Werken in de industrie

De industriesector ligt aan jouw voeten. Het is de plek waar je aan de slag kan in uitdagende rollen binnen engineering, manufacturing, maintenance of research & development. Of je nu aan de slag wil in de metaalindustrie, automotive of productie van bijvoorbeeld machineparken: er is altijd een sector die bij je past.

Een bijkomend voordeel? De industriesector staat nooit stil. Huidige trends zoals duurzaamheid, robotica en automatisering of supply chain optimalisatie zorgen ervoor dat jij je binnen deze sector nooit hoeft te vervelen. 

Waarom werken in deze branche?

  • Innovatie & technologische vooruitgang
  • Carrièremogelijkheden en groei
  • Werkzekerheid

Innovatie & technologische vooruitgang: verduurzaming en de krapte op de arbeidsmarkt dwingen de industriesector processen slimmer en efficiënter te maken. Als technisch professional in deze branche sta je letterlijk aan het begin van vooruitgang. Ervaring die je zo in je zak kan steken. 

Carrièremogelijkheden en groei: met een breed aanbod aan functies binnen de industrie, is er ruimte genoeg om jezelf te blijven uitdagen. Kies ervoor om bepaalde vaardigheden te ontwikkelen, je te specialiseren of maak je ambitie waar en groei door naar een leidinggevende functie. 

Werkzekerheid: De industriesector staat bekend om stabiliteit, zelfs in tijden van economische schommelingen. Dit komt omdat de industrie vaak essentiële producten en diensten levert waar constante vraag naar is. Het biedt voor jou als technisch expert een geruststellende carrièrebasis om in te gedijen en groeien.

Solliciteer direct!

Luca’s ervaring

Samen met Xelvin heb ik uitdagend werk gevonden: iets wat ik jarenlang niet meer heb gehad. Gelukkig krijg ik veel hulp vanuit Salland. Al mijn collega’s zijn enthousiast om hun kennis met mij te delen.
Luca van Houten – Test Engineer