Werken in de jachtbouw

In de jachtbouw, waar elke beweging en elke lijn van cruciaal belang is, gaat technologie hand in hand met kunst. Geen wonder dat Nederland toonaangevend is op het gebied van luxe jachtbouw. Als technisch professional in deze branche, dompel je jezelf onder in een zee van uitdagingen. Van ingewikkelde scheepsbesturingssystemen tot milieuvriendelijke voortstuwingstechnologieën: jouw expertise bepaalt de koers van de toekomst op zee.  

Waarom werken in deze branche?

  • Samenwerken vanuit gedeelde passie
  • Carrièremogelijkheden en groei
  • Voldoening

Samenwerken vanuit gedeelde passie: in de jachtbouw ben je omringd door gelijkgestemde collegas met eenzelfde passie. Er wordt gewerkt vanuit een gezamenlijke liefde voor de branche en het eindproduct. Deze collectieve passie en motivatie smeden sterke banden tussen collega’s. Je bent deel van een groep vakmensen die gedreven wordt door dezelfde intrinsieke motivatie: streven naar perfectie op het water.

Carrièremogelijkheden en groei: de diversiteit aan functies binnen de jachtbouw is groot. Ga jij aan de slag als tekenaar, werkvoorbereider, engineer of projectmanager binnen engineering? Of zie jij jezelf eerder als monteur, lasser, meubelmaker of scheepstimmerman in de nautechnical tak? 

Voldoening: werken in deze branche geeft een ongeëvenaard gevoel van voldoening. Het is de glimlach op je gezicht als je een jacht ziet uitvaren, wetende dat jouw inspanningen hebben bijgedragen aan de schoonheid en functionaliteit. Het is het gevoel van trots bij het perfectioneren van elke lijn en elke boeg wetende dat het jacht waar jij aan hebt bijgedragen, straks schittert in havens over de hele wereld. 

Solliciteer nu!

De leukste vacatures in de jachtbouw

Reitse’s ervaring

Ik ben beland in een mooie sector met indrukwekkende producten én een plek waar ik enorm kan groeien. Ik mag in mijn handjes knijpen dat deze functie op mijn pad is gekomen.
Reitse Lolkema – Sales Support Jachtbouw