Werken in de bouw & infra

Van projectmanagement tot engineering. Bouw & infra is de branche waar expertise en innovatie samenkomen. Onze collega’s zijn experts in de ontwikkeling-, voorbereidings-, realisatie- en beheerfase van diverse projecten. Van gepassioneerde planontwikkelaars tot BIM-modelleurs, tekenaars, werkvoorbereiders, uitvoerders en projectleiders. Allemaal één gezamenlijk doel: Samen bouwen aan een solide toekomst. 

Waarom werken in deze branche?

  • Uitdagende projecten
  • Innovatie en technologie
  • Diversiteit aan functies & groeiende werkgelegenheid

Uitdagende projecten: deze branche biedt jou de mogelijkheid om betrokken te zijn bij diverse projecten, variërend van grote infrastructuurprojecten tot architectonische hoogstandjes.  

Innovatie en technologie: de sector is voortdurend in ontwikkeling en integreert geavanceerde technologieën zoals BIM, drones en slimme bouwtechnieken, waardoor er ruimte is voor professionele groei en het opdoen van waardevolle ervaring.  

Diversiteit aan functies & groeiende werkgelegenheid: van plantontwikkelaar tot uitvoerder, de branche biedt een breed scala aan functies. Dit geeft jou de kans om vaardigheden te ontwikkelen en je te specialiseren op verschillende gebieden. De constante behoefte aan infrastructuurverbetering en een grote behoefte aan meer woonruimte zorgt voor een gestage vraag naar technische professionals, waardoor er veel carrièrekansen zijn.   

Solliciteer direct op een functie!

en bouw aan een solide toekomst

Alex’ ervaring

Dankzij Xelvin heb ik aan een hoop mooie projecten mogen werken. Op dit moment ben ik bezig met een fietsenhotel in Tilburg. Het mooiste vind ik als een project uniek is. Daar ben ik altijd wel voor te porren.
Alex van Rooij – Uitvoerder Bouw