Het begon met pionieren

SINCE 2006

We nemen je liever mee in de verhalen van duizenden technische professionals die het avontuur samen met ons aangingen en hun uitdaging vonden in de techniek. Toch snappen we dat je benieuwd bent naar de reis van Xelvin.

Geen opgepoetst marketingverhaal, maar gewoon zoals het echt is. Komt ‘ie.

Hoe je dromen waarmaakt?

“Morgen die eerste stap zetten.”

Deze woorden van Xelvin’s oprichter leiden in 2006 tot de start van het detacheren van ondernemende technici. Naast de eerste vestiging in Groningen, volgen er kantoren in Drachten, Hoogeveen, Eindhoven en Venray. Xelvin groeit. In een periode van drie jaar geldt in alle windstreken van Nederland dat, als je op zoek bent naar je technische droombaan, Xelvin helpt met zoeken.

Optimistisch en met lef

buiten de gebaande paden

Geldt er een standaard succesformule? Nee. Binnen Xelvin is een omgeving gecreëerd waar mensen zichzelf durven te zijn, buiten de gebaande paden durven te gaan en het belang van de technisch professional en de klant altijd centraal hebben staan. Het gevolg? De meest creatieve, innovatieve ideeën én een heel sterk collectief gevoel om te slagen.

sinds 2006

is er niks veranderd.

Wat betreft onze cultuur dan. Xelvin telt inmiddels 13 kantoren in Nederland en een kantoor in Duitsland. Ondernemerschap stroomt nog steeds door onze aderen. Het zit simpelweg in ons DNA. Niet alle plannen zijn even succesvol geweest, daar kunnen we eerlijk over zijn. Hoe cliché ook, maar van fouten leer je en het maakt ons sterker. Xelvin is grenzeloos.

Grenzeloos

in de techniek

Het bedenken van oplossingen voor de technische bedrijven in Nederland maakte ons namelijk grenzeloos. Letterlijk. Er werden (en worden nog steeds) succesvolle recruitmentreizen georganiseerd naar Zuid-Afrika, Italië, Ierland en andere landen in Europa. Het volledig ontzorgen van de technisch professional zorgde ervoor dat we een eigen relocation program hebben neergezet. Onwijs trots zijn we dan ook op het feit dat we tegenwoordig door het leven gaan als de specialist in International Recruitment.

EXPECT MORE.

EXPLORE MORE.

Dat is in een notendop onze reis. Veel te kort natuurlijk om Xelvin echt te leren kennen. Face to face kennismaken vinden we trouwens ook veel leuker. Xelvin moet je simpelweg ervaren. Vertellen we je gelijk meer over onze slogan die zorgt voor onze dagelijkse dosis motivatie. Durven ontdekken en meer verwachten. Ontdekken over en meer verwachten van Xelvin, maar ook meer ontdekken en verwachten van de oneindige mogelijkheden die de technische wereld voor jou in petto heeft.

Plan een vrijblijvende kennismaking
Zonder Xelvin zat ik waarschijnlijk nog steeds in een functie waar ik mij niet meer prettig in voelde.
Luca van HoutenTest Engineer