeert de meest uiteenlopende leidingsystemen, constructiewerken, process-skids, E&I-installaties en een groot aantal ‘speciale producten’.
Alle opdrachten zijn custom made, vaak (zeer) complex en dienen te voldoen aan hoge kwaliteitseisen waaronder certificeringen. Montage wordt uitgevoerd door eigen teams aan boord van de olie- en gasproductieplatforms op de Noordzee of op landlocaties.

Als Project Engineer (werkvoorbereider) werk je in een team van 3 – 4 collega’s aan de werkvoorbereiding en begeleiding van opdrachten. Je houdt je bezig met het controleren van de workscope, bepalen van risico’s en eventueel uitvoeren van een risicoanalyse op de opdracht.

Als project engineer ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van het basisontwerp in detail, samenstellen van stuklijsten maar ook het opstellen van inkoopspecificaties behoren ook tot je werkzaamheden. Tevens stel je de productiemappen samen en maak je een projectplanning en werkinstructies voor de productie. Omdat je af en toe ook op locatie moet zijn voor werkzaamheden ben je bereid om af en toe offshore te gaan.
Ook het opstellen van een test- en inspectieplan valt onder je verantwoordelijkheid. Als het project gereed is zorg jij voor de afhandeling van de projectadministratie. Je rapporteert over de voortgang van de opdracht aan de Project Manager.
vanaf€3.250p/m
Project Engineer E&I
Alkmaar
Harde werkers, internationaal georiënteerd en voorzien van de nuchtere hands-on mentaliteit. Klinkt dat als de perfecte werkomgeving voor jou? En heb je een technische opleiding? Dan kan dit zomaar eens je nieuwe baan zijn!

De producten vinden hun weg over de hele wereld, zo’n 40% van de producten wordt geïnstalleerd in Nederland. In totaal bestaat het projectteam uit 5 man waaronder project engineers, projectmanager en een service manager. Zij zijn verantwoordelijk voor het aansturen en faciliteren van de groep monteurs op eigen werkplaats en olieplatformen. De groep monteurs bestaat uit ongeveer 10 man.

Deze mooie projectmatige organisatie in de olie & gas industrie heeft per direct een positie voor een Project Engineer E&I.

Hoe ziet jouw dag eruit als Project Engineer E&I?
Als Project Engineer E&I (werkvoorbereider) werk je in een team van 3 – 4 collega’s aan de werkvoorbereiding en begeleiding van opdrachten.
Als Project Engineer begint je de dag tussen 7:00 & 9:00 uur. Rond 9:00 uur is er een teammeeting en wordt de voortgang van het project besproken.

Zijn er nog vragen vanuit de werkplaats? Gaan we de deadline halen voor de oplevering? Zijn alle bestelde producten aanwezig in de werkplaats?
Je bent verantwoordelijk voor het doornemen van klant aanvragen, het uitvoeren van calculaties en het bepalen van risico’s.

Zodra een order in opdracht komt bereid je de inkoop van materialen en diensten voor. Je maakt een projectplanning en onderhoud je nauw contact met de klant. Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van de werkpakketten en stelt de werkinstructies op voor de uitvoering.
Tijdens de uitvoering begeleidt je de technici op het gebied van o.a. scope afwijkingen. Als de opdracht gereed is, zorg je voor de afhandeling van de projectadministratie. Je rapporteert over de voortgang van de opdracht aan de Project Manager E&I.
vanaf€3.250p/m
Projectleider
Haarlem
Heb jij zowel technische kennis als projectmatig inzicht? Wil jij graag werken aan mooie projecten met een gedreven team en heb jij een werktuigbouwkundige opleiding afgerond? Solliciteer dan voor de functie van Projectleider in Haarlem!

Hoe ziet jouw dag eruit als Projectleider?
Dit technisch project management bureau is onlangs verhuisd binnen Haarlem en zit in een mooi en modern kantoorpand. Het team van deze organisatie is multidisciplinair inzetbaar op het gebied van projectmanagement en engineering. Zij zijn actief in de farmaceutische-, staal-, proces- en verpakkingsindustrie. Jij gaat jou focussen op een klant in de farmacie en jij bent regelmatig aan het werk op de klantlocatie. Je bent betrokken bij alle fasen van een project; van ontwerp tot de uitvoering. Ter plaatse ben jij het aanspreekpunt voor het team en klanten en partijen. Je zorgt als Projectleider voor een strakke planning, houdt de financiële administratie bij en verzorgt de juiste documenten en tekeningen.
vanaf€3.500p/m
Proces operator
Alkmaar
Ben jij een ervaren Proces operator en kijk je uit naar een kans om jouw kennis en ervaring in te zetten in een zelfstandige en verantwoordelijke rol? Voor een high tech klant in de omgeving van Alkmaar zoeken wij op dit moment een Proces operator.

Hoe ziet jouw dag eruit als Proces operator?
In deze rol ben je als Proces operator verantwoordelijk voor het instellen en monitoren van de verschillende machines. Omdat het een gesloten productieproces betreft ga jij uiterst secuur aan het werk en weet jij precies waar je op moet letten. Werkzaamheden als het oppakken van storingen, afpompen en reinigen vallen ook onder jouw verantwoordelijkheid. Naast dat je eigenaarschap neemt over het proces, ben jij ook niet bang proactief oplossingen aan te dragen en zaken waar je tegenaan loopt aan te kaarten. In totaal bestaat het bedrijf uit zo’n 25 professionals. Zij hebben allemaal dezelfde missie en drijfveer; het onderzoeken en uitbreiden van de nieuwste technieken op het gebied van duurzame energie. De sfeer van ondernemerschap en ontwikkeling is dan ook voelbaar zodra je de deur van deze organisatie binnen stapt.

Lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van een team dat uniek materiaal ontwikkelt waarmee restenergie kan worden opgevangen en omgezet kan worden in verschillende industrieën? Een team dat daarnaast ook bezig is met het ontwikkelen van next generation batterijen, die tot 40% langer mee gaan? Kortom, lijkt het je leuk om onderdeel te worden van een bedrijf dat bezig is met de nieuwste technieken op het gebied van duurzame energie ontwikkelingen? Reageer dan direct op deze vacature van Proces operator!
vanaf€2.750p/m
Junior Toezichthouder
Beverwijk
Houd jij van plannen, organiseren en coördineren van onderhoudsprojecten in de industrie? Of klinkt dit als een functie welke aansluit bij jouw toekomstplannen? Solliciteer dan voor de functie van junior toezichthouder in de omgeving van Beverwijk!

Waarom is deze functie passend voor jou?

Als junior toezichthouder ben jij verantwoordelijk voor de operationele begeleiding van uitvoeringsprojecten op basis van scope, veiligheid, financiën, planning en kwaliteit. Het gaat hierbij om onderhoudsprojecten van staal- en betonconstructies en productie installaties. Jij bent de coördinator op de werkvloer en het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever, de onderaannemers en de fabriek.

Jij zorgt voor een werkbaar klimaat op de werkvloer van de opdrachtgever. Dit zodat de werkzaamheden op een veilige, gecontroleerde en beheerste manier uitgevoerd kunnen worden. Dit alles binnen een zo kort mogelijke doorlooptijd om productiederving zoveel mogelijk tot een minimum te beperken.
vanaf€2.500p/m
Revit Engineer
Beverwijk
Wil jij aan de slag bij een organisatie die vol in ontwikkeling is? Ze zijn vooruitstrevend, zoeken naar kansen en naar uitbreidingsmogelijkheden. Jij hebt de vrijheid om jezelf te ontwikkelen in de rol van Revit Engineer!

Waarom is deze functie passend voor jou?
In de rol van Revit Engineer verzorg je de voorbereiding en engineering voor beheer- en onderhoudsprojecten binnen de industrie en vastgoed. Jij maakt 3D modellen van gebouwen, staalconstructies en productie installaties door gebruik te maken van 3D laser scanners en Autodesk Revit. Jij krijgt info aangeleverd vanuit de inspecteurs en werkt deze verder uit in modellen. Jij werkt aan uitdagende projecten waarbij instandhouding en levensduur verlengend onderhoud belangrijke thema’s zijn.

Tot jouw taken en verantwoordelijkheden behoren:
 • Het 3D laser scannen van complexe installaties in uitdagende industriële omgevingen;
 • Het opstellen van 3D modellen vanuit de puntenwolk na het laser scannen;
 • De inspecteurs voorzien van de juiste startsituatie en uitgangspunten voor inspectie;
 • Na inspectie het toevoegen van data aan het 3D model en genereren en visualiseren van inspectieresultaten;
 • Het maken van 3D visualisaties;
 • Het tekenen van staalconstructies en technische installaties in 3D (Autodesk Revit);
 • Het maken van VO, DO en uitvoeringstekeningen.
vanaf€3.000p/m
Monteur technische dienst Elektrotechniek
Beverwijk
Onze relatie is een bedrijf dat o.a. onderhoud doet aan gebouwgebonden laagspanning-installaties in kantoren, werkplaatsen en fabrieken.
Ze hebben de zorg voor voor haar klanten gedelegeerd beheer over deze installaties.
Om deze zorg te bewerkstellen, is er binnen het bedrijf een beheerteam gecreëerd. Om dit beheerteam te versterken en te ondersteunen, hebben wij ruimte voor een onderhoudsmonteur.

In de functie van monteur ligt het accent op het verhelpen van storingen, montage en onderhoud plegen met in achtneming van alle eisen, wetten en procedures etc.
Het organisatieonderdeel waarbinnen deze functie valt, heeft als doel de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van installaties te waarborgen.

Je werkzaamheden bestaan uit :

 • het zelfstandig verhelpen van storingen aan elektrotechnische installaties, waarbij het vermogen om problemen op te lossen noodzakelijk is
 • het verrichten van montagewerkzaamheden, onander andere aan elektrotechnisch-, data -, meet- en regelinstallaties
 • uitvoeren van benoemd onderhoud aan elektrotechnische installaties
 • het verhelpen van gebreken uit een NEN EN 50110/ NEN3140 inspectie (SCIOS-scope 8 certificatie) rapport
 • revisie gegevens voortvloeiend uit werkzaamheden aanleveren
 • op verzoek foto’s van gebreken maken en indienen
 • uitvoeren van periodieke inspecties
 • dagelijkse controle op verloop planning
 • toolbox meetingen bijwonen
 • controleren van deugdelijkheid gereedschappen (Uiterste Gebruiks Datum)
vanaf€2.250p/m
Inspection Engineer
Noord-Holland
Servicegericht, samen er voor gaan en voorzien van de nuchtere hands-on mentaliteit. Klinkt dat als de perfecte werkomgeving voor jou? En heb je een technische opleiding? Dan wil je deze vacature niet missen! Namens een goede relatie, een toeleverancier die actief is binnen de Olie & Gas industrie, is Xelvin gevraagd op zoek te gaan naar een inspection engineer.

Je bent werkzaam op de afdeling Inspection Management waar je met onder andere met vier andere inspection engineers samenwerkt Jij komt erbij voor de uitbreiding van het team. Als inspection engineer ben je betrokken bij het project van A tot Z. Dit begint met het voorbereiden van de workpacks en het maken van tekeningen (AutoCad). De data die na het project retour komt moet worden geanalyseerd en worden verwerkt tot een eind rapport voor de klant. In de toekomst willen we graag dat de inspection engineer ook offshore gaat en zo betrokken is bij de uitvoering van het project.
vanaf€2.250p/m
Mechanical Engineer
Zaandam
Ben jij engineer in hart en nieren en werk jij graag met én aan machines? Deze organisatie zoekt een engineer die de procesgedachte kan omzetten in machines. Klinkt dit als jouw uitdaging? Solliciteer!

Dit ga je doen
Deze organisatie ontwikkelt, produceert, verkoopt en onderhoudt machines en proceslijnen gericht op de cacao en chocolade industrie. Zij zijn marktleider en wereldwijd actief. Het hoofdkantoor is gevestigd in het hart van de cacaosector; Koog aan de Zaan.

Als engineer ben jij in staat om technisch hoogstaande machines en proceslijnen voor de cacao-, chocolade- en notenindustrie te ontwikkelen. Jij kan modificaties aan machines en proceslijnen voorstellen en doorvoeren. Ook vind jij het interessant om op de hoogte te blijven van de nieuwste procestechnieken en zorg jij dat alle documenten in orde zijn.
vanaf€2.750p/m
Proces Engineer
Alkmaar
Heb jij affiniteit met duurzame energie en ben jij de mechanical process engineer die wij zoeken? Dit hi-tech bedrijf is op zoek naar een mechenical process engineer die het operationele team kan ondersteuenen. Het is belangrijk dat je zelfstandig aan de slag kan gaan een aan eigen projecten kan werken gerelateerd aan verbeteringen of ontwerpen van machines of het productieproces. Je neemt deel aan projecten met op maat gemaakte producten voor klanten enluistert goed naar de vraag van de klant. Je rapporteert aan de COO.

Waar kom je te werken:
In totaal bestaat het bedrijf uit zo’n 25 professionals. Zij hebben allemaal dezelfde missie en drijfveer; het onderzoeken en uitbreiden van de nieuwste technieken op het gebied van duurzame energie. De sfeer van ondernemerschap en ontwikkeling is dan ook voelbaar zodra je de deur van deze organisatie binnen stapt.

Lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van een team dat uniek materiaal ontwikkelt waarmee restenergie kan worden opgevangen en omgezet kan worden in verschillende industrieën? Een team dat daarnaast ook bezig is met het ontwikkelen van next generation batterijen, die tot 40% langer mee gaan? Kortom, lijkt het je leuk om onderdeel te worden van een bedrijf dat bezig is met de nieuwste technieken op het gebied van duurzame energie ontwikkelingen?

Jouw werkzaamheden:
 • Jij support het productieteam en kijkt nauwkeurig naar de kwaliteit van het productieproces;
 • Controleren van operationele procedures en gerelateerde procesvereisten voor apparatuur, gereedschappen en grondstoffen.
 • Jij zoekt naar verbeteringen in het productieproces ook denk je mee aan duurzamere oploosingen voor het proces;
 • Proces evaluatie en het oplossen van knelpunten;
 • Maakt eigen ontwerpen voor jouw project;
 • En neemt deel aan projecten gericht op ontwikkeling en/of verbetering van processen en de daarbij behorende productiemiddelen
vanaf€4.500p/m
Field servicetechnicus
Noord Holland
Ben jij een monteur met ervaring in de buitendienst? Vind je het heerlijk om zelfstandig onderweg te zijn? En heb jij zin om je bij een innovatieve club te voegen en vrijheid en vertrouwen te krijgen? Dan ben jij de field servicetechnicus die we zoeken!

Voor een vooruitstrevende klant op het gebied van grondwatersystemen zoeken wij een field servicetechnicus.

Hoe zit je dag eruit als Field Servicetechnicus?
Als Field Servicetechnicus ben jij met je eigen bus onderweg naar de verschillende installaties in jouw regio, maar soms ook landelijk. Het is jouw verantwoordelijkheid om de installaties op het gebied van warmte-, koude opslag en van grondwatersystemen te installeren, onderhouden en bedienen. Je bent oplossingsgericht en kunt knopen doorhakken op het moment dat de installatie gerepareerd of aangepast moet worden. Ook hou je de functionering van de verschillende installaties goed in de gaten door metingen te verrichten.

Binnen dit bedrijf werken installatie, beheer en onderhoud nauw met elkaar samen. Het kan dus zomaar zijn dat jouw bevindingen en metingen van groot belang kunnen zijn voor de afdeling installatie. Je neemt je werk dan ook erg serieus en let goed op of er onregelmatigheden zijn. Dit geeft jou, naast het lopen van storingsdiensten, net de uitdaging die je zoekt.
vanaf€3.500p/m
Monteur Storing en Onderhoud WTB
Broek op Langedijk
Als allround storingsmonteur ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, repareren en aanpassen van productie-installaties en apparatuur, voornamelijk op het gebied van werktuigbouwkunde.

Samen met je collega’s van de technische dienst ben je verantwoordelijkheid voor een juiste en veilige werking van de installaties en apparatuur waardoor de productie optimaal verloopt. Het onderhoud gebeurt zowel periodiek als correctief. Door het verhelpen van storingen op mechanisch, elektrotechnisch, hydraulisch en pneumatisch gebied is het inhoudelijk een zeer afwisselende functie met veel ruimte voor eigen initiatief.

De uitgevoerde werkzaamheden registreer je in het onderhoudssysteem zodat ook andere collega’s hiervan op de hoogte zijn. Met enige regelmaat kun je meewerken aan interne projecten en ben je direct betrokken bij het uitvoeren en begeleiden op het gebied van verbeteren/modificeren van huidige productinstallaties.

Heb je een technische opleiding elektrotechniek of werktuigbouwkunde gevolgd en of je hebt aantoonbare technische affiniteit reageer dan ook. Je werkt namelijk in een team met ervaren monteurs die jou de kneepjes van het vak bij brengen!
vanaf€2.500p/m
Maintenance Engineer
Edam | Nood-Holland
In deze rol ga je je focussen op het vernieuwen maar ook optimaliseren van het machinepark. Daarnaast houd je je bezig met het verbeteren van het productieproces door storingen terug te dringen en te kijken waar het beter kan. Lijken je dit leuke zaken om je mee bezig te houden tijdens je werk? Dan ontvang ik graag je gegevens en ga ik voor je aan de slag!

Je doet het volgende gedurende je werkdag:
 • werkoverleg met de TD;
 • analyseren van de veelvoudig voorkomende storingen;
 • opstellen van onderhoudsplannen die betrekking hebben op continuïteit, beschikbaarheid, veiligheid en rendement;
 • begeleiden van Siemens en B&R updates en implementaties;
 • bespreken en opstellen van projectplannen die voortkomen uit feedback van de productievloer;
 • up to date houden van het onderhoudssysteem.
vanaf€4.000p/m
BIM en Revit Engineer
Alkmaar | Noord-Holland
Tijdens het uitvoeren van deze rol houd je je bezig met projectgebonden technische ontwerpen, innoveren van huidige werkzaamheden en kennis van BIM en Revit overbrengen aan het hele team. Lijken jou dit interessante en leuke zaken om je mee bezig te houden tijdens je werk? Dan ontvang ik graag je gegevens en ga ik voor je aan de slag!

Dit ga je doen
In samenwerking met het de werkvoorbereider en het projectteam verwerk en wijzig je ontwerpgegevens van bouwprojecten in het BIM-model. Uiteraard denk je naast wet- en regelgeving ook aan de haalbaarheid en bewaak je het budget en de kwaliteit van je ontwerpopgave. Als onderdeel van een team waar je optreedt als vraagbaak voor BIM en Revit-onderwerpen, zul je het leuk vinden om collega's te coachen en te begeleiden om zo de kennis van BIM en Revit van de gehele afdeling naar een hoger niveau te tillen.
vanaf€4.000p/m