Wij zijn Xelvin

Dé ambitieuze en levendige detacheringsclub voor technisch professionals. Wij verbinden nationaal en internationaal technisch talent met onze opdrachtgevers via onze unieke Xelvin-aanpak.

In een wereld die steeds slimmer en sneller wordt, blijven mensen het verschil maken. Mensen maken de techniek. Genialiteit ontstaat vanuit passie, emotie en talent. Wij brengen dit samen. Op de juiste plek en het juiste moment. Dat maakt ons meer dan een detacheerder.

 

Past Xelvin bij jou?

EXPECT MORE. EXPLORE MORE.

Bij Xelvin moedigen we ondernemerschap aan. Iedereen is bij ons een ondernemer. Jij wil iets bereiken, samen zorgen we dat het lukt. De combinatie van een landelijke detacheerder die barst van ambitie, de ondernemende mindset door de organisatie heen, de bewegingsvrijheid voor iedereen afzonderlijk en de support van het hele team. Samen streven we naar succes. Op een menselijke manier. Geen ellebogenwerk, maar als team successen behalen én vieren.

Dát is wat Xelvin als werkgever uniek maakt. 

Kernwaarden

  • Onafhankelijk
  • Daadkrachtig
  • Samen

Onafhankelijk: Je bent een intrinsiek gemotiveerde zelfstarter met een eigen visie.

Daadkrachtig: Jouw wil om te groeien is er altijd. Daarom neem je verantwoordelijkheid, ben je besluitvaardig én doortastend.

Samen: Collega’s en met elkaar behaalde successen vergroten jouw werkplezier. Je bent ervan overtuigd dat je door elkaar te helpen meer bereikt en gunt elkaar het beste om samen het hoogst haalbare te realiseren.

Nu al overtuigd? Solliciteer direct!

Een echte avonturier. Houden we van.
Klaar om te boarden?

Enjoy the ride!

Zin in het avontuur? Bij Xelvin hechten we waarde aan duurzame samenwerkingen en zijn we op zoek naar toegewijde professionals die voor de lange termijn met ons willen groeien.

Wil je meer ontdekken over onze bedrijfscultuur en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van jouw carrière bij Xelvin? Aarzel dan niet, zet de eerste stap en neem contact op met onze Corporate Recruiter Joëlla. Ook als jouw vacature er niet tussen staat. Want wij hebben altijd ruimte voor gedreven en ambitieuze Managing Consultants en Recruiters.

Let’s go! Plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek
Ruimte en vrijheid is iets wat Xelvin typeert. Zo ontstaan de mooiste ideeën en dat is ook het geheim van ons succes.
Alrik Lamberink – Program Manager International Recruitment