Joëlla Morssink

Joëlla Morssink

Corporate Recruiter +31 (0)6 22 14 89 58
j.morssink@xelvin.nl

De meest recente vacatures van Joëlla Morssink

Managing Consultant
Roermond
Altijd al een eigen winkel willen runnen? Dan ben je op het goede adres. De ene dag ben je bezig met het opstellen van een strategisch internationaal recruitment plan voor de werving van joúw nieuwe medewerkers. De andere dag heb je een afspraak bij een potentieel nieuwe klant. Zo help je de ene klant marktleider te blijven in hun branche doordat zij mede door jouw kwalitatieve vakmensen een nieuw product hebben kunnen lanceren. Een andere klant help jij hun team storing- en onderhoudsteam uit te breiden.

Vandaag stap je in je auto richting Eindhoven om samen met een klant door het machinepark te lopen. Daarna neem je de huidige ontwikkelingen en uitdagingen door. Hoe kunnen wij samen impact maken op de huidige arbeidsmarkt? Na het gesprek bij de klant loop je nog even naar een van jouw medewerkers toe om te horen hoe het gaat. Deze stelt jou direct voor aan een aantal collega’s. Dat zijn weer mooie nieuwe contacten in het netwerk!
Vervolgens stap je de auto in en rij je richting de vestiging in Roermond omdat je daar een afspraak hebt met een van jouw medewerkers. Als je op locatie bent aangekomen schuif je eerst gezellig aan bij de lunch en klets je bij met je collega’s.

16:30 alweer? Wat is de tijd voorbij gevlogen! Op het moment jij de auto in stapt opweg naar huis, ontvang je een telefoontje van een van jouw klanten: "Je voorgestelde kandidaat kan beginnen." Wat een geweldig nieuws! Met een tevreden gevoel kom je thuis. Zo, morgen weer een dag.
vanaf€2500p/m
Manager
Gorinchem, Heerenveen
Ben jij een gedreven ondernemer in loondienst? Heb je de ambitie bij te dragen aan de groei van je teamleden en het potentieel van zowel jezelf als je collega's te maximaliseren? Verlang je naar een werkomgeving die vrijheid biedt, maar wel met focus en betrokkenheid? Zoek je naar een team waarin collegialiteit en prestatie hand in hand gaan en waar plezier in het werk centraal staat? Als je ervaring hebt in detachering van professionals en affiniteit hebt met of zelfs ervaring in de jacht- en scheepsbouwsector, dan hebben wij een uitdagende functie voor jou!

Wegens voortdurende groei zijn wij bij Xelvin op zoek naar een ambitieuze Operationeel Manager voor onze specialisatie in Jacht- en Scheepsbouw. Onze activiteiten zijn landelijk verspreid, maar onze kantoren bevinden zich in Gorinchem en Heerenveen. Je wordt verantwoordelijk voor beide locaties, waarbij je vooral vanuit de vestiging Gorinchem werkt en minimaal een dag per week in Heerenveen.

Als Operationeel Manager bouw je voortdurend aan je ervaren team en ben je naast meewerkend voorman ook coach van je collega’s. Je onderhoudt contacten met bestaande relaties en onderneemt stappen om nieuwe klanten en kandidaten aan te trekken.

Jouw taken omvatten onder andere:
  • Het ontwikkelen van kennis van de lokale markt en het maken van strategische keuzes voor focusbranches, klanten en prospects.
  • Het opstellen van een operationeel plan om de omzet- en margedoelstellingen te behalen.
  • Het aannemen, coachen en ontwikkelen van de managing consultants en recruiters.
  • Het participeren in relevante lokale en regionale netwerken.
vanaf€4250p/m