Joëlla Morssink

Joëlla Morssink

Corporate Recruiter +31 (0)6 22 14 89 58
j.morssink@xelvin.nl

De meest recente vacatures van Joëlla Morssink

Accountmanager
Apeldoorn
Ben jij commercieel ingesteld en hou je van een uitdaging? Heb je ervaring in de arbeidsbemiddeling? En ben je nieuwsgierig naar de energietransitie? Word dan Accountmanager bij onze nieuwe businessline Energie!

In januari 2023 zijn wij binnen Xelvin gestart met onze businessline Energie. Door onze groei willen wij het team van Erwin, Rubin, Nicolene, Barbara en Nolene versterken met een resultaatgerichte Accountmanager die barst van de energie. Vaak zitten we in Apeldoorn, maar omdat ons werkgebied landelijk is, werken we ook wel eens op een ander tof kantoor van ons.

De Energie & Netwerken branche ondergaat een revolutionaire transformatie in de manier waarop we energie opwekken en gebruiken. Dit biedt geweldige kansen voor innovatie, zowel in netwerken als in energiebeheer. Wij dragen graag ons steentje bij door actief technische professionals toe te voegen aan de energiemarkt. Wij werven onze medewerkers wereldwijd en proberen mogelijkheden te creëren voor zij-instromers. Op deze manier voegen wij talent toe aan de energiemarkt. Dit maakt dat het een functie is met een duidelijk internationale focus en karakter.

Jij bent de verbinder tussen technische professionals en bijvoorbeeld netbeheerders en consultancy partijen. Met functies als Projectmanager, Adviseur, Engineer, Technicus, Toezichthouder, Werkvoorbereider en Monteur zijn er talloze kansen om jouw technische expertise in te zetten en impact te maken met onze dienstverlening en (inter)nationale technische profielen.

Als Accountmanager heb jij een klantgerichte rol en schakel je vlot tussen klanten en kandidaten. Een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden:
 • Het opbouwen en onderhouden van relaties met bestaande én nieuwe klanten.
 • Bezoeken van klanten om de vacatures en de organisatie beter te begrijpen.
 • Afspraken inplannen voor evaluaties en natuurlijk voor een gezellige kop koffie.
 • Afstemmen van de vacatures met jouw collega's van recruitment.
 • Het doorontwikkelen van onze businessline en dienstverlening.
vanaf€3.500p/m
Finance Manager
Eindhoven
Ben jij de financiële strateeg die moeiteloos het verhaal achter de cijfers ontrafelt? Heb je een scherp oog voor logische verbanden en de vaardigheid om met analyses toekomstige resultaten te voorspellen? Beschik je over de leiderschapskwaliteiten om een team te inspireren en ontwikkelen? En wil je jezelf ook nog eens blijven ontwikkelen en de mogelijkheid hebben door te groeien? Dan hebben we een uitdagende stap in je carrière voor jou!

Als Finance Manager maak je deel uit van ons Finance & Control team (6 FTE). Je werkt nauw samen met de directie, regiomanagers, operationeel managers in de commerciële organisatie en natuurlijk met onze collega's van de Backoffice. Als Finance Manager ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de financiële gezondheid en groei van Xelvin. Je leidt en beheert alle financiële aspecten van de organisatie en draagt bij aan het behalen van onze zakelijke doelstellingen.

Verantwoordelijkheden en taken:
 • Ontwikkelen en beheren van financiële plannen, budgetten en prognoses.
 • Analyseren van financiële gegevens en trends om besluitvorming te ondersteunen.
 • Adviseren van het managementteam over financiële implicaties van strategische beslissingen.
 • Opstellen van tijdige en nauwkeurige financiële rapportages en jaarrekeningen.
 • Presenteren van financiële resultaten aan directie en MT.
 • Identificeren van risico's en kansen met betrekking tot financiële middelen.
 • Leiden, coachen en ontwikkelen van het financiële team.
vanaf€5.500p/m