Filteren
Filters Reset filters
Verfijn je zoekopdracht
374 vacatures gevonden
Technisch Project Manager
Friesland
Als Project Manager ben je landelijk actief en verantwoordelijk voor het initiëren, ontwikkelen, plannen, coördineren, aansturen, uitvoeren en bewaken van technische projecten.
Hierdoor wordt zowel op korte maar ook op lange termijn op een verantwoordelijke wijze bijgedragen aan de versterking van de technologische concurrentiepositie.

Je werkt nauw samen met een projectteam waardoor projectdoelstellingen worden behaald binnen de gestelde tijd en het vastgestelde budget.
Je bent betrokken bij het gehele projectproces, vanaf de conceptfase tot de voltooiing en nazorg. Dit brengt met zich mee dat je op diverse vestigingen werkzaam zal zijn.
vanaf€4.500p/m
Technicus Heat Tracing
Rotterdam
Wil jij de warmte brengen in onze technische wereld? Als Technicus Heat Tracing ben jij dé held die storingen opspoort, installaties inspecteert met een scherp oog voor detail, en verwarmingskabels met flair in bedrijf stelt. Jij bent niet zomaar een technicus; je bent een pionier die flexibiliteit, leiderschap en communicatieve skills moeiteloos combineert. Onze wereld slimmer, veiliger en duurzamer maken is jouw missie. Ben jij klaar voor een avontuur vol uitdagingen, waar geen dag hetzelfde is? Join us in shaping a warmer, brighter future!

Jouw taken omvatten een boeiend scala aan activiteiten:

 • Het speuren naar storingen in heat tracing installaties;
 • Het inspecteren van heat tracing installaties met uiterste precisie;
 • Het opnemen en in bedrijf stellen van verwarmingskabels met randapparatuur;
 • Leidinggeven aan een team van monteurs en je verdiepen in de technische aspecten;
 • Regelmatig contact met opdrachtgevers om hen te informeren over gebruiksinstructies;
 • Adviseren van zowel opdrachtgevers als collega's over technische wijzigingen;
 • Actief meedenken over mogelijke verbeteringen binnen onze afdeling;
 • Digitale verwerking van gegevens op bonnen en werkdocumenten.

In een notendop, een uitdagende en veelzijdige functie die jou de kans geeft als specialist aan diverse projecten en marktsegmenten te werken. Technologie vormt de kern van ons werk, waardoor we de wereld om ons heen veiliger, gezonder, aangenamer en duurzamer maken. We zijn pioniers in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van slimme technische systemen die situaties herkennen en er effectief op reageren.
vanaf€3.000p/m
Servicemonteur HVAC-installaties
Rotterdam
Ben jij klaar voor een baan die allesbehalve alledaags is? We zoeken een gedreven Servicemonteur HVAC die net zo enthousiast is over uitdagende projecten als wij. Als jij gelooft dat routine saai is en liever de technische horizon wilt verkennen, dan is dit jouw kans om het verschil te maken!

Als Servicemonteur HVAC ben jij dé held die zowel zelfstandig als in teamverband service- en onderhoudswerkzaamheden uitvoert aan HVAC-installaties. Vergeet de saaie routine; wij hebben warmtepompen, luchtbehandelingskasten en ketelhuizen die op jouw expertise wachten!

Jouw missie:
 • Uitvoeren van service- en onderhoudswerkzaamheden, in bedrijf stellen van installaties en razendsnel storingen oplossen.
 • Juiste en gestructureerde rapportage van je werkzaamheden.
 • Het verschil maken door niet alleen aan de installatie te werken, maar ook aan de klantrelatie. Zie je verbeterkansen? Bespreek het met de klant!
vanaf€3.000p/m
Bedrijfswagenmonteur
Barneveld
Bij onze opdrachtgever, staat een enthousiast team voor je klaar. De werkomgeving ademt een prettige sfeer waar iedereen elkaar kent, betrokkenheid groot is en de communicatielijnen kort zijn. Hier ben je geen nummer; we waarderen en besteden aandacht aan elk teamlid. Verjaardagen worden gevierd, en flexibiliteit is geen probleem, want we regelen het naadloos met onze planning. Gezelligheid is een kernwaarde, merkbaar in onze regelmatige teamuitjes, variërend van buggy rijden tot uitgebreide kerstdiners met al onze vestigingen.

Jouw Uitdaging:
Als monteur pak je (complexe) problemen aan op mechanisch, hydraulisch, pneumatisch, elektrisch en elektronisch gebied. Dagelijkse taken omvatten onderhoudswerk en het oplossen van uitdagingen aan het gehele voertuig. We geloven in jouw groei en bieden mogelijkheden voor merkspecifieke trainingen, zodat je je vaardigheden verder kunt ontwikkelen.
vanaf€2.250p/m
Cost Engineer
Den Haag
Ben jij de Senior Cost Engineer Elektrotechniek die gedreven is om duurzame projecten binnen modificaties tot een succes te brengen? Wil jij je cost-engineering vaardigheden blijvend inzetten en tegelijkertijd blijven ontwikkelen? Dan is dit dé uitdaging voor jou!

Wat ga je doen?
Als Senior Cost Engineer Elektrotechniek ga je aan de slag met grote elektrotechnische projecten binnen de utiliteit in de regio Zuid-Holland. Je doorloopt het hele project, van A tot Z, waardoor je constant betrokken bent bij de ontwikkelingen.

Je dagelijkse taken omvatten onder andere:

 • Het uitwerken van calculaties en begrotingen met eventueel een voorontwerp.
 • Het aanleveren van een heldere offerte voor de klant.
 • Het maken van een overzicht voor de uit te voeren werkzaamheden aan de hand van het bestek, de tekeningen en gesprekken met de klant.
 • Het uitvoeren van een risicoanalyse, inclusief kwalificeren en kwantificeren van de risico’s en kansen.
 • Het voeren van diverse overleggen met interne collega’s, klanten, projectleiders, leveranciers en onderaannemers.
vanaf€4.000p/m
Allround Beheertechnicus
Amsterdam
Als Allround Beheertechnicus speel je een cruciale rol in het waarborgen van de continuïteit van de gebouw gebonden installaties. Van lucht- en klimaatbeheersingsinstallaties tot aan riolering, lichtinstallaties, WKO-installaties en elektra. Jouw allround technische kwaliteiten komen hierbij uitstekend van pas! Ben jij de professional die met passie en expertise een belangrijke bijdrage wil leveren aan het optimaal functioneren van deze installaties?

Als Allround Beheertechnicus ben jij de sleutelfiguur voor de technische integriteit van de installaties. Jouw taken omvatten onder andere:

 • Coördineren van de werkzaamheden op locatie in overeenstemming met de klant.
 • Zelfstandig verhelpen van storingen, preventief onderhoud en het uitvoeren van controle rondes.
 • Vervangen of uitbreiden van bestaande ET/WT/meet & regeltechniek installaties, inclusief de WKO-installatie.
 • Beoordelen van diverse technische installaties en hierbij rapporteren op afwijkingen.
 • Uitvoeren van kleine (onderhouds)klussen.
 • Eventueel uitzetten van werkzaamheden bij onderaannemers.
 • Rapporteren aan de klant en aan collega’s op een heldere en gestructureerde wijze.
vanaf€3.000p/m
(Software)Engineer M&R
Dordrecht
Specifiek voor een Software Engineer met een creatieve mindset, die goed in teamverband kan werken maar ook zelfstandig uitblinkt, en die uitdagingen ziet waar anderen problemen ervaren.

Als Software Engineer ben jij de technisch specialist op het gebied van PLC/SCADA/DCS. Je bent betrokken bij het ontwerpen en ontwikkelen van besturings- en bedieningssoftware voor bruggen, sluizen en gemalen. In jouw rol als Software Engineer draag je verantwoordelijkheid voor het ontwerp en de implementatie van de door jou ontwikkelde software. Je bent actief bezig met:
 • Het opstellen en uitwerken van de benodigde specificaties van de software, vaak in de vorm van functionele en software-ontwerpen;
 • Het implementeren van veiligheidsfuncties met behulp van safety software;
 • Uitvoeren van verificatie- en validatietesten om te waarborgen dat de software correct functioneert en voldoet aan de eisen van de eindgebruiker.
vanaf€3.500p/m
Recruiter
Heerenveen
Hou jij van dagelijks nieuwe mensen ontmoeten? Ben jij nieuwsgierig, denk jij in kansen en maak je moeiteloos de perfecte match? Dan ben jij degene die we zoeken! We willen onze businessline Maritiem en Offshore versterken met een Recruiter.

Als Recruiter bij Xelvin Maritiem en Offshore ben je actief in de boeiende wereld van arbeidsbemiddeling van technische professionals. Je zoekt geschikte (internationale) kandidaten via diverse kanalen en bouwt een talentpool op. Na een intakegesprek begrijp je de wensen en ambities van een kandidaat en koppel je ze aan passende vacatures bij onze relaties. Je kijkt verder dan het cv en schiet meteen te hulp wanneer collega's een nieuwe aanvraag hebben.

Jouw verantwoordelijkheid als Recruiter gaat verder dan alleen het vinden van de juiste kandidaten. Je deelt de Xelvin-beleving met jouw (potentiële) kandidaten. Als jouw kandidaat op gesprek mag bij de klant, bereid je hem of haar voor, voorzie je van tips en volg je na het gesprek op hoe het is gegaan. Je bent enthousiast en energiek met een natuurlijke drive om te scoren. Teambelang staat bij jou voorop. Je bent direct, actiegericht en neemt verantwoordelijkheid. Resultaten boeken is jouw doel en je weet kandidaten zowel in het Nederlands als in het Engels aan je te binden.

Wat hebben wij te bieden?
 • Salaris tussen €2.500 en €3.500, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Jaarlijkse prestatiebonus op basis van jouw persoonlijke resultaten en die van het team.
 • Leaseauto inclusief internationale tankpas, laptop en telefoon, óók voor privégebruik.
 • Dagelijks een heerlijke gezamenlijke lunch met collega’s op kantoor, op onze kosten.
 • Tijd voor familie, vrienden en hobby's. Een goede balans tussen privé en werk vinden wij belangrijk, dus krijg je van ons 25 vakantiedagen en 5 werkgeversdagen.
 • Interessante trainingen en opleidingen voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.
 • Het allerbelangrijkste: jouw leuke collega’s. Bij Xelvin vormen we een hecht team dat niet alleen tijdens de werkuren, maar ook tijdens gezamenlijke lunches, feestjes en activiteiten samenkomt. We hebben een eigenzinnige benadering, niet te serieus, wel altijd duidelijk en soms met een vleugje zelfspot.

Stap in een informele omgeving boordevol ambitie, uitdaging en dynamiek. Geen dag is hetzelfde en jij bepaalt je eigen agenda. Natuurlijk zullen we je begeleiden op deze spannende reis!

Enthousiast geworden? Laten we snel kennis maken! Solliciteer direct of neem contact op met Marck de Bont (Businessline Manager) via 06 - 13 46 95 11 voor meer informatie!
Op zoek naar een 360-graden rol met meer commerciële focus? We hebben ook mogelijkheden voor een Managing Consultant! Neem gerust contact op voor meer informatie.
vanaf€2.500p/m
Monteur Elektro
Rotterdam
Betreed de bovenste twee verdiepingen van een unieke locatie en geef elektrotechnische vernieuwing vorm als Monteur Elektrotechniek. Jouw volgende uitdaging wacht op je, en wij nodigen je uit om deze kans te grijpen.

Als Monteur Elektrotechniek ben jij de sleutelfiguur voor diverse klantlocaties, waar je verantwoordelijk bent voor elektrotechnische aspecten zoals schakelkasten, gebouwinstallaties, (nood)verlichting en toegangscontrole. Of je nu zelfstandig werkt of in teamverband, jij voert met precisie modificatiewerkzaamheden uit aan gebouw gebonden elektrotechnische installaties. Je bent essentieel bij:
 • Het werken aan vervanging, aanpassing en uitbreidingen van bestaande elektrotechnische installaties.
 • Het inzamelen van extra modificatiewerkzaamheden om de financiële scope te waarborgen.
 • Het helder en gestructureerd rapporteren aan de Projectleider en de klant.
 • Het begeleiden van leerlingen en stagiaires.

Laat jouw vakkennis en professionaliteit oplichten, want bij ons worden ze gezien en gewaardeerd. De deur naar nieuwe mogelijkheden staat wijd open.
vanaf€3.000p/m
Werkvoorbereider W(E)
Rotterdam
Betreed het toneel van een omvangrijke renovatie op de bovenste verdiepingen van een markant gebouw of een baanbrekend verduurzamingsproject op een school. Dit zou wel eens jouw volgende opwindende uitdaging kunnen zijn als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde.

Als Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde in Rotterdam krijg jij de verantwoordelijkheid voor het voorbereiden van diverse projecten voor uiteenlopende klanten. Denk aan modificaties, renovaties, vervangingen of uitbreidingsaanvragen binnen het werktuigbouwkundige domein. In alles wat je onderneemt, haal je het beste uit jezelf. Of het nu gaat om:
 • Het zorgvuldig regelen van materiaal en benodigdheden.
 • Het aanvragen van offertes bij betrouwbare toeleveranciers.
 • Het ontwerpen en maken van een nauwkeurige calculatie/berekening.
 • Het opstellen van een doeltreffende planning om onze technici optimaal te faciliteren.
 • Het bijhouden van een gedegen projectadministratie.
vanaf€3.250p/m
Projectleider E(W)
Bunnik
Onderneem een indrukwekkende reis in de wereld van elektrotechniek met een ambitieus project van €500.000. Dit project behelst de volledige omschakeling van een distributiecentrum naar gasloos, en als gedreven Projectleider Elektrotechniek in Bunnik krijg jij de leiding. Het betekent niet alleen de verantwoordelijkheid om binnen het gestelde budget te opereren, maar biedt tevens de unieke kans om een team van elektrotechnische experts te leiden en gezamenlijk uitdagende projecten te realiseren. Grijp nu jouw kans en maak het verschil!

Wat staat je te wachten als Projectleider Elektrotechniek?
In deze rol ben jij de financiële, operationele, en procesmatige stuurman voor diverse elektrotechnische klussen in heel West-Nederland, gericht op één grote klant met meerdere locaties. Je bent niet alleen een leidinggevende; je bent een mentor die een team van elektrotechnische experts aanstuurt en helpt groeien. Directe rapportage aan de Manager Modificaties voegt een extra dimensie toe aan deze uitdagende rol.

Wat je gaat doen:
 • Opstellen van een meesterlijke werkplanning, waarbij prioriteiten, capaciteit, kosten, efficiëntie, en veiligheid samensmelten.
 • Zorgvuldig en tijdig beschikbaar maken van benodigde materialen, mensen, en middelen.
 • Voeren van de juiste gesprekken met klanten, leveranciers, en onderaannemers om nieuwe opdrachten binnen te halen.
 • Coachen, aansturen, en ontwikkelen van collega’s binnen het projectteam.
vanaf€4.000p/m
Software Engineer
Nieuwegein
Wij zijn op zoek naar een getalenteerde en gedreven Software Engineer om ons team in Nieuwegein te versterken. Als expert in Industriële Automatisering ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van cruciale werkzaamheden binnen technische projecten. Jouw rol is van onschatbare waarde, waarbij je deel uitmaakt van een dynamisch projectteam dat zich bezighoudt met diverse fasen, variërend van advisering en ontwerp tot het daadwerkelijk programmeren en in bedrijf stellen van projecten.

Functieomschrijving:
Ondersteuning van de Lead Engineer bij het uitvoeren van engineering projecten.
Opstellen van delen van applicatieontwerpen en functionele ontwerpen.
Realisatie van software volgens technisch ontwerp.
Testen en in bedrijfstellen van (deel)installaties.
Afwerken van punten en opstellen van einddocumentatie.
Consignatiediensten draaien.
vanaf€3.500p/m
Werkvoorbereider W - Utiliteit
Groningen & Twente
Als Werkvoorbereider ben je een essentieel onderdeel van het projectteam. Je zorgt ervoor dat grote bouwprojecten goed voorbereid en op schema blijven, of het nu om nieuwbouw of renovatie gaat. Dit omvat het plannen, ondersteunen en coördineren van allerlei technische aspecten, zoals installaties en tekenwerk. Ook houd je de materialen en kosten in de gaten. Kortom, een gevarieerde baan waarbij je samen met de projectleider ervoor zorgt dat alles soepel verloopt.

Projecten
Als werkvoorbereider bij deze opdrachtegever werk je aan fascinerende projecten, denk hierbij aan het Feringa Building in Groningen. Xelvin heeft ook het genoegen gehad om het Feringa Building van binnenuit uitgelegd te krijgen doormiddel van een leerzame rondleiding. Voor een techneut is dit een paradijs aan innovaties en vakmanschap. Hieronder nog meer mooie projecteten waar deze opdrachtgever bij betrokken is:
 • Nieuwbouw Hotel van der Valk in Deventer
 • Nieuwbouw Nationaal Lucht en Ruimtevaartcentrum in Marknesse
 • Beveiliging Autogroep Huiskes Kokkeler
 • Nieuwbouw Bioscoopcomplex Pathé
 • Nieuwbouw onderzoek- en onderwijsgeboow Helix


Wat bieden wij je?
 • Uitdaging, verantwoordelijk en vrijheid in je functioneren.
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen.
 • Uitstekende cao en pensioenvoorziening (PMT).
 • Ontwikkelingsmogelijkheden binnen de organisatie.
 • Ruime keuze in cursussen en opleidingen.
 • Informele en persoonlijke werksfeer.
 • Na een jaar bij Xelvin krijg je een contract bij de opdrachtgever;
 • 100% doorbetaling bij ziekte vanaf de eerste dag;
 • Directe deelname aan pensioenfonds (StiPP)
vanaf€2.500p/m
Quality Officer
Maasdam
Wij zijn op zoek naar de tijdelijke invulling (6 maanden met mogelijk verlenging) van een QA officer rol.
In deze rol ben je verantwoordelijk voor de coördinatie, implementatie en opvolging van verschillende audits op onze locatie in Maasdam. Focus ligt hierbij op verder ontwikkeling van beleid en maatregelen op het gebied van allergenen mgt, food defence, HACCP en ingangscontrole. Dit betreft een zelfstandig rol waarbij nauw moet worden samengewerkt met de productie en de centrale QA teams binnen FrieslandCampina. Kortom een uitdagende rol voor een ervaren MBO-er of startende HBO.
vanaf€3.500p/m
Electrical Engineer
Nederland
Ben jij een ervaren Electrical Engineer met een passie voor schematisch design en wil jij graag werken aan complexe automatiseringssystemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Electrical Engineer met specialisatie in schematisch design ben jij de expert in het ontwerpen en tekenen van elektrische schema's. Jouw tekeningen vormen de basis voor de bedrading en aansluitingen van de apparatuur in onze geautomatiseerde systemen. Je werkt met software zoals AutoCAD Electrical, EPLAN, SEE Electrical en/of SolidWorks Electrical en hebt ervaring met het ontwerpen van zowel low- als high-voltage installaties.

Je komt te werken in een team van ervaren engineers die net als jij graag werken aan uitdagende projecten in de industriële automatisering. Jouw bijdrage aan het team is essentieel voor het succesvol realiseren van onze projecten. Je hebt oog voor detail en streeft altijd naar perfectie in je werk.
Xelvin kijkt naar de persoon en biedt buiten een markt conform salaris en goede secundaire voorwaarden een extra keuzebudget. Wat is dit extra keuzebudget dan? Hierover gaan wij met jou in gesprek en kijken we volledig naar jouw behoeftes. Zo hebben we onlangs een medewerker mogen helpen met een stuk aflossing van zijn studieschuld. Ook hebben we een collega helpen zijn droom te verwezenlijken door mee te vliegen in een F16 straaljager.

Wat we bieden:
 • Een uitdagende functie binnen een dynamische werkomgeving met veel afwisseling in projecten
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen als Electrical Engineer met specialisatie in schematisch design
 • Een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • De mogelijkheid om te werken met de nieuwste technologieën en software
 • Een hecht team van ervaren engineers om mee samen te werken en van te leren
vanaf€3.000p/m
Proces Technoloog
Friesland
Als procestechnoloog ben je verantwoordelijk voor het opstellen, actueel houden en continu verbeteren van de technologische kant van het productie proces. Je ondersteunt de Manager middels het maken van analyses van het proces. Je werkt samen met het team overkoepelend van Productie, mengerij, technische diensten en QA/QC. Taken die aan bod komen zijn;

 • Initiëren en coördineren van de ontwikkeling van nieuwe of verbetering van bestaande productieprocessen op basis van LEAN technieken;
 • Onderzoeken, definiëren en ,na goedkeuring, implementeren van procesoptimalisaties met als doel een zo hoog mogelijke efficiency en kwaliteitsbeheersing;
 • Definiëren, controleren en beheren van procesparameters en in overleg met de manager deze omzetten in instructies en borgen hiervan;
 • Opbouwen en uitbreiden van kennis en ervaring op het terrein van productsamenstellingen, ingrediënten, procesparameters, verpakkingen en technologieën om deze te kunnen vertalen naar praktische toepassingen.
vanaf€3.000p/m
Proces Technoloog
Groningen provincie
Als procestechnoloog ben je verantwoordelijk voor het opstellen, actueel houden en continu verbeteren van de technologische kant van het productie proces. Je ondersteunt de Manager middels het maken van analyses van het proces. Je werkt samen met het team overkoepelend van Productie, mengerij, technische diensten en QA/QC. Taken die aan bod komen zijn;

 • Initiëren en coördineren van de ontwikkeling van nieuwe of verbetering van bestaande productieprocessen op basis van LEAN technieken;
 • Onderzoeken, definiëren en ,na goedkeuring, implementeren van procesoptimalisaties met als doel een zo hoog mogelijke efficiency en kwaliteitsbeheersing;
 • Definiëren, controleren en beheren van procesparameters en in overleg met de manager deze omzetten in instructies en borgen hiervan;
 • Opbouwen en uitbreiden van kennis en ervaring op het terrein van productsamenstellingen, ingrediënten, procesparameters, verpakkingen en technologieën om deze te kunnen vertalen naar praktische toepassingen.
vanaf€3.000p/m
Proces Technoloog
Noord Holland
Als procestechnoloog ben je verantwoordelijk voor het opstellen, actueel houden en continu verbeteren van de technologische kant van het productie proces. Je ondersteunt de Manager middels het maken van analyses van het proces. Je werkt samen met het team overkoepelend van Productie, mengerij, technische diensten en QA/QC. Taken die aan bod komen zijn;

 • Initiëren en coördineren van de ontwikkeling van nieuwe of verbetering van bestaande productieprocessen op basis van LEAN technieken;
 • Onderzoeken, definiëren en ,na goedkeuring, implementeren van procesoptimalisaties met als doel een zo hoog mogelijke efficiency en kwaliteitsbeheersing;
 • Definiëren, controleren en beheren van procesparameters en in overleg met de manager deze omzetten in instructies en borgen hiervan;
 • Opbouwen en uitbreiden van kennis en ervaring op het terrein van productsamenstellingen, ingrediënten, procesparameters, verpakkingen en technologieën om deze te kunnen vertalen naar praktische toepassingen.
vanaf€3.000p/m
Managing Consultant
Heerenveen
Heb jij een ondernemingsgeest die graag (nieuwe) relaties aangaat en opbouwt met zowel klanten als technisch talent? Heb je een commerciële drive, sterke communicatieve vaardigheden en een competitieve mindset? Wil je jezelf blijven ontwikkelen en doorgroeien? Dan bieden wij jou de kans het maximale uit jezelf én anderen te halen!

Wij willen ons team in Heerenveen uitbreiden met een collega die barst van de energie en die graag de functie van Managing Consultant wil vervullen.

Bij Xelvin is een dag als Managing Consultant een duik in de boeiende wereld van detachering. Je koppelt technisch (internationaal) talent aan toffe opdrachtgevers. In deze 360 graden rol schakel je vlot tussen klanten en kandidaten. Denk aan:
 • Het opbouwen en onderhouden van relaties met bestaande én nieuwe klanten.
 • Bezoeken van nieuwe klanten om de vacatures en de organisatie beter te begrijpen.
 • Het opsporen van zowel nationale als internationale technische toppers en het voeren van intakegesprekken om de juiste match te kunnen maken.
 • Afspraken inplannen voor evaluaties en voortgangsgesprekken, zowel met jouw klanten als met jouw Xelvin-medewerkers.
 • Loopbaanadvies bieden aan technische professionals.

Als Managing Consultant stap je in een informele omgeving boordevol ambitie, uitdaging en dynamiek. Je bent een teamspeler in hart en nieren en tegelijkertijd ben je ook goed in staat je eigen werkdagen te organiseren en zelfstandig aan de slag te gaan. Als klantgerichte Managing Consultant ben je gedreven en weet je plannen om te zetten in acties en resultaten.
vanaf€2.750p/m
Microbiologisch Analist
Beilen
Het microbiolgisch team bestaat uit 10 analisten en wordt aangestuurd door de teamleider, het microbiologisch lab is onderdeel van de afdeling QA/QC. In deze functie ga jij reguliere microbiologische analyses verrichten ter controle van de productkwaliteit. Daarnaast verricht je reguliere analyses op grondstof en legt deze analysesgegevens vast in het systeem. Verder behoren de onderstaande punten bij je werkzaamheden.
 • Ophalen en verdelen van monsters binnen het microbiologisch laboratorium
 • Lopen van rondes binnen de plant voor monstername microbiologische monsters (swaps) van kritische omgevingspunten tbv omgevingsmonitoring
 • Voorbewerken van de te onderzoeken monsters en producten m.b.v. de beschikbare apparatuur, prepareren van oplossingen
 • Invoeren en verwerken van gegevens in het systeem
 • Uitdraaien van werklijsten uit het systeem, bepalen van prioriteiten m.b.t. toebedeelde werkzaamheden
 • Verrichten van microbiologisch onderzoek op grondstoffen, tussen- en eindproducten en omgevingsmonsters conform de geldende voorschriften en protocollen
 • Beoordeling van analyses, uitvoeren van bevestigingsanalyses conform voorschriften
 • Bewaken van de analysecondities, zo nodig ondernemen van actie (bijstellen analyseproces)
vanaf€3.000p/m